Κατάλογος
Κατάλογος

ZAGREB FAIR, Ltd.

10.04.2022 00:00

30ο Zagreb Boat Show

Η διαφήμιση έληξε

22-26 Φεβρουαρίου 2023

Η Έκθεση Ζάγκρεμπ ξεκινάει τη νέα επιχειρηματική χρονιά παραδοσιακά τον Μάρτιο με το Zagreb Boat Show, την πιο επισκέψιμη και πιο επιχειρηματική έκθεση σκαφών στην Κροατία.

Από τις 22 έως τις 26 Φεβρουαρίου 2023, μια πραγματική μαρίνα στην καρδιά του Ζάγκρεμπ σας περιμένει με την πάντα καινοτόμο εκθεσιακή της προσφορά.

Εδώ και 30 χρόνια, η Zagreb Fair και η πενθήμερη έκθεση Zagreb Boat Show αποτελούν το σημείο συνάντησης των σκαφάτων και όλων των λάτρεις της θάλασσας και των θαλάσσιων δραστηριοτήτων.

Το Zagreb Boat Show ακολουθεί τις παγκόσμιες τάσεις. Λόγω της ποικίλης ναυτικής προσφοράς της, έχει καταταχθεί μεταξύ των εκθέσεων σκαφών με την πιο ολοκληρωμένη προσφορά. Η έκθεση είναι ενδιαφέρουσα τόσο για τους επιχειρηματίες όσο και για το ευρύ κοινό, δεδομένου ότι προσφέρει ένα ευρύ φάσμα δραστηριοτήτων κάτω από μια ενιαία στέγη- από b2b συναντήσεις μέχρι αξιοθέατα για το ευρύ κοινό.

Η έκθεση θα περιλαμβάνει την κορυφαία προσφορά σκαφών αναψυχής, ταχύπλοων σκαφών, βαρκών, καγιάκ, λέμβων, μηχανών θαλάσσης και εξωλέμβιων μηχανών, εξοπλισμού για καταδύσεις, ιστιοπλοΐα και άλλα θαλάσσια σπορ, προώθηση νέων σκαφών και ναυτικού εξοπλισμού στην κροατική αγορά, μια ελκυστική έκθεση ναυτικής φωτογραφίας, όμορφα δείγματα κροατικής παραδοσιακής ναυπηγικής από ξύλο...

Θα παρουσιαστούν σχεδόν όλα τα σημαντικά εγχώρια ναυπηγεία, τα οποία έχουν αναγνωρίσει το Zagreb Boat Show ως χώρο όπου η κροατική επιχειρηματική αριστεία, παράδοση και εμπειρία, που παρουσιάζονται σε κομψά σκάφη, ενθουσιάζουν τους επισκέπτες και τους μελλοντικούς σκαφάτους. Πολλές κροατικές μαρίνες, εταιρείες ναύλωσης, ναυπηγεία και πρακτορεία, λέσχες, ιδρύματα και ενώσεις που σχετίζονται με τη ναυσιπλοΐα και τον ναυτικό τουρισμό θα προσφέρουν τις υπηρεσίες τους.

Έχουμε προβλέψει όλα τα απαραίτητα μέτρα ασφαλείας και υγιεινής σύμφωνα με τις οδηγίες του Εθνικού Αρχηγείου Πολιτικής Προστασίας και του Αρχηγείου Πολιτικής Προστασίας της πόλης του Ζάγκρεμπ και προσφέρουμε στους εκθέτες μας, μεταξύ άλλων, τη λεγόμενη έκπτωση Covid 10%.

"TO SAIL, TO DISCOVER, TO LIVE" είναι το σύνθημα του Zagreb Boat Show, επομένως ας πλεύσουμε μαζί σε όλο το Zagreb Fair's Boat Show.

Ανυπομονούμε να σας συναντήσουμε!


Η διαφήμιση έληξε

Κατηγορία
Προσφορές

Κράτος
Κροατία

Περιοχή
Zagreb

Τοποθεσία
Zagreb

Ημερομηνία λήξης
17.04.2022 17:30