Το ίδρυμα Gene Haas δωρίζει άλλα $500.000 για υποτροφίες μηχανικής κατεργασίας και βιομηχανικής παραγωγής στην Ευρώπη

Haas Automation Europe

‚‚Το ίδρυμα Gene Haas δωρίζει άλλα $500.000 για υποτροφίες μηχανικής κατεργασίας και βιομηχανικής παραγωγής στην Ευρώπη‘‘ της Haas Automation Europe

Η Haas Automation Europe (HAE) είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει ότι το ίδρυμα Gene Haas (Gene Haas Foundation, GHF) θα μοιράσει επιπλέον $500.000 (δηλ. €445.000 περίπου) σε 38 σχολές σε 15 ευρωπαϊκές χώρες. Τα χρήματα αυτά, ένα δώρο από τον ίδιο τον Gene Haas, ιδρυτή της Haas Automation, θα χρησιμοποιηθούν για την υποστήριξη υποτροφιών στους τομείς της μηχανικής κατεργασίας CNC και της βιομηχανικής παραγωγής. Οι δωρεές του ιδρύματος GHF σε ολόκληρη την Ευρώπη από το 2015 μέχρι σήμερα φτάνουν σχεδόν το 1 εκατ. δολάρια!

Αυτές οι χρηματοδοτήσεις του ιδρύματος GHF προορίζονται για την υποστήριξη σπουδαστών και των γονέων τους και θα καλύπτουν την πληρωμή διδάκτρων. Οι 38 επιλεγείσες σχολές το 2016 θα λάβουν έκαστη το ποσόν των $407.445.

Οι εν λόγω σχολές εδρεύουν στο Βέλγιο, τη Βοσνία, την Κροατία, τη Γαλλία, την Ελλάδα, τη Λιθουανία, την Ολλανδία, την Πολωνία, την Πορτογαλία, την Ισπανία, τη Ρωσία και την Ουκρανία. Στην Πολωνία, δύο σχολές θα μοιραστούν μεταξύ τους $46.000. Στην Ισπανία, πέντε σχολές θα μοιραστούν $69.000, ενώ στο Βέλγιο δέκα σχολές θα μοιραστούν $54.000. Συνολικά, πάνω από 2.000 σπουδαστές θα επωφεληθούν από τις επιχορηγήσεις του ιδρύματος GHF.

Μια ξεχωριστή επιχορήγηση ύψους $30.000 έχει επίσης προβλεφθεί για κατάρτιση διδασκόντων στην Πορτογαλία, ενώ επιπρόσθετα ποσά θα καλύψουν την κατάρτιση διδασκόντων στην Πολωνία και τη Γερμανία, και έτσι το συνολικό ποσό που θα διατεθεί φέτος από το ίδρυμα GHF φτάνει τα $500.000.

Οι υποτροφίες χορηγούνται σε συνεργασία με την Haas Automation και το Αμερικανικό Ινστιτούτο Δεξιοτήτων στην Κατεργασία Μετάλλων (National Institute for Metalworking Skills, NIMS). Στην Ευρώπη, ο κος Simon Vanmaekelbergh, συντονιστής HTEC και εκπαιδευτικών συνεργασιών της Haas Automation Europe, διαχειρίστηκε το εν λόγω πρότζεκτ και επέβλεψε την κατανομή των επιχορηγήσεων.

“Οι εν λόγω υποτροφίες είναι στα πλαίσια της συνεχούς ενεργού συμμετοχής του ίδιου του Gene Haas στην υποστήριξη της τεχνικής εκπαίδευσης”, λέει ο ίδιος. “Πιστεύουμε ότι θα γαλουχήσουν ευσυνείδητους εκπαιδευόμενους σε τεχνολογίες CNC, γεγονός που θα διασφαλίσει την αξιόπιστη προσφορά καλά εκπαιδευμένων εργαζόμενων στον τομέα της βιομηχανικής παραγωγής σε ολόκληρη την Ευρώπη.”

Το ίδρυμα Gene Haas χορηγεί υποτροφίες σε τρεις ηπείρους. Το δίκτυο Haas Technical Education Center (HTEC) δρα επικουρικά σε χιλιάδες εκπαιδευτικά προγράμματα μηχανικής κατεργασίας στη Β. Αμερική, την Ευρώπη και την Αφρική και σύντομα θα επεκταθεί και στην Ασία.

Περισσότερα νέα

Η Haas Automation Europe παρουσιάζει στην αγορά το σύστημα τηλεπαρακολούθησης HaasConnect για όλες τ...
Το ιδιαίτερα δημοφιλές Κέντρο διάτρησης/σπειροτόμησης DT-1 της Haas Automation, Inc. διατίθεται πλέον με εν σειρά
Η Haas Automation Europe και η εταιρεία Realmeca, που αποτελεί το γαλλικό HFO (Haas Factory Outlet), άνοιξαν το τε
Το κέντρο διάτρησης/σπειροτόμησης DT-1 και το κέντρο διάτρησης/φρεζαρίσματος DM-1 της Haas Automation, με το μικρό
Η Haas Automation Europe είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει ότι $425.000 (δηλ. €377.000) από το ίδρυμα Gene
Διεύθυνση
Mercuriusstraat 28
1930
Zaventem
Βέλγιο
Τύπος επιχείρησης
Κατασκευαστής
Περιοχές εξαγωγών
Ευρώπη
Πιστοποιητικά
DIN EN ISO 9001:2008
Σύσταση
1983