Κατάλογος
Κατάλογος

HEINRICH KIPP WERK GmbH & Co. KG

HEINRICH KIPP WERK GmbH & Co. KG

  • ISO 9001:2015
  • REACh
  • RoHS

HEINRICH KIPP WERK GmbH & Co. KG

  • ISO 9001:2015
  • REACh
  • RoHS

14.01.2022 00:01

Η KIPP παρουσιάζει κοχλίες ασφάλισης για χρήση σε απαιτητικούς από άποψη υγιεινής χώρους εφαρμογής

Η HEINRICH KIPP WERK ανέπτυξε έναν πείρο ασφάλισης που πληροί τις αυξημένες απαιτήσεις υγιεινής. Η κατασκευή του σύμφωνα με τις οδηγίες υγιεινής σχεδίασης αποτρέπει την προσκόλληση σωματιδίων ρύπων και απλοποιεί τις διαδικασίες καθαρισμού. Αυτό καθιστά τον πείρο ασφάλισης ιδανικό για το σχεδιασμό μηχανών και συστημάτων που χρησιμοποιούνται σε βιομηχανίες όπως τα τρόφιμα, τα φαρμακευτικά προϊόντα και η ιατρική τεχνολογία.

Οι πείροι ασφάλισης επιτρέπουν τη γρήγορη ρύθμιση των κινούμενων εξαρτημάτων μηχανών. Συνήθως, ένας πείρος τραβιέται από το αντίστοιχό του με τη βοήθεια του κομβίου ή του δακτυλίου έλξης του για να μετακινηθούν και να κλειδώσουν με ασφάλεια τα εξαρτήματα της μηχανής σε μια επιθυμητή θέση. Η KIPP παρουσιάζει τώρα ένα σχεδιαστικό στοιχείο στον υγιεινό σχεδιασμό για τομείς εφαρμογής στους οποίους η καθαριότητα παίζει σημαντικό ρόλο. Ο νέος κοχλίας ασφάλισης, κατασκευασμένος από υψηλής ποιότητας ανοξείδωτο χάλυβα 1.4404, διαθέτει κωνικό κολάρο, ώστε το σημείο βιδώματος να μπορεί να σφραγιστεί με υγιεινό τρόπο με τις σχετικές ροδέλες και ροδέλες στεγανοποίησης. Η επιφάνεια του δομικού στοιχείου με βάθος τραχύτητας Ra < 0,8 μm εμποδίζει την προσκόλληση σωματιδίων ρύπων. Επιπλέον, ο κοχλίας ασφάλισης είναι κατάλληλος για διαδικασίες καθαρισμού CIP/SIP.

Ο νέος κοχλίας ασφάλισης σε υγιεινό σχεδιασμό από υλικά που συμμορφώνονται με το FDA είναι ανθεκτικός σε πολικά και μη πολικά μέσα καθώς και σε αρωματικές ουσίες. Διατίθεται σε εκδόσεις με ή χωρίς εγκοπή ασφάλισης και με σκληρυμένο ή μη σκληρυμένο πείρο ασφάλισης. Ο πείρος ασφάλισης διατίθεται με διάμετρο πείρου 6 και 8 mm και με βιδωτό σπείρωμα σε μεγέθη M10 και M12 με κανονικό και λεπτό σπείρωμα. Η στεγανοποίηση του άξονα διατίθεται προαιρετικά από 70 EPDM 291 (μαύρο) ή 75 Fluoroprene® XP 41 (μπλε). Μια ασορτί στεγανοποίηση και ροδέλα Hygienic USIT® K1491 από τα ίδια βασικά υλικά περιλαμβάνεται στην παράδοση και μπορεί επίσης να αποκτηθεί ως αξεσουάρ, εάν απαιτείται.

Περισσότερα νέα

Η ασφάλεια συναντά τον σχεδιασμό
Έτσι ώστε μόνο αυτό που πρέπει να είναι μέσα να είναι μέσα
Οδηγείτε μεγάλα βάρη εύκολα και με ασφάλεια
Βασικά στοιχεία και ιδέες σε μορφή #kippresso
Όταν η υγιεινή βρίσκεται στο επίκεντρο