Κατάλογος
Κατάλογος

Dunkermotoren GmbH

Dunkermotoren GmbH

  • DIN EN ISO 9001:2015
  • DIN EN ISO 14001:2015
  • DIN EN ISO 50001:2018

Dunkermotoren GmbH

  • DIN EN ISO 9001:2015
  • DIN EN ISO 14001:2015
  • DIN EN ISO 50001:2018

09.07.2022 02:07

Η Dunkermotoren είναι μέλος της IDTA

Από την 1η Ιουνίου 2022, η Dunkermotoren, μια μάρκα της AMETEK Advanced Motion Solutions, είναι επίσημο μέλος της Industrial Digital Twin Association "IDTA"

Για τη Dunkermotoren και το εμπορικό σήμα IIoT nexofox, ο ψηφιακός δίδυμος γίνεται όλο και πιο σημαντικός λόγω των τεράστιων πλεονεκτημάτων που προσφέρει στον χρήστη και είναι κάτι πολύ περισσότερο από μια ψηφιακή εικόνα ενός κινητήρα. Επιτρέπει στον χρήστη να έχει εύκολη πρόσβαση σε δεδομένα που σχετίζονται με τον κινητήρα ανά πάσα στιγμή και από οπουδήποτε, επιτρέποντας τη λειτουργία του με πιο βιώσιμο τρόπο και εξοικονόμηση πόρων. Στο πλαίσιο της IDTA, εργάζεται για τον καθορισμό σημαντικών θεμελιωδών αρχών για την τυποποίηση της δομής και της μοντελοποίησης ενός τέτοιου ψηφιακού διδύμου. Με τον τρόπο αυτό, η IDTA χρησιμοποιεί το κέλυφος διαχείρισης που έχει οριστεί από το Ινστιτούτο Fraunhofer, όπως και η Open Industry 4.0 Alliance. Η εφαρμογή αυτού του λεγόμενου κελύφους διαχείρισης περιουσιακών στοιχείων (AAS) αποτελεί σημαντική εστίαση στο πλαίσιο της Open Industry 4.0 Alliance. Για τους λόγους αυτούς, η συμμετοχή στην IDTA αποτελεί εξαιρετικό συμπλήρωμα του έργου της Open Industry 4.0 Alliance, της οποίας η Dunkermotoren είναι ήδη μέλος από το 2019. Με άλλα λόγια, η AAS είναι μια δομή αναφοράς που επιτρέπει ότι, για παράδειγμα, κάθε περιουσιακό στοιχείο μπορεί να ενσωματωθεί στον κόσμο της επικοινωνίας της Βιομηχανίας 4.0 και να αντιμετωπιστεί και να ταυτοποιηθεί μοναδικά στο πλαίσιο αυτού του δικτύου. Επιπλέον, το κέλυφος διαχείρισης υποστηρίζει τη χαρτογράφηση ολόκληρου του κύκλου ζωής ενός περιουσιακού στοιχείου. Μέσω της συμμετοχής της στο IDTA και της δικτύωσης με την παγκόσμια τεχνολογική κοινότητα, η Dunkermotoren | nexofox θα είναι σε θέση να υποστηρίξει τους πελάτες της ακόμη καλύτερα στο μέλλον, όταν κάνουν το βήμα προς το Διαδίκτυο των πραγμάτων.

Περισσότερα νέα

Η Dunkermotoren δημοσιεύει το νέο τεύχος του περιοδικού κίνησης "mo

Από τις 14 έως τις 17 Μαΐου 2024, η έκθεση Interclean σ...

Νέος κωδικοποιητής υψηλής ανάλυσης από την Dunkermotoren για τις υψηλότερες απαιτήσεις ακρίβειας
από τις 16 έως τις 18 Απριλίου 2024 στο Messe Frankfurt, περίπτερο A171.
Με την αναβάθμιση του περιβάλλοντος προγραμματισμού MotionCode της nexofox, ο προγραμματισμός των έξυπνων κινητήρων είναι πλέον ακόμη πιο εύκολος και δεν υπάρχουν πλέον όρια στις αποκεντρωμένες αρχιτεκτονικές αυτοματισμού.

Ευρέως χρησιμοποιούμενος και ευέλικτος - ο κινητήρας χωρίς ψήκτρες BG 75 της Dunkermotoren, μάρκα...