Κατάλογος
Κατάλογος

Eppendorf SE

  • DIN EN ISO 9001
  • ISO 17025
  • ISO 13485

16.08.2022 11:08

Η Eppendorf ανοίγει νέα εγκατάσταση στη Σιγκαπούρη

> Νέα θυγατρική στο κέντρο των αναπτυσσόμενων αγορών της Ασίας για τις βιοεπιστήμες > Στοχευμένη ενίσχυση της εστίασης στον πελάτη με εργαστήριο υψηλής τεχνολογίας για τη βαθμονόμηση πιπετών και εκτεταμένη γκάμα εργαστηριακών υπηρεσιών υψηλής ποιότητας > Ακόμη ταχύτερες και πιο αξιόπιστες παραδόσεις χάρη στη νέα κεντρική αποθήκη

Σιγκαπούρη/Αμβούργο, 1 Αυγούστου 2022

Ο παγκοσμίως δραστηριοποιούμενος όμιλος Eppendorf συνεχίζει στοχευμένα την αναπτυξιακή του πορεία στην Ασία και εγκαινίασε μια νέα εγκατάσταση στη Σιγκαπούρη. Η νέα θυγατρική βρίσκεται στην καρδιά του σύγχρονου επιστημονικού κέντρου Biopolis της Σιγκαπούρης και προσφέρει ελκυστικούς χώρους εργασίας γραφείων για τις δραστηριότητες πωλήσεων και εξυπηρέτησης, ένα σύγχρονο εργαστήριο βαθμονόμησης πιπετών και ένα εργαστήριο επίδειξης. Εδώ παρέχονται εργαστηριακές υπηρεσίες υψηλής ποιότητας, οι οποίες περιλαμβάνουν εκτεταμένη εκπαίδευση πελατών και προσφορές συντήρησης.

"Η Ασία, με τις περιοχές αγοράς Κίνα και Ασία, Ειρηνικός, Αφρική (APA), είναι μια εξαιρετικά σημαντική αγορά για τον όμιλο Eppendorf, που ήδη αντιπροσωπεύει περίπου το ένα τρίτο των συνολικών μας εσόδων", λέει η Eva van Pelt, Co-CEO της Eppendorf SE. "Η Σιγκαπούρη είναι ένα κέντρο βιοεπιστημών με πολύ μεγάλες δυνατότητες ανάπτυξης. Επομένως, είμαστε ευτυχείς που με τη νέα μας τοποθεσία θα είμαστε πλέον μέρος αυτού του δυναμικού οικοσυστήματος των βιοεπιστημών και θα είμαστε σε θέση να εντείνουμε και να επεκτείνουμε περαιτέρω τις υφιστάμενες σχέσεις μας με τους πελάτες μας"

Πελατοκεντρικότητα μέσω της εγγύτητας με τον πελάτη
Η νέα τοποθεσία της Eppendorf βρίσκεται εντός του επιστημονικού κέντρου Biopolis της Σιγκαπούρης, το οποίο επικεντρώνεται σε έργα βιοϊατρικής έρευνας και επιτρέπει τη στενή συνεργασία μεταξύ δημόσιων και ιδιωτικών επιστημονικών ιδρυμάτων. Εκτός από τους σύγχρονους χώρους γραφείων, υπάρχει ένα κέντρο εξυπηρέτησης για όλο τον εξοπλισμό της Eppendorf, το οποίο προσφέρει επισκευές, βαθμονομήσεις και επικυρώσεις, καθώς και ένα υπερσύγχρονο εργαστήριο βαθμονόμησης για πιπέτες. Το πρόσθετο κέντρο Bioprocess Center που έχει κατασκευαστεί ειδικά για το σκοπό αυτό παρέχει επιστημονική και τεχνική υποστήριξη σε πελάτες και συνεργάτες σε όλη την περιοχή Ασίας-Ειρηνικού.

"Από τη Σιγκαπούρη, μπορούμε πλέον να υποστηρίζουμε ακόμη καλύτερα τους πελάτες μας στους τομείς της επιστήμης, της έρευνας, της υγειονομικής περίθαλψης, της φαρμακευτικής και της βιομηχανίας και να τους προσφέρουμε τα σχετικά προϊόντα και υπηρεσίες σε άμεση εμβέλεια", τονίζει η Eva van Pelt. "Με αυτή την επένδυση, θα είμαστε σε θέση να συμμετέχουμε ακόμη καλύτερα στην ανάπτυξη του κλάδου των βιοεπιστημών στην Ασία και να συνεχίσουμε τη στρατηγική μας προσέγγιση για ακόμη μεγαλύτερη πελατοκεντρικότητα στην Ασία"

Αυτή η αυξημένη εγγύτητα στους πελάτες περιλαμβάνει επίσης τη δημιουργία μιας σύγχρονης και νέας κεντρικής αποθήκης στη Σιγκαπούρη. Αυτό θα καταστήσει την πόλη-κράτος με άμεση ισχύ τον κόμβο logistics για τη Νοτιοανατολική Ασία, προσφέροντας σε όλους τους πελάτες στην περιοχή ακόμη ταχύτερες και πιο αξιόπιστες παραδόσεις.

Περισσότερα νέα

Με τον Mastercycler® X40 οι καθημερινές εργαστηριακές σας ρουτίνες θα είναι όχι μόνο αξιόπιστ...

Η Takara Bio Inc (Takara Bio) και η Eppendorf SE, δύο κορυφαίες εταιρείες στον κλάδο των βιοεπιστημών, ανακοινώνουν με χαρά τη συνεργασία τους στο πλαίσιο στρατηγικής συμφωνίας κοινής εμπορικής προώθησης.
προωθήσεις 01 Σεπτεμβρίου 2023 - 31 Δεκεμβρίου 2023
Στην Eppendorf, αναγνωρίζουμε τον καθοριστικό ρόλο που διαδραματίζουν τα πλαστικά αναλώσιμα στο εργαστήριο. Ταυτόχρονα, γνωρίζουμε ότι η εξισορρόπηση των απαιτήσεων της σύγχρονης επιστήμης με το ενδιαφέρον για το περιβάλλον αποτελεί βασική πρόκληση για τη διαχείριση ενός εργαστηρίου βιοεπιστημών. Ως εκ τούτου, ακολουθούμε την αρχή "Μείωση, Επαναχρησιμοποίηση, Ανακύκλωση" όποτε και όπου είναι δυνατόν, και βασιζόμαστε όλο και περισσότερο στη χρήση πρώτων υλών βιολογικής προέλευσης.

Φέτος, η εταιρεία βιοεπιστημών Eppendorf SE, με έδρα το Αμβούργο, απονέμει για 28η φορά το διάσημ...

Οι μονοκάναλες πιπέτες Eppendorf Xplorer® και Xplorer plus έχουν πιστοποιηθεί με την ετικέτα...