Κατάλογος
Κατάλογος

E+E Elektronik Ges.m.b.H.

E+E Elektronik Ges.m.b.H.

  • DIN EN ISO 9001
  • DIN EN ISO 14001
  • IATF 16949

E+E Elektronik Ges.m.b.H.

  • DIN EN ISO 9001
  • DIN EN ISO 14001
  • IATF 16949

18.05.2021 01:05

Αισθητήρας υγρασίας και θερμοκρασίας με εναλλάξιμη μονάδα ανίχνευσης

Ο αισθητήρας υγρασίας και θερμοκρασίας EE212 της E+E Elektronik είναι κατάλληλος για απαιτητικές εργασίες μέτρησης στην κλιματική τεχνολογία, τη γεωργία και τη φαρμακευτική βιομηχανία. Χάρη στον αρθρωτό σχεδιασμό του αισθητήρα, η μονάδα ανίχνευσης μπορεί εύκολα να αντικατασταθεί απευθείας στο χώρο του εργοταξίου, εάν χρειαστεί. Η επικάλυψη του αισθητήρα E+E, η ευρεία επιλογή καπακιών φίλτρων και το ανθεκτικό περίβλημα IP65 / NEMA 4 εξασφαλίζουν ακριβείς και αξιόπιστες μετρήσεις ακόμη και σε δύσκολες συνθήκες εργασίας.

Ανταλλάξιμη μονάδα ανίχνευσης υψηλής ποιότητας

Η κεφαλή ανίχνευσης του EE212 φιλοξενεί μια μονάδα ανίχνευσης με ένα στοιχείο ανίχνευσης υγρασίας και θερμοκρασίας τελευταίας γενιάς υψηλής ακρίβειας E+E. Η ιδιόκτητη επίστρωση αισθητήρα της E+E και τα σφραγισμένα μαξιλαράκια συγκόλλησης βελτιώνουν την απόδοση μέτρησης και παρατείνουν τη διάρκεια ζωής των στοιχείων ανίχνευσης σε σκληρό περιβάλλον. Τα ηλεκτρονικά στοιχεία στο εσωτερικό της μονάδας είναι ενθυλακωμένα και επομένως προστατεύονται καλύτερα από τη συμπύκνωση. Για τον αισθητήριο αισθητήρα διατίθεται μεγάλη ποικιλία διαφορετικών καπακιών φίλτρου.

Ένα σημαντικό πλεονέκτημα του EE212 για χρήση σε έντονα μολυσμένο και επιθετικό περιβάλλον είναι ο αρθρωτός σχεδιασμός του αισθητήρα. Επιτρέπει την εύκολη αντικατάσταση της μονάδας ανίχνευσης με λίγα μόνο βήματα και εντελώς χωρίς εργαλεία. Αυτό σημαίνει ότι ο χρόνος διακοπής λειτουργίας και το κόστος σέρβις μπορούν να ελαχιστοποιηθούν.

Ευέλικτη χρήση, εύκολη διαμόρφωση

Το EE212 μπορεί να προσαρμοστεί ευέλικτα στην εργασία μέτρησης για ευέλικτη χρήση. Εκτός από την ακριβή μέτρηση της υγρασίας και της θερμοκρασίας, ο αισθητήρας υπολογίζει διάφορες παραμέτρους που σχετίζονται με την υγρασία, όπως η θερμοκρασία σημείου δρόσου, η απόλυτη υγρασία και ο λόγος ανάμιξης. Οι μετρούμενες τιμές είναι διαθέσιμες σε δύο διαμορφώσιμες αναλογικές εξόδους. Τρία άλλα φυσικά μεγέθη μπορούν να εμφανιστούν στην προαιρετική οθόνη γραφικών. Χάρη στο δωρεάν λογισμικό διαμόρφωσης EE-PCS, μπορούν να ρυθμιστούν οι αντιστοιχίσεις των μετρητικών μεγεθών, η κλιμάκωση των εξόδων και η εμφάνιση.

Φιλικό προς την εγκατάσταση περίβλημα

Διατίθεται μια έκδοση τοίχου και μια έκδοση αγωγού του EE212. Το δοκιμασμένο περίβλημα HVAC επιτρέπει την τοποθέτηση του αισθητήρα με κλειστό κάλυμμα. Αυτό σημαίνει ότι τα ηλεκτρονικά προστατεύονται από τη ρύπανση του εργοταξίου. Οι βίδες του περιβλήματος με κλείσιμο με μπαγιονέτ διευκολύνουν το γρήγορο άνοιγμα και κλείσιμο του καλύμματος για την ολοκλήρωση της ηλεκτρικής εγκατάστασης. Για χρήση στην αγορά των ΗΠΑ, το περίβλημα διαθέτει ένα άνοιγμα για ένα εξάρτημα αγωγού ½".

Περισσότερα νέα

Με μια τριάδα που α&pi...

Με το νέο HTS801, η E+E Elektronik παρουσιάζει τον πιο ισχυρό αισθητήρα υγρασίας και θερμοκρασίας...

Ψηφιακή μονάδα ανίχνευσης για οικονομικά αποδοτική μέτρηση υγρασίας και θερμοκρασίας

Η...

από 26.04.2023 - 28.04.2023

Εμπορικό Κέντρο Chennal

Αίθουσα 3, περίπτερο F31 - F3...

Ο νέος υπολογιστής υγρασίας της E+E Elektronik υπολογίζει όλες τις σχετικές με την υγρασία παραμέτρους καθώς και το σημείο δρόσου πίεσης.