Κατάλογος
Κατάλογος

  • Αγγελίες

eTower Service and Product - λύσεις λογισμικού logistics

10.06.2022 00:00

eTower Service and Product - λύσεις λογισμικού logistics

Η διαφήμιση έληξε

Η Etower ειδικεύεται σε λύσεις λογισμικού διασυνοριακής εφοδιαστικής, συμπεριλαμβανομένης της συνεργασίας τελευταίου μιλίου, της πλατφόρμας συστήματος διαχείρισης FBA, του οικοσυστήματος διασυνοριακής εφοδιαστικής, του πίνακα ελέγχου δεδομένων διαχείρισης δεμάτων, του συστήματος εφοδιαστικής δεμάτων, της έκθεσης πωλήσεων εφοδιαστικής και SLA, της παρακολούθησης της ανώμαλης κατάστασης του δέματος, της ενότητας χρέωσης λογισμικού διαχείρισης εφοδιαστικής, δείτε περισσότερες λεπτομέρειες, επικοινωνήστε μαζί μας!

οι λύσεις λογισμικού εφοδιαστικής eTower με τη συνεργατική πλατφόρμα διασυνοριακής εφοδιαστικής ηλεκτρονικού εμπορίου σας βοηθά να περάσετε από την αλυσίδα ψηφιακών υπηρεσιών εφοδιαστικής μίας στάσης, να μειώσετε το κόστος, να βελτιώσετε την αποδοτικότητα και να γίνετε γρήγορα ο ηγέτης του κλάδου.

Η υπηρεσία μας

Εν όψει της τάσης ψηφιακού μετασχηματισμού της βιομηχανίας logistics και της σταδιακής αύξησης του όγκου δεδομένων παραγγελιών, ο τρόπος αποτελεσματικής παρακολούθησης και παρακολούθησης των δεδομένων πληροφοριών logistics έχει γίνει η βασική πρόκληση για τους παρόχους διασυνοριακής εφοδιαστικής και τις επιχειρήσεις διασυνοριακού ηλεκτρονικού εμπορίου. Η ανάπτυξη μεμονωμένων συνδέσεων EDI ή η ανάπτυξη λογισμικού επεξεργασίας δεδομένων παραγγελίας θα κοστίσει πολύ, η eTower δεσμεύεται να παρέχει λύσεις διασυνοριακής εφοδιαστικής μιας στάσης και υπηρεσίες εφοδιαστικής διασυνοριακού ηλεκτρονικού εμπορίου για παρόχους εφοδιαστικής τρίτων (3pl) και επιχειρήσεις διασυνοριακού ηλεκτρονικού εμπορίου, ανοίγοντας ολόκληρη την αλυσίδα των δεδομένων διασυνοριακής εφοδιαστικής, πραγματοποιώντας τα πραγματικά ελεγχόμενα δεδομένα όλων των κόμβων και την εύκολη εποπτεία, έτσι ώστε η επιχείρησή σας να μην περιορίζεται πλέον από τεχνικά προβλήματα.

Υποστήριξη

1. Διαχείριση μεταφορών στα logistics: Περισσότεροι από 50 συνεργαζόμενοι εθνικοί μεταφορείς τελευταίου μιλίου για να αποκτήσουν συνεργασία τελευταίου μιλίου και περισσότεροι από 10.000 πωλητές ηλεκτρονικού εμπορίου έχουν εισέλθει στο σύστημα eTower. Το σύστημα έχει φθάσει σε 1.500.000 + ημερήσια ικανότητα επεξεργασίας παραγγελιών και οι σωρευτικές παραγγελίες έχουν ξεπεράσει τα 400 εκατομμύρια.

2.Σας επιτρέπει να φτάσετε σε όλες τις περιοχές που μπορούν να φτάσουν οι υπηρεσίες της Amazon.

3.Υποστηρίζει γρήγορη σύνδεση διεπαφής API με πωλητές, υπερπόντιες αποθήκες, παρόχους logistics και μεταφορείς τελευταίου μιλίου κ.λπ.

Οι υπηρεσίες-λειτουργίες μας

1. Άνοιγμα ενός πλήρους καναλιού εφοδιαστικής, παροχή ψηφιακής πλατφόρμας εφοδιαστικής.

2. Σύνδεση με τη διασυνοριακή πλατφόρμα ηλεκτρονικού εμπορίου και το σύστημα ERP, μπορεί να λάβει απευθείας τις παραγγελίες της πλατφόρμας για παρακολούθηση και διαχείριση.

3. Βοηθήστε στο άνοιγμα νέων γραμμών υπηρεσιών εφοδιαστικής.

4. Αποτελεσματική ταχύτητα επεξεργασίας διασυνοριακών παραγγελιών.

5. Σύνδεση μίας στάσης με όλους τους ρόλους στην αλυσίδα εφοδιασμού, πραγματικές και ελεγχόμενες πληροφορίες παραγγελίας.

6. Καλύτερη παρακολούθηση των κινδύνων και ανεξάρτητα οικονομικά συστήματα.

Διασυνοριακό οικοσύστημα εφοδιαστικής ηλεκτρονικού εμπορίου

Βασιζόμενο στην έννοια της εφοδιαστικής νέφους, το eTower έχει επιτύχει την ολοκλήρωση σε επίπεδο πλατφόρμας με εκατοντάδες εθνικά ταχυδρομεία, ταχυμεταφορές, διαμεταφορείς, τοπικές/υπερπόντιες μεταφορές αποθηκών, ολοκλήρωση εκτελωνισμού, διασυνοριακές πλατφόρμες ηλεκτρονικού εμπορίου ERP eCommerce και άλλα συστήματα εφοδιαστικής νέφους για να καταστήσει δυνατή την ψηφιακή εφοδιαστική. Το οικοσύστημα eTower έχει υλοποιήσει τέλεια την ενσωμάτωση του συστήματος διαχείρισης παραγγελιών logistics, του συστήματος εκπλήρωσης δεμάτων, της παρακολούθησης διεθνών υπηρεσιών δεμάτων, της υπηρεσίας παρακολούθησης logistics, του συστήματος υποστήριξης logistics, του συστήματος διαχείρισης cross-docking, της διαχείρισης μεταφορών σε υπερπόντιες αποθήκες, του συστήματος διανομής αποθεμάτων κ.λπ. σε υπηρεσία συστήματος μιας στάσης για την επίτευξη οικολογικής ενδυνάμωσης.

Διαβάστε περισσότερα παρακαλώ!
Περισσότερα χαρακτηριστικά

Πίνακας ελέγχου διαχείρισης

Πίνακας ελέγχου μπορεί να δώσει στο χρήστη μια συνολική κατανόηση της κατάστασης λειτουργίας όλων των υπηρεσιών με βάση τα πιο έγκαιρα δεδομένα. Μπορεί να διαμορφωθεί για διαφορετικούς ρόλους με την αντίστοιχη άδεια χρήσης δεδομένων.

Έκθεση πωλήσεων και SLA

Η έκθεση πωλήσεων μπορεί να δημιουργήσει μια ευέλικτη έκθεση προσθέτοντας τις ποσότητες και τα βάρη με βάση τις συνθήκες πωλήσεων με διαφορετική σειρά ομαδοποίησης.

Η έκθεση SLA είναι ελεύθερη να ρυθμίσει τον αριθμό και το μήκος των ποδιών για να αξιολογήσει την απόδοση του χρόνου με βάση το ημερήσιο κόστος του συγκεκριμένου ποδιού.

Σελίδα παρακολούθησης δεμάτων

Το eTower συνδέει ολόκληρη την αλυσίδα εφοδιαστικής για να καλύψει τις ανάγκες περισσότερων από 20 κόμβων παρακολούθησης. Βολικό για τους χρήστες να παρακολουθούν με ακρίβεια την ανώμαλη κατάσταση του δέματος.

Ανώμαλη επεξεργασία

Το eTower διαθέτει ένα μοναδικό σύστημα επιθεώρησης και επεξεργασίας ανώμαλης κατάστασης για την παρακολούθηση της ανώμαλης κατάστασης του δέματος και την έγκαιρη παροχή ανατροφοδότησης με λύση επεξεργασίας, ώστε να διευκολύνει τους χρήστες να βρίσκουν και να διορθώνουν εγκαίρως τα σφάλματα και να βοηθούν τον πελάτη να μειώσει τις απώλειες και να βελτιώσει την αποδοτικότητα.

Μονάδα χρέωσης

Ανάγκες που μπορούν να καλυφθούν

1. Ο υπολογισμός του φορτίου δεμάτων περιλαμβάνει διάφορες χρεώσεις, όπως:

Με βάση το φορτίο Προσαύξηση (Προσαύξηση μπαταρίας, Προσαύξηση καυσίμων, Προσαύξηση απομακρυσμένης περιοχής και άλλες προσαυξήσεις) Φόροι (τελωνειακοί δασμοί, φόροι προστιθέμενης αξίας) Το τέλος ασφάλισης.

2. Ρύθμιση σχεδίου τελών

ρυθμίστε την κάρτα τιμών και την προσαύξηση για τον Αποστολέα.

3. Λειτουργία περιοχής χρέωσης

Οι περιοχές χρέωσης μπορούν να διαμορφωθούν με ευελιξία ώστε να ανταποκρίνονται σε σύνθετους κανόνες υπολογισμού και λογική υπηρεσιών.

Υποστήριξη διαμόρφωσης ζωνών κόστους ανά χώρα, πόλη και ταχυδρομικό κώδικα

4. Συναλλαγματική ισοτιμία:

Ερώτηση συναλλαγματικής ισοτιμίας (νόμισμα και ημερομηνία τιμής μετατροπής από την Τράπεζα της Κίνας) και μετατροπή.

5. Λειτουργία οικονομικής διαχείρισης

1) Διαχείριση λογαριασμού πελάτη (προσθήκη νομίσματος, άνοιγμα και κλείσιμο λογαριασμού, ρύθμιση πίστωσης, οικονομική κράτηση).

2) Λογιστική επεξεργασία: διακανονισμός εμπορευμάτων, έρευνα, προσαρμογή κόστους.

3) Καθημερινή τιμολόγηση: Καθημερινός διακανονισμός χρέωσης και έρευνα.

4) Ο αποστολέας μπορεί να επαναφορτίσει μέσω του συστήματος eTower, θα εμφανίζει το ποσό του αποστολέα στην οικονομική σελίδα.

Ενότητα χρέωσης

Εμπορικό τιμολόγιο

Κατά τη δημιουργία της παραγγελίας με διεύθυνση URL, το σύστημά μας μπορεί να λάβει την περιγραφή και την εικόνα του προϊόντος μέσω της παρεχόμενης διεύθυνσης URL και να δημιουργήσει το εμπορικό τιμολόγιο το οποίο μπορεί να χρησιμοποιηθεί για τον εκτελωνισμό.


Η διαφήμιση έληξε

Κατηγορία
Προσφορές

Κράτος
Κίνα

Περιοχή
shanghai

Ημερομηνία λήξης
31.03.2023 17:35