Το HaasConnect κρατά τους χρήστες σε επαφή με τις εξελίξεις

Haas Automation Europe

‚‚Το HaasConnect κρατά τους χρήστες σε επαφή με τις εξελίξεις‘‘ της Haas Automation Europe

Η Haas Automation Europe παρουσιάζει στην αγορά το σύστημα τηλεπαρακολούθησης HaasConnect για όλες τις εργαλειομηχανές της που διαθέτουν το σύστημα ελέγχου επόμενης γενιάς NGC (Next Generation Control). Το HaasConnect παρέχει άμεσες ειδοποιήσεις για την κατάσταση των εργαλειομηχανών (σε αδράνεια, βλάβη, ενεργός), την ταχύτητα περιστροφής της ατράκτου, τυχόν παρακάμψεις ταχυτήτων περιστροφής της ατράκτου, το χρόνο κύκλου λειτουργίας, τους ενεργούς συναγερμούς κ.ά. Το σημαντικότερο είναι ότι οι χειριστές μπορούν να βλέπουν “ζωντανά” δεδομένα λειτουργίας των εργαλειομηχανών, γεγονός που σημαίνει ότι έχουν το κεφάλι τους ήσυχο όταν εκτελούνται εργασίες χωρίς επίβλεψη. Ταυτόχρονα, οι υπεύθυνοι μπορούν να χρησιμοποιούν το σύστημα αυτό για να γνωρίζουν ανά πάσα στιγμή όλα όσα συμβαίνουν σε ολόκληρο το μηχανουργείο.

Το HaasConnect αναπτύχθηκε με βάση το Industry 4.0 (την τρέχουσα τάση στον αυτοματισμό και την ανταλλαγή δεδομένων σε τεχνολογίες βιομηχανικής παραγωγής) και διευκολύνει την επικοινωνία μεταξύ εργαλειομηχανών, συσκευών επικοινωνίας (π.χ. κινητών τηλεφώνων) και ανθρώπων προκειμένου να παρέχει ευφυΐα δεδομένων πραγματικού χρόνου στις εργασίες. Τα πλεονεκτήματα είναι μεταξύ άλλων η αποτελεσματικότητα, η ασφάλεια και η ποιότητα, καθώς και η δυνατότητα ελέγχου των διεργασιών προτού εμφανιστούν δαπανηρά προβλήματα. Το σύστημα αυξάνει επίσης την δυνατότητα εκτέλεσης προληπτικής συντήρησης.

Οι άμεσες ειδοποιήσεις κατάστασης, οι οποίες αποστέλλονται με τη μορφή μηνυμάτων SMS στο κινητό ή μηνυμάτων email ή εμφανίζονται στην κεντρική σελίδα του HaasConnect στο Διαδίκτυο, περιλαμβάνουν μεταξύ άλλων συναγερμούς των εργαλειομηχανών, παρακάμψεις προώσεων, παρακάμψεις ταχύτητας περιστροφής της ατράκτου, παρακάμψεις στις ταχείες μετατοπίσεις, καθώς και την έναρξη και τη λήξη του κύκλου λειτουργίας. Οι χρήστες, με βάση τις ειδοποιήσεις που επιλέγουν, ενημερώνονται συνεχώς πάνω στη συνδεδεμένη συσκευή της επιλογής τους.

Για να κάνετε τις αρχικές ρυθμίσεις στο HaasConnect, θα πρέπει πρώτα να κάνετε λήψη της εφαρμογής HaasConnect στο κινητό σας από το Apple store ή το Google Play store. Στη συνέχεια, απλώς δημιουργήστε έναν λογαριασμό HaasConnect μέσω της τοποθεσίας HaasCNC.com, επιλέξτε MyHaas και κατόπιν επιλέξτε HaasConnect, για να συνδέσετε μια εργαλειομηχανή Haas με την εφαρμογή HaasConnect.

Το HaasConnect διατίθεται για όλες τις εργαλειομηχανές της Haas που διαθέτουν το σύστημα ελέγχου NGC έκδοση 100.16.000.1001 ή μεταγενέστερη, με την προϋπόθεση ότι υπάρχει ενεργός δικτυακή σύνδεση.

Το σύστημα ελέγχου επόμενης γενιάς NGC (Next Generation Control) της Haas Automation αποτελεί την τελευταία αναβάθμιση του πιο φιλικού προς τον χρήστη συστήματος ελέγχου CNC στην αγορά των εργαλειομηχανών. Διαθέτει ένα σημαντικά βελτιωμένο περιβάλλον χρήστη, το οποίο χαρακτηρίζεται από πιο συνεπή και διαισθητική εμπειρία περιήγησης, δραματικά βελτιωμένη συνδεσιμότητα και ένα ολοκαίνουργιο οπτικό σύστημα προγραμματισμού VPS (Visual Programming System). Αξιοποιήθηκαν πολλά χρόνια στον τομέα της ανάπτυξης προϊόντων, για το σχεδιασμό του καλύτερου υλικού και λογισμικού συστήματος ελέγχου στην αγορά.

Περισσότερα νέα

Η Haas Automation Europe (HAE) είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει ότι το ίδρυμα Gene Haas (Gen...
Το ιδιαίτερα δημοφιλές Κέντρο διάτρησης/σπειροτόμησης DT-1 της Haas Automation, Inc. διατίθεται πλέον με εν σειρά
Η Haas Automation Europe και η εταιρεία Realmeca, που αποτελεί το γαλλικό HFO (Haas Factory Outlet), άνοιξαν το τε
Το κέντρο διάτρησης/σπειροτόμησης DT-1 και το κέντρο διάτρησης/φρεζαρίσματος DM-1 της Haas Automation, με το μικρό
Η Haas Automation Europe είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει ότι $425.000 (δηλ. €377.000) από το ίδρυμα Gene
Διεύθυνση
Mercuriusstraat 28
1930
Zaventem
Βέλγιο
Τύπος επιχείρησης
Κατασκευαστής
Περιοχές εξαγωγών
Ευρώπη
Πιστοποιητικά
DIN EN ISO 9001:2008
Σύσταση
1983