Κατάλογος
Κατάλογος

ACE Stoßdämpfer GmbH

  • RoHS
  • Reach
  • DIN ISI 9001:2015

28.07.2021 01:07

Νέοι αποσβεστήρες πρόσκρουσης από την ACE: εξαρτήματα από αλουμίνιο και χάλυβα για στάσεις έκτακτης ανάγκης

Με τα νέα της αμορτισέρ, η ACE Stoßdämpfer GmbH από το Langenfeld προσθέτει στο χαρτοφυλάκιό της στον τομέα των προϊόντων ασφαλείας στιβαρές λύσεις μίας χρήσης. Αυτά είναι κατασκευασμένα από ειδικούς σωλήνες αλουμινίου ή χάλυβα που διπλώνουν όπως προβλέπεται σε περίπτωση σύγκρουσης και μετατρέπουν την κινητική ενέργεια της πρόσκρουσης σε θερμότητα. Τα στοιχεία της μηχανής προστατεύουν τις κατασκευές σε περίπτωση ατυχήματος μέσω υψηλής, ομοιόμορφης διάχυσης ενέργειας 98%. Οι αποσβεστήρες πρόσκρουσης της ACE Stoßdämpfer GmbH προσφέρουν μεγάλη μακροχρόνια σταθερότητα στην καθημερινή λειτουργία, καθώς και εξαιρετική προστασία σε περίπτωση διακοπής λειτουργίας έκτακτης ανάγκης. Είναι επίσης εύκολο να εγκατασταθούν και να αντικατασταθούν μετά από ένα ατύχημα.

Πολύ απορροφητικές μονόδρομες λύσεις για διακοπή έκτακτης ανάγκης

Οι νέοι αποσβεστήρες πρόσκρουσης παρέχουν στους σχεδιαστές μια πολύ αποτελεσματική και οικονομική μονόδρομη λύση για την αποτελεσματική προστασία εγκαταστάσεων ή μηχανημάτων. Αποτελούν έτσι μια ενδιαφέρουσα εναλλακτική λύση για τους μη αναστρέψιμους και αναστρέψιμους δομικούς αποσβεστήρες καθώς και για τα υδραυλικά αμορτισέρ ασφαλείας. Τα νέα προϊόντα ασφαλείας της ACE είναι κατασκευασμένα από ειδικά σχεδιασμένους σωλήνες αλουμινίου ή χάλυβα με εξωτερική διάμετρο 87,5 mm στις εκδόσεις αλουμινίου και 63 mm και 38 mm στις εκδόσεις χάλυβα. Δέκα βασικοί τύποι διατίθενται στάνταρ, με απορρόφηση ενέργειας σε εφαρμογές διακοπής έκτακτης ανάγκης που κυμαίνονται από 670 Nm/διαδρομή έως 11.200 Nm/διαδρομή. Ανάλογα με τον τύπο, η μέγιστη διαδρομή των εξαρτημάτων κυμαίνεται μεταξύ 45 mm και 160 mm, ενώ οι χαμηλές δυνάμεις στήριξης από 13.000 N έως 70.000 N συμβάλλουν αποφασιστικά στην εξασφάλιση των κατασκευών. Στην πράξη, οι τιμές αυτές μπορούν να αυξηθούν περαιτέρω με σειριακή ή παράλληλη διάταξη των απορροφητών πρόσκρουσης, ώστε να διαχέονται μεγαλύτερες τιμές ενέργειας από αυτές που αναφέρονται με μια κίνηση.

Περαιτέρω πλεονεκτήματα των διακοπτών έκτακτης ανάγκης που αναπτύχθηκαν σε εξελιγμένες σειρές δοκιμών είναι η απλή εγκατάσταση, η εύκολη εκ των υστέρων τοποθέτηση σε υπάρχοντα συστήματα, καθώς και η γρήγορη αντικατάσταση και οι μειωμένοι χρόνοι διακοπής λειτουργίας μετά από ένα ατύχημα. Επιπλέον, το συμβάν της σύγκρουσης μπορεί να ανακατασκευαστεί από την παραμόρφωση του στοιχείου και, στην καλύτερη περίπτωση, να αποφευχθεί στο μέλλον. Τα νέα αμορτισέρ της ACE Stoßdämpfer GmbH μπορούν να παραδοθούν από την αποθήκη του Langenfeld εντός 24 ωρών και χαρακτηρίζονται από καλή σχέση τιμής-απόδοσης. Οι βασικοί τύποι ασφαλίζουν ήδη αξιόπιστα τις γραμμικές μονάδες στη ρομποτική, καθώς και τις τελικές θέσεις εργαλειομηχανών, τα συστήματα μεταφοράς και τα συστήματα αποθήκευσης και ανάκτησης υψηλής στάθμης σε πολλά μέρη. Η ACE προσφέρει επίσης εξατομικευμένους τύπους, τους οποίους η εταιρεία μπορεί να προμηθεύσει κατόπιν αιτήματος.

Περισσότερα νέα

Οι ειδικοί στη διακοπή έκτακτης ανάγκης γιορτάζουν τις πρεμιέρες στον κινηματογράφο και την τηλεόραση
Όταν πρόκειται για βιομηχανική τεχνολογία απόσβεσης, η ACE είναι ένα από τα πρώτα λιμάνια που επισκέπτονται οι περισσότεροι μηχανικοί και σχεδιαστές παγκοσμίως. Ανεξάρτητα από τις ερωτήσεις που έχουν οι ειδικοί αυτές τις ημέρες, η ACE απαντά πάντα γρήγορα, είτε μέσω διαδικτύου είτε μέσω προσωπικής επαφής στο χώρο.

Υπάρχουν πολλά περιθώρια βελτίωσης στο σχεδιασμό των αναπηρικών αμαξιδίων. Αυτό αποδεικνύεται από...

Ανακούφιση κατά το χειρισμό και τη μετατροπή: κατσαβίδι γενικής χρήσης με ελατήριο έλξης αερίου και δομικούς αποσβεστήρες από την ACE
στο κατσαβίδι γενικής χρήσης της Metallatelier GmbH