Κατάλογος
Κατάλογος

Dunkermotoren GmbH

Dunkermotoren GmbH

  • DIN EN ISO 9001:2015
  • DIN EN ISO 14001:2015
  • DIN EN ISO 50001:2018

Dunkermotoren GmbH

  • DIN EN ISO 9001:2015
  • DIN EN ISO 14001:2015
  • DIN EN ISO 50001:2018

11.06.2022 01:06

Η Dunkermotoren εγκαινιάζει το πρώτο δικό της MotionCode με το nexofox

Η συνεχής εξέλιξη της ψηφιοποίησης προσφέρει στην τεχνολογία αυτοματισμού ένα ευρύ φάσμα νέων δυνατοτήτων και προσεγγίσεων για την υλοποίηση λύσεων αυτοματισμού. Οι λέξεις-κλειδιά είναι η αποκέντρωση, η αρθρωτότητα και η ευελιξία. Η Dunkermotoren, μια μάρκα της AMETEK Advanced Motion Solutions, είναι πρωτοπόρος και παγκόσμιος ηγέτης στην αγορά των ολοκληρωμένων έξυπνων κινητήρων BLDC που δραστηριοποιούνται καινοτόμα σε αυτή την αγορά και προσφέρει στους πελάτες της με την τελική έκδοση του nexofox MotionCode το τέλειο περιβάλλον για την υλοποίηση νέων προσεγγίσεων αυτοματισμού.

Το MotionCode έχει σχεδιαστεί για να είναι αποκεντρωμένο από την αρχή. Κάθε κινητήρας μπορεί να προγραμματιστεί με το δικό του ξεχωριστό MotionCode, εάν απαιτείται. Ο προγραμματισμός γίνεται εύκολα σε γλώσσα C στο περιβάλλον ανάπτυξης που βασίζεται στο Eclipse. Αυτό μπορείτε να το κατεβάσετε δωρεάν απευθείας από την αρχική μας σελίδα. Το MotionCode αποκτά την απαραίτητη ευελιξία από την ανοικτή διεπαφή του, η οποία μπορεί να χρησιμοποιηθεί για τη σύνδεση πολλών κινητήρων για τη δημιουργία μιας μονάδας ή για την ανταλλαγή πληροφοριών με άλλα στοιχεία αυτοματισμού, όπως ένα HMI ή το Drive Assistant 5.

Δεν υπάρχουν πλέον όρια στις ιδέες σας - από μεμονωμένους, ανεξάρτητα λειτουργικούς κινητήρες μέχρι εντελώς αποκεντρωμένες αρχιτεκτονικές λογισμικού. Ξεκινήστε και κατεβάστε το περιβάλλον MotionCode από την αρχική μας σελίδα. Δεν είστε ακόμη εξοικειωμένοι με τον προγραμματισμό Κανένα πρόβλημα! Η Dunkermotoren | nexofox θα χαρεί να σας βοηθήσει ως αρμόδιος πάροχος υπηρεσιών και να υλοποιήσει τις εφαρμογές σας στο MotionCode για εσάς.

Περισσότερα νέα

Η Dunkermotoren δημοσιεύει το νέο τεύχος του περιοδικού κίνησης "mo

Από τις 14 έως τις 17 Μαΐου 2024, η έκθεση Interclean σ...

Νέος κωδικοποιητής υψηλής ανάλυσης από την Dunkermotoren για τις υψηλότερες απαιτήσεις ακρίβειας
από τις 16 έως τις 18 Απριλίου 2024 στο Messe Frankfurt, περίπτερο A171.
Με την αναβάθμιση του περιβάλλοντος προγραμματισμού MotionCode της nexofox, ο προγραμματισμός των έξυπνων κινητήρων είναι πλέον ακόμη πιο εύκολος και δεν υπάρχουν πλέον όρια στις αποκεντρωμένες αρχιτεκτονικές αυτοματισμού.

Ευρέως χρησιμοποιούμενος και ευέλικτος - ο κινητήρας χωρίς ψήκτρες BG 75 της Dunkermotoren, μάρκα...