Κατάλογος
Κατάλογος

TOPTEK Συγκολλητής λέιζερ ινών φορητή μηχανή συγκόλλησης λέιζερ

20.12.2022 00:00

TOPTEK Συγκολλητής λέιζερ ινών φορητή μηχανή συγκόλλησης λέιζερ

Απάντηση στην αγγελία

Η μηχανή συγκόλλησης λέιζερ ινών είναι μια προηγμένη τεχνολογία συγκόλλησης που αποτελεί τέλεια αντικατάσταση της παραδοσιακής ηλεκτρικής συγκόλλησης, της συγκόλλησης MIG και της συγκόλλησης CO2.
Η διαδικασία συγκόλλησης με λέιζερ είναι η τήξη της περιοχής σύνδεσης με μια πολύ υψηλής ενέργειας και πυκνή δέσμη με μεγάλη ποσότητα θερμότητας. Η πηγή λέιζερ οπτικών ινών μίας μονάδας παρέχει συνεπή και σταθερή ισχύ και υψηλή ποιότητα δέσμης λέιζερ. Το εύρος ισχύος του λέιζερ μπορεί να ρυθμιστεί σύμφωνα με τις πραγματικές ανάγκες της παραγωγής. Αυτή η λύση εγγυάται απαράμιλλη ευελιξία εφαρμογών και υψηλή αξιοπιστία.

ΥΠΕΡΒΑΛΛΕΙ ΤΗΝ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΗ ΣΥΓΚΟΛΛΗΣΗ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΤΟΜΕΙΣ
1. Ταχύτερη ταχύτητα: η απόδοση συγκόλλησης ή καθαρισμού είναι 5-10 φορές υψηλότερη από την παραδοσιακή συγκόλληση.
2.Εύκολη λειτουργία: Δεν χρειάζεται έμπειρος χειριστής, κάθε πράσινο χέρι μπορεί να το χειριστεί μέσα σε 30 λεπτά εκπαίδευσης.
3.Εξοικονόμηση κόστους: 80% εξοικονόμηση κόστους σε σχέση με την παραδοσιακή ηλεκτροσυγκόλληση, τη συγκόλληση MIG, τη συγκόλληση τόξου αργού. Λιγότερος χειριστής, λιγότερη κατανάλωση (αέριο και αναλώσιμα κ.λπ.) και λιγότερος χρόνος εργασίας. Για παράδειγμα, εάν ο φόρτος εργασίας ισούται με 1 έμπειρο χειριστή που εργάζεται σε 10 ώρες, αλλά με τις μηχανές συγκόλλησης ή καθαρισμού με λέιζερ, μόνο 1 συνηθισμένο ον μπορεί να το διορθώσει σε 3 ώρες.
4.Η ραφή συγκόλλησης είναι σχεδόν αόρατη και η επιφάνεια συγκόλλησης λεία.
5.Πολύ μικρή παραμόρφωση στο τεμάχιο εργασίας.
6.Λειτουργία ασφαλέστερη.
7.Συγκόλληση φιλική προς το περιβάλλον.


Απάντηση στην αγγελία

Κατηγορία
Προσφορές