Κατάλογος
Κατάλογος

Dunkermotoren GmbH

Dunkermotoren GmbH

  • DIN EN ISO 9001:2015
  • DIN EN ISO 14001:2015
  • DIN EN ISO 50001:2018

Dunkermotoren GmbH

  • DIN EN ISO 9001:2015
  • DIN EN ISO 14001:2015
  • DIN EN ISO 50001:2018

16.11.2022 03:11

Το nexofox BGE 5510 dPro κάνει κάθε μοτέρ ένα έξυπνο μοτέρ

Κάτω από την ομπρέλα της nexofox, τα εξωτερικά ηλεκτρονικά BGE 5510 dPro μπορούν να χρησιμοποιηθούν για όλους τους κινητήρες ανεξαρτήτως κατασκευαστή. Η Nexofox είναι το εμπορικό σήμα IIoT της Dunkermotoren και, ως εκ τούτου, αποτελεί μέρος της AMETEK. Τα ηλεκτρονικά υποστηρίζουν όλες τις κοινές διεπαφές επικοινωνίας, συμπεριλαμβανομένων των CANOpen, PROFINET, EtherCAT και Ethernet/IP, καθώς και λειτουργίες ασφαλείας όπως STO.

Επιπλέον, όλα τα χαρακτηριστικά του nexofox μπορούν να χρησιμοποιηθούν για κάθε τύπο και μάρκα κινητήρων BLDC και DC, μετατρέποντας έτσι κάθε κινητήρα σε έξυπνο κινητήρα. Τα τυπικά χαρακτηριστικά του nexofox περιλαμβάνουν το MotionCode ως δωρεάν εργαλείο προγραμματισμού και λειτουργίες IIoT, όπως η παρακολούθηση κατάστασης μέσω cloud με το SmartDiagnostics. Αυτό επιτρέπει την υλοποίηση εκτεταμένων εφαρμογών απευθείας στους ίδιους τους ελεγκτές. Ένα παράδειγμα είναι το ZeroPLC, όπου το όνομα τα λέει όλα - ολόκληρη η εφαρμογή υλοποιείται απευθείας στον BGE 5510 dPro με MotionCode, γεγονός που μειώνει την κυκλοφορία του διαύλου και, σε ορισμένες εφαρμογές, καθιστά περιττό ένα ξεχωριστό PLC - έτσι, ZeroPLC σημαίνει συχνά και μηδενικό κόστος.

Μια ματιά στο εγγύς μέλλον υπόσχεται ακόμη περισσότερα - τόσο από την πλευρά του λογισμικού όσο και από την πλευρά του υλικού. Στον τομέα του λογισμικού, έχουν ήδη προγραμματιστεί να κυκλοφορήσουν επεκτάσεις για το SmartDiagnostics, όπως η αλληλεπίδραση μεταξύ ελεγκτή και SmartphoneApp ή ακόμη και ένας απομακρυσμένος παλμογράφος. Η επέκταση του περιβάλλοντος ανάπτυξης MotionCode ώστε να περιλαμβάνει όλο και περισσότερα νέα χαρακτηριστικά, τα οποία θα κάνουν τον προγραμματισμό ακόμα πιο εύκολο, προχωρά επίσης σταθερά. Όσον αφορά το υλικό, έχει ήδη ανακοινωθεί ο BGE 5560 dPro με εύρος ισχύος έως 60 A συνεχούς ρεύματος, καθώς και κατάλληλες λύσεις μονάδων και για τους δύο ελεγκτές, οι οποίες αναμένεται να κυκλοφορήσουν ήδη από το 2023. Με αυτόν τον τρόπο μπορεί να καλυφθεί στο μέλλον ένα ακόμη ευρύτερο φάσμα ισχύος και εφαρμογών.

Εκτός από το καθαρό υλικό και το λογισμικό, η nexofox παρέχει επίσης την απαραίτητη υποστήριξη για τη θέση σε λειτουργία ή τη ρύθμιση όλων των κινητήρων στο BGE 5510. Στα περισσότερα χαρακτηριστικά υπηρεσιών περιλαμβάνονται μαθήματα κατάρτισης γύρω από την παραμετροποίηση και οδηγίες για τη σωστή εφαρμογή του MotionCode.

Περισσότερα νέα

Η Dunkermotoren δημοσιεύει το νέο τεύχος του περιοδικού κίνησης "mo

Από τις 14 έως τις 17 Μαΐου 2024, η έκθεση Interclean σ...

Νέος κωδικοποιητής υψηλής ανάλυσης από την Dunkermotoren για τις υψηλότερες απαιτήσεις ακρίβειας
από τις 16 έως τις 18 Απριλίου 2024 στο Messe Frankfurt, περίπτερο A171.
Με την αναβάθμιση του περιβάλλοντος προγραμματισμού MotionCode της nexofox, ο προγραμματισμός των έξυπνων κινητήρων είναι πλέον ακόμη πιο εύκολος και δεν υπάρχουν πλέον όρια στις αποκεντρωμένες αρχιτεκτονικές αυτοματισμού.

Ευρέως χρησιμοποιούμενος και ευέλικτος - ο κινητήρας χωρίς ψήκτρες BG 75 της Dunkermotoren, μάρκα...