Κατάλογος
Κατάλογος

Dunkermotoren GmbH

Dunkermotoren GmbH

  • DIN EN ISO 9001:2015
  • DIN EN ISO 14001:2015
  • DIN EN ISO 50001:2018

Dunkermotoren GmbH

  • DIN EN ISO 9001:2015
  • DIN EN ISO 14001:2015
  • DIN EN ISO 50001:2018

07.04.2022 01:04

Η MAE και η Dunkermotoren εκθέτουν για πρώτη φορά μαζί στην Interclean στο Άμστερνταμ

Η MAE, γνωστή ως μακροχρόνια κατασκευάστρια φυσητήρων και κινητήρων στον τομέα των βιομηχανικών και ιδιωτικών εφαρμογών καθαρισμού, εκθέτει φέτος για πρώτη φορά μαζί με την αδελφή της εταιρεία Dunkermotoren στην Interclean στο Άμστερνταμ. Και οι δύο εταιρείες θα παρουσιάσουν από κοινού τα νέα τους προϊόντα στην αίθουσα 5 στο περίπτερο 505.

Οι φυσητήρες της MAE χρησιμοποιούνται εδώ και πολλά χρόνια για τη λειτουργία αναρρόφησης των στεγνωτήρων πλύσης. Οι φυσητήρες προσφέρουν εξαιρετική απόδοση αέρα, αθόρυβη λειτουργία, υψηλές ταχύτητες και καλή αναλογία ισχύος, μεγέθους και βάρους - και όλα αυτά με το καλύτερο στην κατηγορία του σύστημα ενεργειακής απόδοσης σύμφωνα με τη νέα οδηγία οικολογικού σχεδιασμού.

Η τεχνογνωσία της Dunkermotoren στον τομέα των αυτοματοποιημένων οδηγούμενων οχημάτων (AGVs/AGVs) εφαρμόζεται στα αυτόνομα/επιβατικά μηχανήματα καθαρισμού.

Με τον συνδυασμό κίνησης που αποτελείται από τον κινητήρα DC χωρίς ψήκτρες και έξυπνο κινητήρα BG 95 dPro και τον γραναζωτό οδοντωτό τροχό NG 500 ή τον BG 75 dPro με NG 250, η Dunkermotoren προσφέρει την ιδανική λύση για ρομπότ καθαρισμού. Οι λύσεις κίνησης από τον κατασκευαστή τεχνολογίας κίνησης λειτουργούν αθόρυβα, αξιόπιστα και χωρίς συντήρηση. Επιπλέον, οι κινητήρες έχουν υψηλή πυκνότητα ισχύος, καλύπτουν ένα ευρύ φάσμα τάσεων και επομένως είναι ιδανικά κατάλληλοι για εφαρμογές που λειτουργούν με μπαταρίες.

Το αρθρωτό σύστημα της Dunkermotoren και της MAE προσφέρει ένα ευρύ φάσμα επιλογών για τη διαμόρφωση οικονομικών και εξατομικευμένων λύσεων κίνησης που ανταποκρίνονται στις υψηλές απαιτήσεις για κινητές εφαρμογές. Το αξιόπιστο, στιβαρό και αποδοτικό - εξ ολοκλήρου κατασκευασμένο στην Ευρώπη - προσφέρει ένα τεράστιο πλεονέκτημα σε περιόδους πολύπλοκων αλυσίδων εφοδιασμού.

Περισσότερα νέα

Νέος κωδικοποιητής υψηλής ανάλυσης από την Dunkermotoren για τις υψηλότερες απαιτήσεις ακρίβειας
από τις 16 έως τις 18 Απριλίου 2024 στο Messe Frankfurt, περίπτερο A171.
Με την αναβάθμιση του περιβάλλοντος προγραμματισμού MotionCode της nexofox, ο προγραμματισμός των έξυπνων κινητήρων είναι πλέον ακόμη πιο εύκολος και δεν υπάρχουν πλέον όρια στις αποκεντρωμένες αρχιτεκτονικές αυτοματισμού.

Ευρέως χρησιμοποιούμενος και ευέλικτος - ο κινητήρας χωρίς ψήκτρες BG 75 της Dunkermotoren, μάρκα...

Με την οικογένεια προϊόντων SL 38, η Dunkermotoren, μάρκα της AMETEK, εγκαινίασε μια νέα σειρά γραμμικών κινητήρων υψηλής απόδοσης. Ως έκδοση από ανοξείδωτο χάλυβα, ο ServoLine 38 STL (Stainless Steel) εντυπωσιάζει με την υψηλότερη ποιότητα υλικού και ανθεκτικότητα

Εκμεταλλευτείτε πλήρως τις δυνατότητες της έξυπνης λύσης κινητήρα

Η LogiMAT στη Στουτγ...