Κατάλογος
Κατάλογος

Καλύτερη αποξηραμένη βιολογική ρίζα Astragalus

23.05.2022 00:00

Καλύτερη αποξηραμένη βιολογική ρίζα Astragalus

Απάντηση στην αγγελία

Καλύτερη αποξηραμένη βιολογική ρίζα Astragalus

Λατινική ονομασία: Radix Astragali

Εισαγωγή:

Η αποξηραμένη οργανική ρίζα του αστράγαλου είναι μέρος της ανώτερης κατηγορίας της παραδοσιακής κινεζικής ιατρικής και, παρόμοια με το τζίνσενγκ και τη ρίζα γλυκόριζας, έχει χρησιμοποιηθεί ευρέως.

Αυτό το βότανο είναι η αποξηραμένη ρίζα του Astragalus membranaceus (Fisch.) Καλλιεργείται πρωτογενώς στις επαρχίες Gansu, Shaanxi,και Shanxi,και στην Εσωτερική Μογγολία της Κίνας. Η τεσσάρων έως πέντε ετών ρίζα του φυτού ξεθάβεται την άνοιξη ή το φθινόπωρο, καθαρίζεται, κόβεται σε φέτες, ξηραίνεται στον ήλιο και χρησιμοποιείται ανεπεξέργαστη ή ανακατεμένη.

Ενεργά συστατικά:

Τα ενεργά συστατικά του Radix Astragali αποτελούνται από πολυσακχαρίτες και φλαβονοειδή. Θεωρείται ιδιαίτερα ως τονωτικό, θωρακικό και διουρητικό φάρμακο. αποξηραμένη οργανική ρίζα αστράγαλου χρησιμοποιείται για την αναζωογόνηση της ζωτικής ενέργειας, του Qi, ειδικά για την ανεπάρκεια του Lung-Qi και του Spleen-Qi. Βοηθά στην αποβολή του πύου και επιταχύνει την επούλωση των πληγών. Η ρίζα Astragalus είναι ένα ισχυρό τονωτικό,ενισχυτικό της ανοσίας και αντιγηραντικό φαρμακευτικό βότανο.


Απάντηση στην αγγελία

Κατηγορία
Προσφορές