Κατάλογος
Κατάλογος

ACE Stoßdämpfer GmbH

  • RoHS
  • Reach
  • DIN ISI 9001:2015

05.07.2021 01:07

Ο Christian Kirchbaumer είναι ο νέος επικεφαλής του παγκόσμιου μάρκετινγκ της επιχειρηματικής μονάδας Stabilus Industrial

Ο Christian Kirchbaumer ανέλαβε τη θέση του επικεφαλής του παγκόσμιου μάρκετινγκ στην επιχειρηματική μονάδα Industrial του ομίλου Stabilus. Εκτός από τη Stabilus ως την ομπρέλα, η εν λόγω επιχειρηματική μονάδα περιλαμβάνει επίσης τις μάρκες ACE, Fabreeka, General Aerospace, Hahn Gasfedern και Tech Products. Αυτές είναι κυρίως γνωστές για προϊόντα και υπηρεσίες στον έλεγχο αυτοματισμού, τον έλεγχο κραδασμών και κινήσεων, καθώς και για προϊόντα ασφαλείας. Η Stabilus και οι θυγατρικές της παρέχουν στους βιομηχανικούς πελάτες ένα μοναδικό φάσμα λύσεων για εξαρτήματα και υπηρεσίες κάτω από μία στέγη. Με αμέτρητες λύσεις, πολλές από αυτές προσαρμοσμένες στις ανάγκες του πελάτη, απορροφώνται οι κραδασμοί και οι δονήσεις, μειώνεται η φθορά και βελτιστοποιούνται οι διαδικασίες.

Το 2016, η Stabilus άρχισε να αναπτύσσει επιχειρηματικές δραστηριότητες με βιομηχανικούς πελάτες αποκτώντας διάφορες μάρκες. Από τη μία πλευρά, οι εν λόγω χρήστες, οι κατασκευές και τα σχέδιά τους επωφελούνται από το ευρύ φάσμα εξαρτημάτων υψηλής ποιότητας και απόδοσης που μπορεί να παρέχει η επιχειρηματική μονάδα Industrial. Από την άλλη πλευρά, επωφελούνται επίσης από τη συνδυασμένη εμπειρία και τις καινοτόμες λύσεις των ομάδων ανάπτυξης και πωλήσεων, οι οποίες συγκεντρώνονται υπό τη διεύθυνση της Stabilus, του παγκόσμιου ηγέτη της αγοράς για ελατήρια αερίου, αποσβεστήρες και ηλεκτρομηχανικές κινήσεις.

Ο Christian Kirchbaumer έχει 15 χρόνια επαγγελματικής εμπειρίας σε διάφορες θέσεις στο διεθνές μάρκετινγκ και διαθέτει σχετική εμπειρία στο rebranding, την τοποθέτηση μάρκας και το ψηφιακό μάρκετινγκ. Τους επόμενους μήνες θα διαμορφώσει τις παγκοσμίως ενεργές ομάδες μάρκετινγκ της νεοσύστατης επιχειρηματικής μονάδας Industrial της Stabilus σε μια παγκοσμίως δικτυωμένη μονάδα μάρκετινγκ, υποστηρίζοντας επιπλέον την προγραμματισμένη επέκταση στην Ασία. Ο Jürgen Roland, επί μακρόν διευθύνων σύμβουλος της ACE Stoßdämpfer GmbH και αντιπρόεδρος και επικεφαλής της Stabilus Industrial, σχολιάζει: "Θα επικοινωνήσουμε τις εξειδικευμένες μάρκες μας και τα οφέλη τους για τους βιομηχανικούς πελάτες και ταυτόχρονα θα τις φέρουμε πιο κοντά κάτω από μια ενιαία στέγη. Έτσι, η σύνδεση με τον διεθνή ηγέτη της αγοράς Stabilus γίνεται ακόμη πιο ορατή"

Περισσότερα νέα

Η ψηφιοποίηση και η προσέγγιση της λιτής διαχείρισης θεωρούνται ως μια ευπρόσδεκτη θεραπεία αδυνα...

Οι ειδικοί στη διακοπή έκτακτης ανάγκης γιορτάζουν τις πρεμιέρες στον κινηματογράφο και την τηλεόραση
Όταν πρόκειται για βιομηχανική τεχνολογία απόσβεσης, η ACE είναι ένα από τα πρώτα λιμάνια που επισκέπτονται οι περισσότεροι μηχανικοί και σχεδιαστές παγκοσμίως. Ανεξάρτητα από τις ερωτήσεις που έχουν οι ειδικοί αυτές τις ημέρες, η ACE απαντά πάντα γρήγορα, είτε μέσω διαδικτύου είτε μέσω προσωπικής επαφής στο χώρο.

Υπάρχουν πολλά περιθώρια βελτίωσης στο σχεδιασμό των αναπηρικών αμαξιδίων. Αυτό αποδεικνύεται από...