Κατάλογος
Κατάλογος

HEBEI LOVER IMPORT AND EXPORT TRADE CO.,LTD

HEBEI LOVER IMPORT AND EXPORT TRADE CO.,LTD

HEBEI LOVER IMPORT AND EXPORT TRADE CO.,LTD

19.07.2023 02:00

HT650 Αερόγκελο κουβέρτα για θερμική θερμική μόνωσηHUATAO

Απάντηση στην αγγελία

Αερόγελο Μόνωση κουβέρτα, Υψηλής θερμοκρασίας αερόγελο κουβέρτα, Θερμομονωτικό υλικό, προϊόντα αερογέλης,

Huatao Group - Aerogel Blanket

Προδιαγραφές

HT650 ήταν μια κουβέρτα μόνωσης Aerogel με υαλοβάμβακα, παρόμοια με Pyrogel XTE και Spaceloft ( που χρησιμοποιείται κυρίως για τη μόνωση θερμότητας και θερμότητας και τη μόνωση κτιρίων, θερμοκρασία εργασίας από -200ºC έως 650ºC), η θερμική αγωγιμότητα από 0,018-0,023 W / m.k


Περιγραφή:

Η σειρά HT650 είναι μια σειρά εύκαμπτων και εξαιρετικά αποτελεσματικών μονωτικών κουβερτών στις οποίες το silica aerogel είναι σύνθετο με ίνες, Ιδανικό για τη μόνωση σε σωλήνες, δεξαμενές, δοχεία και άλλες εφαρμογές.

Η σειρά HT650 είναι η ιδανική επιλογή για όσους χρειάζονται καλύτερη απόδοση μόνωσης και χαμηλότερη κατανάλωση ενέργειας.

Το Silica Aerogel Blanekt έχει τη χαμηλότερη θερμική αγωγιμότητα ≤0,021W/m.k από οποιοδήποτε παρόν αναγνωρισμένο στερεό, με αυτό το σούπερ νανο-κοκκίο, η σειρά HT650 είναι ένα ευέλικτο, φιλικό προς το περιβάλλον, εύκολα διαχειρίσιμο μονωτικό υλικό που το καθιστά το κορυφαίο προϊόν στον κλάδο.

Το HT650 ήταν μια μονωτική κουβέρτα Aerogel με υαλοβάμβακα, παρόμοια με το Pyrogel XT και το Spaceloft ( που χρησιμοποιείται κυρίως για τη μόνωση θερμού & θερμότητας και τη μόνωση κτιρίων, θερμοκρασία εργασίας από -200ºC έως 650ºC), η θερμική αγωγιμότητα από 0,017-0,023 W/m.k


Απάντηση στην αγγελία

Κατηγορία
Προσφορές

Κράτος
Κίνα

Περιοχή
Hebei

Τοποθεσία
zhonghua north street