Κατάλογος
Κατάλογος

Supfina Grieshaber GmbH & Co. KG

Supfina Grieshaber GmbH & Co. KG

  • DIN EN ISO 9001:2015
  • DIN EN ISO 14001:2015

Supfina Grieshaber GmbH & Co. KG

  • DIN EN ISO 9001:2015
  • DIN EN ISO 14001:2015

06.12.2021 02:12

Η Supfina είναι εξαιρετική ...

Η Supfina κατέκτησε την 3η θέση στο φετινό ife Award 2021 "Innovationspreis Losgröße 1+".

Προστάτης του ife

Το έργο, οι εργολαβίες και οι μεμονωμένοι κατασκευαστές αποτελούν σημαντική κινητήρια δύναμη της οικονομίας στη γερμανόφωνη περιοχή. Ανάμεσά τους υπάρχουν πολλοί "παγκόσμιοι πρωταθλητές εξαγωγών" και "κρυφοί πρωταθλητές". Στη δημόσια αντίληψη, ωστόσο, αυτές οι επιχειρήσεις, οι περισσότερες από τις οποίες είναι μεσαίου μεγέθους, διαδραματίζουν δυστυχώς μόνο έναν δευτερεύοντα ρόλο και το ife θα ήθελε να τους δώσει βήμα, επίσης στην Ευρώπη.

Το δίκτυο ife για τους μεμονωμένους κατασκευαστές τελεί υπό την αιγίδα του Προέδρου της Ευρωπαϊκής Οικονομικής Γερουσίας, Dr. Ingo Friedrich, MEP (ε.τ.), από τον Νοέμβριο του 2018.

Το βραβείο:

Το ειδησεογραφικό πρακτορείο Bloomberg κατατάσσει τη Γερμανία ως το πιο καινοτόμο έθνος στον κόσμο το 2020. Η χώρα οφείλει αυτή την κατάταξη κυρίως στον ισχυρό μηχανολογικό της τομέα και όχι λιγότερο στο έργο και τους μεμονωμένους κατασκευαστές της. Σε αντίθεση με τους κατασκευαστές σειρών, οι εταιρείες αυτές έρχονται συνεχώς αντιμέτωπες με νέες προκλήσεις για κάθε πελάτη και, ως εκ τούτου, πρέπει να είναι ιδιαίτερα καινοτόμες για να ανταποκρίνονται στις απαιτήσεις. Το γεγονός ότι οι κατασκευαστές έργων και οι μεμονωμένοι κατασκευαστές συγκαταλέγονται μεταξύ των κορυφαίων κινητήριων δυνάμεων καινοτομίας στην οικονομία παίζει συχνά δευτερεύοντα ρόλο στην αντίληψη του κοινού. Το ife θα ήθελε να το αλλάξει αυτό με το βραβείο καινοτομίας Lot Size 1+.

Για το λόγο αυτό, το ife - δίκτυο για τους κατασκευαστές make-to-order - βραβεύει εταιρείες για εξελίξεις και διαδικασίες στην κατασκευή make-to-order που αντιμετωπίζουν με επιτυχία σημαντικές προκλήσεις της αγοράς με μια εντυπωσιακή καινοτομία.

Στόχος είναι να δημιουργηθεί η δέουσα προσοχή στους κατασκευαστές make-to-order με τη βοήθεια αυτού του βραβείου και των εξαιρετικών επιδόσεων των βραβευμένων φορέων.

Περισσότερα νέα

Η βιομηχανία ρουλεμάν κύλισης υστερεί όσον αφορά την αυτόνομη παραγωγή

Η Supfina είναι Hero Customer 2024 στο σύστημα CAD Solid Edge της Siemens.

Η Supfina έ...

"Ως ένας από τους κορυφαίους παρόχους λύσεων επιφανειακού φινιρίσματος, η ομάδα της Supfina θα παρουσιάσει μια καινοτομία - το μηχάνημα υπερφινιρίσματος Supfina Fact - στους ενδιαφερόμενους στη φετινή Global Industrie στη Λυών, στο Hall 4 Stand C156."
"Ως ένας από τους κορυφαίους παρόχους λύσεων για την επιφανειακή φινίρισμα, η ομάδα της Supfina θα συμβουλεύει τους ενδιαφερόμενους ξεχωριστά για όλα τα θέματα που σχετίζονται με τη διπλή επιφανειακή λείανση στη φετινή Grindtec στη Λειψία, στο Hall 5 Stand E04."
Ναι, και μάλιστα αρκετές φορές!
"Λύσεις για επιφανειακό φινίρισμα υψηλής ακρίβειας" - αυτό είναι το σύνθημα του περιπτέρου C10 της Supfina, έκτασης 132 τ.μ., στο Hall 10 της έκθεσης GrindingHub από τις 17 έως τις 20 Μαΐου στη Στουτγάρδη.