Κατάλογος
Κατάλογος

Eppendorf SE

  • DIN EN ISO 9001
  • ISO 17025
  • ISO 13485

14.06.2022 00:06

Σύστημα Eppendorf SafeCode: Παρακολουθήστε τα δείγματά σας με το ID τους

Η ασφαλής και ευδιάκριτη ταυτοποίηση του δείγματος είναι το κλειδί για επιτυχή αποτελέσματα στο εργαστήριο. Το σύστημα SafeCode της Eppendorf επιτρέπει την ασφαλή παρακολούθηση του δοχείου δείγματος σε όλα τα στάδια της εργαστηριακής ροής εργασίας: από τον πάγκο μέχρι τη μακροχρόνια αποθήκευση στον καταψύκτη ULT.

Το SafeCode βασίζεται σε μια πολυεπίπεδη κωδικοποίηση των αναλωσίμων με βάση προ-επισημασμένους κωδικούς datamatrix. Η κωδικοποίηση μπορεί να διαβαστεί από το όργανο RackScan της Eppendorf, από οποιονδήποτε φορητό σαρωτή datamatrix ή ακόμη και από το smartphone σας.

Η αξιόπιστη οικογένεια φιαλιδίων κρυοσυντήρησης SafeCode επεκτείνεται τώρα με μια σειρά κλασικών κωνικών σωληναρίων με γραμμωτή κωδικοποίηση: 5 mL, 15 mL και 50 mL για καθημερινή χρήση ρουτίνας στον πάγκο. Τα γνωστά κωνικά σωληνάρια Eppendorf με όλες τις πτυχές υψηλής ποιότητας είναι ψηφιοποιημένα - τόσο στα σωληνάρια όσο και για λόγους τεκμηρίωσης.

Όλα τα αναλώσιμα SafeCode μπορούν να παρακολουθούνται από το dataport της Eppendorf: Συγκεκριμένο υποστηρικτικό υλικό, όπως αριθμός παρτίδας, πιστοποιητικά, τεχνικά σχέδια κ.λπ. είναι διαθέσιμο στο διαδίκτυο με βάση το αναγνωριστικό του αναλώσιμου. Ενισχυμένο από αυτά τα αρχεία τεκμηρίωσης που σχετίζονται με το συγκεκριμένο δοχείο, το αναγνωριστικό δείγματος μπορεί να μεταφερθεί αυτόματα στο λογισμικό eLabNext για την τεκμηρίωση της θέσης του δείγματος καθώς και για την τεκμηρίωση της διαδικασίας. Όλα τα αρχεία υποστήριξης του δοχείου συνδέονται αυτόματα με αυτό το δείγμα.

Το σύστημα SafeCode ενισχύεται από τους καταψύκτες CryoCube® F740 ULT, τις εφαρμογές ειδοποίησης/παρακολούθησης καταψύκτη VisioNize® καθώς και το λογισμικό eLabNext ως περαιτέρω δομικά στοιχεία για μια έξυπνη και αξιόπιστη λύση διαχείρισης πολύτιμων δειγμάτων στο εργαστήριό σας.

Για περισσότερες πληροφορίες, επισκεφθείτε τη διεύθυνση: www.eppendorf.com/safecode

Περισσότερα νέα

Με τον Mastercycler® X40 οι καθημερινές εργαστηριακές σας ρουτίνες θα είναι όχι μόνο αξιόπιστ...

Η Takara Bio Inc (Takara Bio) και η Eppendorf SE, δύο κορυφαίες εταιρείες στον κλάδο των βιοεπιστημών, ανακοινώνουν με χαρά τη συνεργασία τους στο πλαίσιο στρατηγικής συμφωνίας κοινής εμπορικής προώθησης.
προωθήσεις 01 Σεπτεμβρίου 2023 - 31 Δεκεμβρίου 2023
Στην Eppendorf, αναγνωρίζουμε τον καθοριστικό ρόλο που διαδραματίζουν τα πλαστικά αναλώσιμα στο εργαστήριο. Ταυτόχρονα, γνωρίζουμε ότι η εξισορρόπηση των απαιτήσεων της σύγχρονης επιστήμης με το ενδιαφέρον για το περιβάλλον αποτελεί βασική πρόκληση για τη διαχείριση ενός εργαστηρίου βιοεπιστημών. Ως εκ τούτου, ακολουθούμε την αρχή "Μείωση, Επαναχρησιμοποίηση, Ανακύκλωση" όποτε και όπου είναι δυνατόν, και βασιζόμαστε όλο και περισσότερο στη χρήση πρώτων υλών βιολογικής προέλευσης.

Φέτος, η εταιρεία βιοεπιστημών Eppendorf SE, με έδρα το Αμβούργο, απονέμει για 28η φορά το διάσημ...

Οι μονοκάναλες πιπέτες Eppendorf Xplorer® και Xplorer plus έχουν πιστοποιηθεί με την ετικέτα...