Κατάλογος
Κατάλογος

Stingl Systems GmbH

19.09.2022 17:00

Συνδετικός παράγοντας πετρελαίου

Απάντηση στην αγγελία

Ο παράγοντας δέσμευσης πετρελαίου και χημικών ουσιών "Zauberwatte"® (σημαίνει "μαγικό βαμβάκι") κατά της μόλυνσης από πετρέλαιο.

Οι ιδιότητες:

- Το Zauberwatte® απορροφά οτιδήποτε είναι ελαφρύτερο από το νερό. Δεσμεύει τη ρύπανση από πετρέλαιο και χημικά μέσα σε δευτερόλεπτα. Το Zauberwatte® μπορεί να αφαιρεθεί χωρίς υπολείμματα και στη συνέχεια να ανακυκλωθεί.

- Μόλις 1 κιλό Zauberwatte® είναι αρκετό για να απορροφήσει 6 λίτρα πετρελαίου - 1/3 περισσότερο από οποιοδήποτε άλλο διαθέσιμο μέσο δέσμευσης πετρελαίου. Τοποθετήστε το Zauberwatte® στη ρύπανση από πετρέλαιο, περιμένετε για σύντομο χρονικό διάστημα και απλά αφαιρέστε το.

- Το Zauberwatte® είναι ο νικητής του Ευρωπαϊκού Βραβείου Εφευρέτη 2017 και πιστοποιημένο από την DEKRA Umwelt GmbH.

ο μαξιλαράκι Zauberwatte® είναι μια έξυπνη προσθήκη σε κάθε δοχείο συλλογής λαδιού και έτσι μια πραγματική ανακούφιση για τη συντήρηση των ανελκυστήρων.

Το μαξιλάρι Zauberwatte® δεσμεύει το λάδι μέσα σε δευτερόλεπτα, μπορεί να αφαιρεθεί χωρίς να αφήσει υπολείμματα και στη συνέχεια μπορεί να ανακυκλωθεί. Ο συνδετικός μας παράγοντας είναι ο νικητής του Ευρωπαϊκού Βραβείου Εφευρέτη 2017 και πιστοποιημένος από την DEKRA.

Τα πλεονεκτήματα:

- Γρήγορη και καθαρή αφαίρεση του χρησιμοποιημένου λαδιού από το δοχείο

- Απλή μεταφορά των νέων και χρησιμοποιημένων μαξιλαριών Zauberwatte® στο κιβώτιο σέρβις

- Πολύ γρήγορος καθαρισμός των δοχείων και επομένως περίπου 80% ταχύτερος από ό,τι πριν

- Πλήρης απόρριψη ως υπηρεσία All-in-One προαιρετικά


Απάντηση στην αγγελία

Κατηγορία
Προσφορές

Κράτος
Γερμανία