Κατάλογος
Κατάλογος

Eppendorf SE

  • DIN EN ISO 9001
  • ISO 17025
  • ISO 13485

27.07.2021 01:07

Η Eppendorf παρουσιάζει τη νέα φυγόκεντρο πολλαπλών χρήσεων 5910 Ri

Η κορυφαία εταιρεία βιοεπιστημών Eppendorf λανσάρει μια νέα φυγόκεντρο που έχει σχεδιαστεί για να αυξάνει την αποδοτικότητα στο εργαστήριο: την Centrifuge 5910 Ri. Αυτή η νέα φυγόκεντρος είναι ο διάδοχος της δημοφιλούς Centrifuge 5910 R, της ναυαρχίδας του χαρτοφυλακίου φυγοκεντρικών συσκευών πολλαπλών χρήσεων της Eppendorf. Από την εισαγωγή της το 2018, αυτή η φυγόκεντρος έχει κάνει την καθημερινή εργαστηριακή ζωή ευκολότερη για τους πελάτες παγκοσμίως με εξαιρετική ευελιξία και ευκολία στη χρήση.

Με την εισαγωγή της Centrifuge 5910 Ri, η Eppendorf προσφέρει τώρα στους επιστήμονες προηγμένα χαρακτηριστικά για την απλοποίηση και επιτάχυνση των βημάτων φυγοκέντρησης: Ένα καινοτόμο περιβάλλον εργασίας χρήστη με οθόνη αφής επιτρέπει τη γρήγορη εισαγωγή των επιθυμητών παραμέτρων, ενώ η διαχείριση των χρηστών με τρία επίπεδα και η τεκμηρίωση των εκτελούμενων εκτελέσεων και των αντίστοιχων παραμέτρων εξασφαλίζει αυξημένη ασφάλεια και ιχνηλασιμότητα. Η προαιρετική σύνδεση με το νέο VisioNize® Digital Lab Suite όχι μόνο επιτρέπει την απομακρυσμένη παρακολούθηση της μονάδας και στέλνει ειδοποιήσεις στο χρήστη σε περίπτωση συναγερμού ή ειδικού συμβάντος, αλλά και η ενσωματωμένη πρόσβαση σε σημαντικά έγγραφα, όπως πιστοποιητικά και εγχειρίδια λειτουργίας, είναι επίσης πολύ βολική.

Μια ευρεία γκάμα ρότορων και προσαρμογέων προσφέρει ένα ευρύ φάσμα εφαρμογών, ο μοναδικός ρότορας γενικής χρήσης επιτρέπει την εξοικονόμηση χρόνου κατά τη φυγοκέντρηση π.χ. κωνικών σωλήνων 50 ml, πλακών και φιαλών 250 ml χωρίς αλλαγή ρότορα, κυπέλλων ρότορα ή προσαρμογέων.

Η υψηλή χωρητικότητα και η απόδοση της φυγόκεντρου, σε συνδυασμό με ένα διαισθητικό περιβάλλον χρήσης για γρήγορη και χωρίς λάθη λειτουργία, διασφαλίζουν ότι η νέα Eppendorf Centrifuge 5910 Ri είναι εξοπλισμένη για να ανταποκρίνεται στις απαιτήσεις των σύγχρονων εργαστηρίων τώρα και στο μέλλον.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το Centrifuge 5910 Ri, επισκεφθείτε τη διεύθυνση www.eppendorf.com/Centrifuge-5910Ri

Περισσότερα νέα

Με τον Mastercycler® X40 οι καθημερινές εργαστηριακές σας ρουτίνες θα είναι όχι μόνο αξιόπιστ...

Η Takara Bio Inc (Takara Bio) και η Eppendorf SE, δύο κορυφαίες εταιρείες στον κλάδο των βιοεπιστημών, ανακοινώνουν με χαρά τη συνεργασία τους στο πλαίσιο στρατηγικής συμφωνίας κοινής εμπορικής προώθησης.
προωθήσεις 01 Σεπτεμβρίου 2023 - 31 Δεκεμβρίου 2023
Στην Eppendorf, αναγνωρίζουμε τον καθοριστικό ρόλο που διαδραματίζουν τα πλαστικά αναλώσιμα στο εργαστήριο. Ταυτόχρονα, γνωρίζουμε ότι η εξισορρόπηση των απαιτήσεων της σύγχρονης επιστήμης με το ενδιαφέρον για το περιβάλλον αποτελεί βασική πρόκληση για τη διαχείριση ενός εργαστηρίου βιοεπιστημών. Ως εκ τούτου, ακολουθούμε την αρχή "Μείωση, Επαναχρησιμοποίηση, Ανακύκλωση" όποτε και όπου είναι δυνατόν, και βασιζόμαστε όλο και περισσότερο στη χρήση πρώτων υλών βιολογικής προέλευσης.

Φέτος, η εταιρεία βιοεπιστημών Eppendorf SE, με έδρα το Αμβούργο, απονέμει για 28η φορά το διάσημ...

Οι μονοκάναλες πιπέτες Eppendorf Xplorer® και Xplorer plus έχουν πιστοποιηθεί με την ετικέτα...