Κατάλογος
Κατάλογος

HEINRICH KIPP WERK GmbH & Co. KG

HEINRICH KIPP WERK GmbH & Co. KG

  • ISO 9001:2015
  • REACh
  • RoHS

HEINRICH KIPP WERK GmbH & Co. KG

  • ISO 9001:2015
  • REACh
  • RoHS

07.06.2023 00:06

Μπουλόνια τοποθέτησης με αισθητήρα κατάστασης από την KIPP

Όλες οι θέσεις υπό έλεγχο

Η HEINRICH KIPP WERK διεύρυνε το χαρτοφυλάκιό της με μια νέα σειρά έξυπνων δακτυλίων τοποθέτησης και εντοπισμού με αισθητήρα κατάστασης. Αυτά επιτρέπουν τον κεντρικό έλεγχο της θέσης των πείρων ασφάλισης και των πείρων ασφάλισης με σφαίρα κατά τη διαδικασία παραγωγής. Οι δακτύλιοι διατίθενται προαιρετικά πλήρεις με ενσωματωμένο αισθητήρα ή μπορούν εναλλακτικά να εξοπλιστούν από τον χρήστη με τύπους επαγωγικών αισθητήρων που διατίθενται στο εμπόριο.

Με μια νέα σειρά έξυπνων δακτυλίων τοποθέτησης και εντοπισμού, η KIPP υποστηρίζει τον χρήστη στο να κάνει τις διαδικασίες του ακόμη πιο διαφανείς και ασφαλείς. Οι μούφες με ενσωματωμένο αισθητήρα κατάστασης επιτρέπουν τον έλεγχο διεργασιών που εξαρτώνται από την ενεργοποίηση. Επιπλέον, μπορεί να διασφαλιστεί ότι το στοιχείο χειρισμού ή μανδάλωσης βρίσκεται στην επιθυμητή θέση, για παράδειγμα στη ρύθμιση της μορφής των μηχανών συσκευασίας ή σε εξαρτήματα συναρμολόγησης στην κλασική μηχανολογία.

Οι δακτύλιοι αποτελούν σημείο τοποθέτησης για πείρους ασφάλισης και σφαιρικής ασφάλισης, στους οποίους μπορούν να ασφαλίσουν με ασφάλεια και ακρίβεια. Στους δακτυλίους τοποθέτησης και εντοπισμού τοποθετείται στάνταρ ένας επαγωγικός αισθητήρας, ο οποίος μπορεί να ρυθμιστεί μεταβλητά μέσω ενός παξιμαδιού σύσφιξης. Αυτό καθιστά δυνατή την ηλεκτρονική ανίχνευση του κατά πόσον ένας κοχλίας βρίσκεται στην υποδοχή ή όχι. Όταν χρησιμοποιούνται διάφορες υποδοχές, μπορεί να προσδιοριστεί σε ποια από αυτές βρίσκεται το στοιχείο λειτουργίας ή μανδάλωσης.

Οι αισθητήρες διαθέτουν καλώδιο PVC δύο μέτρων, τριών πυρήνων, το οποίο μεταδίδει τα σήματα που επεξεργάζεται ο αισθητήρας στον έλεγχο του μηχανήματος. Αυτό δίνει στον χρήστη τη δυνατότητα να ελέγχει τη θέση του κοχλία από ένα κεντρικό σημείο. Αυτό είναι ιδιαίτερα σημαντικό για ακολουθίες που σχετίζονται με τη διαδικασία. Εδώ, για παράδειγμα, μπορεί να καθοριστεί μέσω του ελέγχου των επιμέρους βημάτων εργασίας ότι ένας κύκλος κατεργασίας ξεκινά μόνο όταν όλα τα μπουλόνια βρίσκονται στη σωστή θέση.

Η νέα σειρά περιλαμβάνει δακτυλίους τοποθέτησης από χάλυβα ή ανοξείδωτο χάλυβα, δακτυλίους εντοπισμού από ανοξείδωτο χάλυβα καθώς και δακτυλίους εντοπισμού από ανοξείδωτο χάλυβα για μπουλόνια με σφαιρική κλειδαριά με περιστροφική ενεργοποίηση. Κάθε παραλλαγή διατίθεται είτε πλήρης με αισθητήρα κατάστασης είτε ως έκδοση που ο πελάτης μπορεί να τοποθετήσει μόνος του. Η τελευταία διαθέτει παξιμάδι σύσφιξης για την τοποθέτηση ενός επαγωγικού αισθητήρα που διατίθεται στο εμπόριο με διάμετρο 3 mm.

Περισσότερα νέα

Η ασφάλεια συναντά τον σχεδιασμό
Έτσι ώστε μόνο αυτό που πρέπει να είναι μέσα να είναι μέσα
Οδηγείτε μεγάλα βάρη εύκολα και με ασφάλεια
Βασικά στοιχεία και ιδέες σε μορφή #kippresso
Όταν η υγιεινή βρίσκεται στο επίκεντρο