Κατάλογος

Haas Automation Europe

 • Κατασκευαστής
 • Βέλγιο
 • Website

Haas Automation Europe

 • Κατασκευαστής
 • Βέλγιο
 • Website
 • DIN EN ISO 9001:2008

Haas Automation Europe

 • Κατασκευαστής
 • Βέλγιο
 • Website
 • DIN EN ISO 9001:2008

19.05.2016 00:05

Το ίδρυμα Gene Haas χορηγεί υποτροφίες των $425.000 στους τομείς μηχανικής κατεργασίας και βιομηχανικής παραγωγής

Η Haas Automation Europe είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει ότι $425.000 (δηλ. €377.000) από το ίδρυμα Gene

Η Haas Automation Europe είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει ότι $425.000 (δηλ. €377.000) από το ίδρυμα Gene Haas (Gene Haas Foundation, GHF) θα μοιραστούν σε 61 σχολές σε 15 ευρωπαϊκές χώρες. Τα χρήματα αυτά, ένα δώρο από τον ίδιο τον Gene Haas, ιδρυτή και Διευθύνοντα Σύμβουλο της Haas Automation, θα χρησιμοποιηθούν για την υποστήριξη υποτροφιών στους τομείς της μηχανικής κατεργασίας και της βιομηχανικής παραγωγής.

Αυτές οι χρηματοδοτήσεις του ιδρύματος GHF προορίζονται για την υποστήριξη σπουδαστών και των γονέων τους και θα καλύπτουν την πληρωμή διδάκτρων, την αγορά βιβλίων, ρουχισμού εργασίας και μικρών εργαλείων και τα έξοδα ταξιδιών με αντικείμενο τη μελέτη στον τομέα βιομηχανικής παραγωγής.

Φέτος, η Haas Automation έλαβε 69 αιτήσεις για χρηματοδότηση, από τις οποίες οι 23 ήταν από το Βέλγιο, ενώ και η Πολωνία (με 12 αιτήσεις), η Κροατία (με 7) και η Ισπανία (με 7) έδειξαν σημαντικό ενδιαφέρον για το πρόγραμμα αυτό. Το συνολικό ποσό των αιτήσεων ήταν $1.296.328.

Οι 61 επιτυχείς αιτούντες το 2015 θα λάβουν έκαστος το ποσόν των $425.000. Οι εν λόγω σχολές εδρεύουν στο Βέλγιο, την Κροατία, τη Φινλανδία, τη Γαλλία, την Ελλάδα, την Ουγγαρία, τη Λετονία, τη Λιθουανία, τη Νορβηγία, την Πολωνία, την Πορτογαλία, την Ισπανία και την Ουκρανία. Η μεγαλύτερη σε αξία δωρεά φέτος ήταν $17.500, τα οποία θα κατανεμηθούν σε τρεις διαφορετικές σχολές: IES Luis Vives (Ισπανία), Oulu University of Applied Sciences (Φινλανδία) και Technische Scholen Mechelen (Βέλγιο).

Μέχρι σήμερα, ο στόχος των υποτροφιών του Ιδρύματος GHF ήταν πάντοτε η αύξηση της ποιότητας και διατηρησιμότητας των σπουδαστών σε προγράμματα κατάρτισης στον τομέα της βιομηχανικής παραγωγής, σε ολόκληρη την Ευρώπη. Τον επόμενο χρόνο, το ίδρυμα GHF ελπίζει να επεκτείνει την παρουσία του στην Ευρώπη και να βοηθήσει τη αναβίωση της τεχνικής εκπαίδευσης, η οποία βρίσκεται ήδη σε εξέλιξη.

Οι υποτροφίες χορηγήθηκαν σε συνεργασία με την Haas Automation και το Αμερικανικό Ινστιτούτο Δεξιοτήτων στην Κατεργασία Μετάλλων (National Institute for Metalworking Skills, NIMS). Στην Ευρώπη, το έργο διεξήχθη από τον κο Simon Vanmaekelbergh, συντονιστή HTEC και εκπαιδευτικών συνεργασιών της Haas Automation Europe. Οι εν λόγω υποτροφίες είναι στα πλαίσια της συνεχούς ενεργού συμμετοχής του ίδιου του Gene Haas στην υποστήριξη της τεχνικής εκπαίδευσης. Το ίδρυμα Gene Haas χορηγεί υποτροφίες σε τρεις ηπείρους. Το δίκτυο Haas Technical Education Center (HTEC) δρα επικουρικά σε χιλιάδες εκπαιδευτικά προγράμματα μηχανικής κατεργασίας στη Β. Αμερική, την Ευρώπη και την Αφρική και σύντομα θα επεκταθεί και στην Ασία.

Περισσότερα νέα

Η Haas Automation Europe παρουσιάζει στην αγορά το σύστημα τηλεπαρακολούθησης HaasConnect για όλες τ...
Η Haas Automation Europe (HAE) είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει ότι το ίδρυμα Gene Haas (Gen...
Το ιδιαίτερα δημοφιλές Κέντρο διάτρησης/σπειροτόμησης DT-1 της Haas Automation, Inc. διατίθεται πλέον με εν σειρά
Η Haas Automation Europe ανακοινώνει ότι ολοκλήρωσε τη διοργάνωση ενός ιδιαίτερα επιτυχημένου συνεδρίου Κέντρων Τε
Η επαρχιακή δευτεροβάθμια τεχνική σχολή Bilzen στο Munsterbilzen του Βελγίου, ένα πιστοποιημένο κέντρο τεχνικής εκ
Η ομάδα F1 της Haas αναθέτει σε αντιπρόσωπο της Haas την παραγωγή και μετατροπή εξαρτημάτων αγωνιστικών αυτοκινήτων