Κατάλογος
Κατάλογος

Qingdao Huayushun Commercial Trade Co.,Ltd.

Qingdao Huayushun Commercial Trade Co.,Ltd.

Qingdao Huayushun Commercial Trade Co.,Ltd.

02.06.2022 00:00

Προσαρμοσμένος αυτόματος θάλαμος ψεκασμού με CE

Απάντηση στην αγγελία

Η Qingdao Huayu Shun Commercial Co Ltd αποτελεί μέρος του ομίλου Capeton Automotive Equipment Group και είναι υπεύθυνη για τις εξαγωγές όλων των προϊόντων του ομίλου Capeton. Η Captain είναι επαγγελματίας σχεδιαστής και κατασκευαστής μηχανημάτων και εξοπλισμού, ο οποίος αναπτύχθηκε από τον θάλαμο ψεκασμού SK που κατασκευάστηκε το 1992. Captain έχει αναπτυχθεί μέρα με τη μέρα και έχει δημιουργήσει μια βάση παραγωγής για τη ζωγραφική και την κατασκευή πάνελ σάντουιτς στη Shandong.

Σήμερα, μπορούμε να παράγουμε περισσότερα από 3.000 σύνολα εξοπλισμού βαφής, περίπου 200.000 τετραγωνικά μέτρα διαφόρων ειδών πάνελ σάντουιτς και 800.000 μέτρα διαφόρων ειδών χαλυβδοσωλήνων κάθε χρόνο.Το 2002, ιδρύθηκε μια βάση παραγωγής αμμοβολής στην πόλη Zhucheng και μια βάση παραγωγής χύτευσης με έγχυση το 2005.

Και το 2006, ο κύριος ίδρυσε το εμπορικό κέντρο Qingdao, το οποίο λειτουργεί από την Qingdao Huayu Shun Commercial Co. Ltd. και είναι υπεύθυνο για όλες τις εισαγωγές και εξαγωγές παγκοσμίως. Έχει διαμορφώσει ένα καλό βιομηχανικό πρότυπο, δηλαδή πωλήσεις μέσω τύπου προς παραγωγή, παραγωγή και πωλήσεις.

Τα προϊόντα του Captain Group περιλαμβάνουν

  • Ανταλλακτικά επισκευής αυτοκινήτων,
  • Θάλαμοι βαφής για έπιπλα,
  • Θάλαμοι προετοιμασίας,
  • Εξοπλισμός ανατίναξης,
  • Γραμμές παραγωγής για αντιδιαβρωτικές επεξεργασίες,
  • Χυτά μέρη με έγχυση,
  • διάφορα πάνελ EPS,
  • Πάνελ πετροβάμβακα,
  • Πάνελ από υαλοβάμβακα και διακοσμητικά πάνελ για εξωτερική χρήση,
  • Εξοπλισμός τροφοδοσίας και ούτω καθεξής.

Τα προϊόντα μας εξάγονται σε Γερμανία, ΗΠΑ, Σουηδία, Ολλανδία, Δανία, Ρουμανία, Νότια Αφρική, Αυστραλία, Καναδά, Ιταλία, Νέα Ζηλανδία, Νιγηρία, Ζάμπια, Ταϊλάνδη, Χιλή και άλλες χώρες και περιοχές.

Απέναντι στη διαρκώς μεταβαλλόμενη αγορά, ο κύριος θεωρεί καθήκον του να προσφέρει ασφαλέστερα, πιο αξιόπιστα, πιο ενεργειακά αποδοτικά και πιο φιλικά προς το περιβάλλον προϊόντα, να ακούει προσεκτικά τις απόψεις των αγοραστών, να βελτιώνει την ποιότητα των προϊόντων και των υπηρεσιών και να αναπτύσσει νέα προϊόντα και υπηρεσίες.t των προϊόντων και των υπηρεσιών, και να αυξάνουμε συνεχώς την καινοτόμο δύναμη των εταιρειών και την ικανότητα έρευνας και ανάπτυξης του εξοπλισμού- θα προσαρμοστούμε στο μέλλον και θα γλιστρήσουμε μέσα από τα κύματα.

 


Απάντηση στην αγγελία

Κατηγορία
Προσφορές

Κράτος
Κίνα

Περιοχή
Shandong

Τοποθεσία
Qingdao