Κατάλογος
Κατάλογος

MICRO-EPSILON Messtechnik GmbH & Co. KG

MICRO-EPSILON Messtechnik GmbH & Co. KG

MICRO-EPSILON Messtechnik GmbH & Co. KG

27.07.2022 13:07

Ο βραχίονας τοποθέτησης για χωρητικούς αισθητήρες εξασφαλίζει τη μεγαλύτερη δυνατή ακρίβεια

Ο νέος βραχίονας στήριξης με χωρητικούς αισθητήρες της Micro-Epsilon εξασφαλίζει αποτελέσματα μέτρησης υψηλής ακρίβειας για μετρήσεις πάχους δύο όψεων

Οι αισθητήρες είναι τοποθετημένοι ο ένας απέναντι από τον άλλο και σταθερά τοποθετημένοι. Με την τοποθέτησή τους στο βραχίονα, οι αισθητήρες μπορούν να ευθυγραμμιστούν μόνιμα και ιδανικά μεταξύ τους. Αυτό εξασφαλίζει την υψηλότερη δυνατή ακρίβεια, η οποία απαιτείται μεταξύ άλλων για εφαρμογές στις βιομηχανίες μπαταριών και ημιαγωγών

. Οι χωρητικοί αισθητήρες μπορούν να ευθυγραμμιστούν με ακρίβεια μεταξύ τους χρησιμοποιώντας το νέο στήριγμα τοποθέτησης. Αυτή η αρχή επιτρέπει εξαιρετικά ακριβή αποτελέσματα μέτρησης, καθώς οι αισθητήρες βρίσκονται ακριβώς πάνω σε έναν άξονα και είναι συνεπώς ομοιόμορφα τοποθετημένοι. Ο βραχίονας τοποθέτησης είναι εξαιρετικά συμπαγής και μπορεί, επομένως, να τοποθετηθεί και σε περιβάλλοντα που προσφέρουν ελάχιστο χώρο.

Σε έναν βραχίονα τοποθέτησης μπορούν να συνδεθούν έως και έξι αισθητήρες. Δεδομένου ότι δύο αισθητήρες αντιπροσωπεύουν από ένα σημείο μέτρησης, μπορούν να ληφθούν έως και τρεις ταυτόχρονες μετρήσεις σε διαφορετικά σημεία. Ο βραχίονας τοποθέτησης έχει σχεδιαστεί για ειδικές απαιτήσεις. Είναι ταυτόχρονα συμβατό με το κενό και πολύ σταθερό στη θερμοκρασία σε θερμοκρασίες έως 100 °C. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο ο χωρητικός βραχίονας τοποθέτησης χρησιμοποιείται επίσης σε εφαρμογές υψηλής ακρίβειας, όπως η βιομηχανία ημιαγωγών για τη μέτρηση πάχους υψηλής ανάλυσης των πλακιδίων και η βιομηχανία μπαταριών για τη μέτρηση πάχους δύο όψεων των φύλλων μπαταρίας και διαχωριστικών φύλλων.

Πλεονεκτήματα με μια ματιά
  • Σχεδιασμένο για εφαρμογές υψηλής ακρίβειας
  • Ακρίβεια μικρομέτρου
  • Μέτρηση σε έως και τρία σημεία μέτρησης ταυτόχρονα
  • Σταθερότητα σε υψηλές θερμοκρασίες έως 100 °C
  • Βαθμονομημένη έκδοση για ακόμη μεγαλύτερη ακρίβεια
  • Συμπαγής σχεδιασμός
  • Σχεδιασμός συμβατός με κενό

Περισσότερα νέα

Όταν κατεργάζονται τραχιά, ματ ή γυαλιστερά μεταλλικά τεμάχια, τόσο η ακρίβεια των διαστάσεων όσο...

Τα συστήματα δινορευμάτων χαρακτηρίζονται από υψηλές επιδόσεις με μέγιστη ευκολία χρήσης και εξαιρετική σχέση τιμής-απόδοσης. Αυτά τα επαγωγικά συστήματα μέτρησης μετατόπισης προσφέρουν τη μεγαλύτερη ποικιλία εφαρμογών, καθώς μπορούν να χρησιμοποιήσουν το μεγαλύτερο χαρτοφυλάκιο αισθητήρων της εταιρείας παγκοσμίως.

Το νέο υλικολογισμικό V53 για τους σαρωτές προφίλ λέιζερ της σειράς scanCONTROL 30xx είναι διαθέσ...

Τα συμβολόμετρα λευκού φωτός Micro-Epsilon χαρακτηρίζονται από εξαιρετική ακρίβεια και απόλυτες τιμές μέτρησης. Οι συσκευές βιομηχανικής ποιότητας είναι κατάλληλες για χρήση inline για την ενσωμάτωση μηχανών καθώς και για εργαστηριακές εφαρμογές. Τα συμβολόμετρα λευκού φωτός μετρούν την απόσταση και το πάχος και επιτυγχάνουν ακρίβεια νανομέτρων με ανάλυση στην περιοχή των πικομέτρων.