Κατάλογος
Κατάλογος

DEBUS Druckluft-Vakuumtechnik GmbH

DEBUS Druckluft-Vakuumtechnik GmbH

DEBUS Druckluft-Vakuumtechnik GmbH

Σχετικά με DEBUS Druckluft-Vakuumtechnik GmbH

Ισχυρά βιομηχανικά συστήματα αναρρόφησης για κάθε εφαρμογή
Ισχυρή αναρρόφηση και αξιοπιστία κατά απαίτηση: συμπεριλαμβανομένων των υγρών και της εύφλεκτης σκόνης.

Συστήματα αναρρόφησης DEBUS: Για βελτιωμένη ασφάλεια και αποδοτικότητα
Βελτιώστε την καθαριότητα και την ασφάλεια στο χώρο εργασίας. Βελτιστοποιήστε τις διαδικασίες εργασίας και μειώστε το κόστος παραγωγής: με τις βιομηχανικές συσκευές κενού και τα συστήματα αναρρόφησης DEBUS.

Στην DEBUS, ειδικευόμαστε στην κατασκευή βιομηχανικών συσκευών κενού και συστημάτων αναρρόφησης που απορροφούν αξιόπιστα σχεδόν κάθε υλικό. Είτε πολύ ζεστό, είτε εξαιρετικά κρύο, είτε τοξικό, είτε υγρό, είτε κόλλα: Τα προϊόντα της DEBUS σας βοηθούν να απορρίπτετε τα απόβλητα παραγωγής με ασφάλεια και με τρόπο φιλικό προς το περιβάλλον.

Έξυπνες λύσεις για μεμονωμένες απαιτήσεις
Με την DEBUS είστε ιδανικά εξοπλισμένοι για τις ιδιαίτερες απαιτήσεις των σύγχρονων συστημάτων παραγωγής. Τα συστήματά μας αναρρόφησης μπορούν επίσης να ενσωματωθούν απευθείας στις διαδικασίες παραγωγής, για παράδειγμα για τον καθαρισμό των τεμαχίων πριν από την περαιτέρω κατεργασία. Με αυτόν τον τρόπο, εξοικονομείτε χρόνο και βελτιώνετε την αποτελεσματικότητα των διαδικασιών εργασίας.

Με περίπου 150 τύπους εξοπλισμού, σας προσφέρουμε μια ευέλικτη γκάμα συστημάτων αναρρόφησης, καθώς και μεγάλες συσκευές πεπιεσμένου αέρα και ηλεκτρικές συσκευές κενού, οι οποίες προσαρμόζονται στις επιμέρους απαιτήσεις των διαφόρων χώρων λειτουργίας. Ανάλογα με τις ανάγκες σας, θα διαπιστώσετε ότι διαθέτουμε το κατάλληλο προϊόν για αναρρόφηση, είτε πρόκειται για κινητή είτε για σταθερή χρήση. Και φυσικά, παράγουμε επίσης προσαρμοσμένα συστήματα αναρρόφησης για να ικανοποιήσουμε πλήρως τις επιθυμίες σας. Είτε για την επεξεργασία τροφίμων, την ηλεκτρική και ηλεκτρονική βιομηχανία ή την αυτοκινητοβιομηχανία, καθώς και για οποιονδήποτε άλλο τομέα: Στην DEBUS, ξέρουμε τι έχει σημασία!

Μεγαλύτερη αποδοτικότητα μέσω της ασφάλειας
Ανεξάρτητα από το προϊόν της DEBUS, κάνετε και μια ακόμη επιλογή: Όταν επιλέγετε την DEBUS, παίρνετε πάντα μια απόφαση για μεγαλύτερη καθαριότητα και ασφάλεια στο χώρο εργασίας. Τα συστήματα αναρρόφησης που διαθέτουμε σας επιτρέπουν να μειώσετε τις απουσίες του προσωπικού που σχετίζονται με την υγεία και τις καθυστερήσεις στην παραγωγή λόγω βρώμικων μηχανημάτων. Με αυτόν τον τρόπο το DEBUS σημαίνει επίσης βελτιωμένη αποδοτικότητα και χαμηλότερο κόστος για εσάς.

Ηλεκτρική ηλεκτρική σκούπα DES-120-11-REC-AS για ξηρή σκόνη και ξηρό υλικό με ηλεκτρική σκούπα