Κατάλογος
Κατάλογος

Shijiazhuang Huaneng Electric Power Fitting Co.,Ltd.

Shijiazhuang Huaneng Electric Power Fitting Co.,Ltd.

Shijiazhuang Huaneng Electric Power Fitting Co.,Ltd.

26.05.2022 00:00

Εξαρτήματα, εξαρτήματα OPGW και ADSS για οπτικά καλώδια

Απάντηση στην αγγελία

Επί του παρόντος, η εταιρεία μας έχει τη μεγάλη ικανότητα να παράγει διάφορα προσχηματισμένα σπειροειδή εξαρτήματα, συμπεριλαμβανομένων των εξαρτημάτων OPGW και ADSS για οπτικά καλώδια, καθώς και εξαρτήματα για γραμμές αγωγών και καλώδια γείωσης.

Η Shijiazhuang Huaneng Electric Power Fitting Co. Ltd. είναι μια νέα εταιρεία που ασχολείται με την έρευνα και την ανάπτυξη, την κατασκευή και την εμπορία. Η εταιρεία βρίσκεται στην οδό Hengshan Street αριθ. 189, στη ζώνη ανάπτυξης υψηλής τεχνολογίας της Shijiazhuang, επαρχία Hebei, Κίνα, και καλύπτει έκταση 26.593 τετραγωνικών μέτρων.

Η Shijiazhuang Huaneng Electric Power Fitting Co. Ltd. κατασκευάζει ειδικά προ-διαμορφωμένα σπειροειδή εξαρτήματα, τα οποία χρησιμοποιούνται ευρέως σε γραμμές μεταφοράς. Επί του παρόντος, η εταιρεία μας έχει τη μεγάλη ικανότητα να παράγει πολλά διαφορετικά προσχηματισμένα ελικοειδή εξαρτήματα σε ένα έτος, συμπεριλαμβανομένων των εξαρτημάτων OPGW και ADSS για οπτικά καλώδια, καθώς και εξαρτήματα για γραμμές μεταφοράς ενέργειας και γραμμές γείωσης.r γραμμές ηλεκτρικής ενέργειας και γραμμές γείωσης, οι οποίες έχουν περάσει πρόσφατα τις δοκιμές του Εθνικού Ινστιτούτου Έρευνας Κατασκευής Γραμμών Ηλεκτρικής Ενέργειας και του Ινστιτούτου Έρευνας Ηλεκτρικών Καλωδίων της Σαγκάης και έχουν αναγνωριστεί από την ομάδα εμπειρογνωμόνων της Οικονομικής και Εμπορικής Επιτροπής του Hebei. Η εταιρεία μας έχει αναγνωριστεί ως επιχείρηση υψηλής τεχνολογίας από το Γραφείο Επιστήμης και Τεχνικής της Hebei.

Από την ίδρυσή μας, έχουμε δώσει μεγαλύτερη προσοχή στην ποιότητα των προϊόντων μας, έχουμε ενισχύσει την κατανόηση της ποιότητας από το προσωπικό μας και έχουμε δημιουργήσει ένα τέλειο σύστημα ελέγχου ποιότητας, έτσι ώστε να έχουμε αποκτήσει τα προσόντα του διεθνούς συστήματος ποιότητας ISO 9001:2008. Υπάρχουν αρκετοί ειδικοί και προηγμένος εξοπλισμός για την παραγωγή και τις δοκιμές στην εταιρεία μας. Τα προϊόντα μας έχουν πωληθεί σε πολλά μέρη στο εσωτερικό και στο εξωτερικό και έχουν χρησιμοποιηθεί σε εγκαταστάσεις διαφορετικών επιπέδων τάσης. Τα προϊόντα μας έχουν δοκιμαστεί σε όλες τις καιρικές συνθήκες και εξακολουθούν να λειτουργούν πολύ καλά χωρίς προβλήματα.

Προκειμένου να παρέχει στους πελάτες της ένα ακριβές και αποτελεσματικό σχέδιο μείωσης των κραδασμών, η εταιρεία μας έχει δημιουργήσει ένα εργαστήριο κραδασμών με τη βοήθεια εμπειρογνωμόνων γραμμών μεταφοράς και εμπειρογνωμόνων κραδασμών της εθνικής εταιρείας ενέργειας. Μπορούμε να δοκιμάσουμε τα χαρακτηριστικά απόδοσης και τη λειτουργία κόπωσης του αποσβεστήρα κραδασμών και να ελέγξουμε την αξιολόγηση της μείωσης των κραδασμών σε οπτικά καλώδια OPGW και ADSS, παρέχοντας μια επιστημονική βάση δοκιμών για το σχεδιασμό της μείωσης των κραδασμών στα έργα.

Η κατευθυντήρια γραμμή μας για την ποιότητα: Βάζουμε τον πελάτη στο επίκεντρο της προσοχής μας, εστιάζουμε στην καινοτομία των τεχνικών, ενισχύουμε και τελειοποιούμε το σύστημα ελέγχου ποιότητας και παρέχουμε ένα προϊόν υψηλής τεχνολογίας για την ανάπτυξη της ηλεκτρικής ενέργειας.

Ο ποσοτικός μας στόχος: Το ποσοστό καταλληλότητας των προϊόντων είναι 100%, η αποδοχή των πελατών φτάνει το 95%.Απάντηση στην αγγελία

Κατηγορία
Προσφορές

Κράτος
Κίνα

Περιοχή
No.189,Hengshan Street, Shijiazhuang High-tech Zone, Hebei Province, China.

Τοποθεσία
No.189,Hengshan Street, Shijiazhuang High-tech Zone, Hebei Province, China.

Ημερομηνία λήξης
06.04.2023 14:35