Κατάλογος
Κατάλογος

Βιολογικά μούρα Schisandra

24.06.2022 00:00

Βιολογικά μούρα Schisandra

Απάντηση στην αγγελία

Λατινική ονομασία:



Υγρασία: <18%

Ακαθαρσίες: <1%

Τέφρα: <3%

Σκόνη: 60-80mesh

Αποθήκευση:

Εφαρμογές: Διατήρηση σε δροσερό και ξηρό μέρος:

βιολογικά μούρα σχισάνδρας είναι ένα δημοφιλές παραδοσιακό κινεζικό βότανο .

Οι Κινέζοι χρησιμοποιούν παραδοσιακά τη σχισάνδρα ως ένα τονωτικό που θρέφει όλο το σώμα, το οποίο έχει και τις πέντε γεύσεις και υποστηρίζει και τα πέντε "στοιχεία". Για τον κινεζικό τρόπο σκέψης αυτό σημαίνει ότι υποστηρίζει τη συνολική υγεία και τη λειτουργία πολλών βασικών βιολογικών συστημάτων. Για τον δυτικό τρόπο σκέψης, αυτό συχνά σημαίνει ότι το βότανο ή το βοτανικό βοηθά να γίνουμε πιο ανθεκτικοί στο στρες.

Το Fructus Schisandrae: Η πρώτη λέξη "Wu" σημαίνει "πέντε". Η δεύτερη λέξη "Wei" σημαίνει "γεύση" και η τρίτη λέξη "Zi" αναφέρεται στον "σπόρο".

Όπως υποδηλώνει και το όνομα του βοτάνου, το Fructus Schisandrae είναι ένας σπόρος με πέντε γεύσεις, οι οποίες είναι ξινή, πικρή, γλυκιά, πικάντικη και αλμυρή.

"Το Fructus Schisandrae έχει θερμές ιδιότητες. Περιέχει και τις πέντε γεύσεις" Η φλούδα του καρπού είναι γλυκιά, ο σαρκώδης ιστός είναι ξινός και ο πυρήνας του σπόρου είναι πικρός και καυστικός. Όλα αυτά τα μέρη έχουν αλμυρή γεύση. Οι κυρίαρχες γεύσεις αυτού του βοτάνου, ωστόσο, είναι οι ξινές και οι αλμυρές.

Τα βιολογικά μούρα σχισάνδρας χρησιμοποιούνται στην κινεζική ιατρική για να σφίξουν τους πνεύμονες και να θρέψουν τα νεφρά. Βοηθά στην παραγωγή σωματικών υγρών, στην αναχαίτιση της εφίδρωσης, στην εδραίωση της ουσίας και στην ανακούφιση από τη διάρροια. Μπορεί επίσης να ηρεμήσει την καρδιά και να καταπραΰνει το μυαλό.

Διαφορά της νότιας και της βόρειας Schisandra chinensis

Στην Κίνα, υπάρχουν δύο είδη: η νότια Schisandra chinensis και η βόρεια Schisandra chinensis.

Ο αρχικός τόπος του South Schisandra chinensi είναι η επαρχία Shaanxi και Hubei . Η επαρχία Jilin, Heilongjiang και Liaoning είναι ο κύριος αρχικός τόπος του North Schisandra chinensis.


Απάντηση στην αγγελία

Κατηγορία
Προσφορές

Κράτος
Κίνα