Κατάλογος
Κατάλογος

Eppendorf SE

  • DIN EN ISO 9001
  • ISO 17025
  • ISO 13485

13.01.2022 00:01

International Freezer Challenge 2022: Βελτιστοποίηση των πρακτικών ψυχρής αποθήκευσης!

Αμβούργο, Ιανουάριος 2022

Η υπερθέρμανση του πλανήτη αποτελεί πρόκληση για την ανθρωπότητα - μας το υπενθύμισε και πάλι η Γλασκώβη. Οι συζητήσεις για την αειφορία επικεντρώνονται κυρίως στην κατανάλωση ενέργειας. Δεν υπάρχει εξαίρεση για τις εργαστηριακές συσκευές. Ακόμα και οι πιο φιλικοί προς το περιβάλλον και ενεργειακά αποδοτικοί καταψύκτες εξαιρετικά χαμηλών θερμοκρασιών εξακολουθούν να απαιτούν σημαντική ποσότητα ενέργειας για τη διατήρηση εξαιρετικά χαμηλών θερμοκρασιών -80°C, 24 ώρες την ημέρα, 7 ημέρες την εβδομάδα, για χρόνια.

Οι μη κερδοσκοπικοί οργανισμοί My Green Lab και το Διεθνές Ινστιτούτο Βιώσιμων Εργαστηρίων (I2SL) συνεργάστηκαν ξανά για να επιβραβεύσουν την καλύτερη ιδέα για τη βελτίωση της ψυχρής αποθήκευσης όσον αφορά τη βιωσιμότητα: The Freezer Challenge 2022.

Οι χρήστες μπορούν να κερδίσουν πόντους με την ανάληψη δράσεων από τις καλές πρακτικές διαχείρισης, τη ρύθμιση της θερμοκρασίας και άλλους τομείς, καθώς και για την ανταλλαγή πληροφοριών σχετικά με τις βέλτιστες πρακτικές. Θα δοθούν βραβεία σε όσους έκαναν τα περισσότερα για την εξοικονόμηση ενέργειας και τη βελτίωση της αποθήκευσης δειγμάτων.

Από το 2017, η πρόκληση εξοικονόμησε περισσότερες από 14 εκατ. KWh ενέργειας παγκοσμίως λόγω της βελτίωσης της ψυχρής αποθήκευσης.

Με βάση την ευθύνη μας για το περιβάλλον, η Eppendorf είναι υπερήφανα χορηγός του International Freezer Challenge 2022 για πέμπτη συνεχή φορά, ξεκινώντας από το 2018.

Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το Freezer Challenge 2022 στη διεύθυνση https://www.freezerchallenge.org.







Περισσότερα νέα

Με τον Mastercycler® X40 οι καθημερινές εργαστηριακές σας ρουτίνες θα είναι όχι μόνο αξιόπιστ...

Η Takara Bio Inc (Takara Bio) και η Eppendorf SE, δύο κορυφαίες εταιρείες στον κλάδο των βιοεπιστημών, ανακοινώνουν με χαρά τη συνεργασία τους στο πλαίσιο στρατηγικής συμφωνίας κοινής εμπορικής προώθησης.
προωθήσεις 01 Σεπτεμβρίου 2023 - 31 Δεκεμβρίου 2023
Στην Eppendorf, αναγνωρίζουμε τον καθοριστικό ρόλο που διαδραματίζουν τα πλαστικά αναλώσιμα στο εργαστήριο. Ταυτόχρονα, γνωρίζουμε ότι η εξισορρόπηση των απαιτήσεων της σύγχρονης επιστήμης με το ενδιαφέρον για το περιβάλλον αποτελεί βασική πρόκληση για τη διαχείριση ενός εργαστηρίου βιοεπιστημών. Ως εκ τούτου, ακολουθούμε την αρχή "Μείωση, Επαναχρησιμοποίηση, Ανακύκλωση" όποτε και όπου είναι δυνατόν, και βασιζόμαστε όλο και περισσότερο στη χρήση πρώτων υλών βιολογικής προέλευσης.

Φέτος, η εταιρεία βιοεπιστημών Eppendorf SE, με έδρα το Αμβούργο, απονέμει για 28η φορά το διάσημ...

Οι μονοκάναλες πιπέτες Eppendorf Xplorer® και Xplorer plus έχουν πιστοποιηθεί με την ετικέτα...