Κατάλογος
Κατάλογος

Hebei Zhuoshao Environmental Technology Co., Ltd

Hebei Zhuoshao Environmental Technology Co., Ltd

  • ISO
  • MSDS

Hebei Zhuoshao Environmental Technology Co., Ltd

  • ISO
  • MSDS

02.08.2022 00:00

Ενεργός άνθρακας με βάση τον άνθρακα Πελλέτες/κοκκώδης/κονιοποιημένος ενεργός άνθρακας για την επεξεργασία αέρα/αερίου και νερού

Απάντηση στην αγγελία

Ενεργός άνθρακας με βάση τον άνθρακα για προσρόφηση αερίων και υγρών

Ο ενεργός άνθρακας σε μορφή σφαιριδίων δημιουργείται με εξώθηση ενεργού άνθρακα σε σφαιρίδια κυλινδρικού σχήματος με διάμετρο που κυμαίνεται από 0,8 έως 12 mm. Η υψηλή δραστικότητα και η επιφάνειά τους τον καθιστούν ιδανικό για πολλές εφαρμογές φάσης ατμών.

Ο ενεργός άνθρακας έχει ειδικές ιδιότητες που του επιτρέπουν να απομακρύνει πτητικές οργανικές ενώσεις (VOC), οσμές και άλλους αέριους ρύπους από τον αέρα. Χρησιμοποιείται κυρίως στην επεξεργασία αερίων αποβλήτων, όπως H2s, Co, CO2, N2. καθαρισμό τοξικών αερίων, επεξεργασία αερίων, επεξεργασία καθαρισμού βιομηχανικού και οικιακού νερού, ανάκτηση διαλυτών κ.λπ

Ο κοκκώδης ενεργός άνθρακας που παράγεται με ενεργοποίηση με ατμό επιλεγμένων ποιοτήτων άνθρακα.

Πρόκειται για κοκκώδη ενεργό άνθρακα υψηλής δραστικότητας που παράγεται με ενεργοποίηση με ατμό από επιλεγμένες ποιότητες ασφαλτούχου άνθρακα. Η τέλεια ισορροπία μεταξύ των πόρων προσρόφησης και μεταφοράς παρέχει βέλτιστη απόδοση σε ένα ευρύ φάσμα εφαρμογών επεξεργασίας νερού. Είναι ένα προσροφητικό υψηλής πυκνότητας. το οποίο είναι κατάλληλο σε ευρύ φάσμα εφαρμογών όπως ο καθαρισμός του (πόσιμου) νερού και των υγρών βιομηχανικών διεργασιών.

Οι ενεργοί άνθρακες σε σκόνη (PAC) ορίζονται από την ASTM ως σωματίδια που περνούν από κόσκινο 80 ματιών (0,177 mm) και μικρότερα. Με τη διαφοροποίηση των συνθηκών κατασκευής, δημιουργούνται εσωτερικές δομές πόρων προσδίδοντας μοναδικές ιδιότητες προσρόφησης που χαρακτηρίζουν κάθε τύπο προϊόντος. Η επιλογή του προϊόντος για μια συγκεκριμένη εφαρμογή ποικίλλει λόγω διαφορετικών προσμίξεων και ιδιόκτητων συνθηκών επεξεργασίας.

Η προσροφητική ικανότητα του ενεργού άνθρακα σε σκόνη (PAC) τον καθιστά ιδανικό για την απομάκρυνση μιας ποικιλίας ρύπων από το νερό, τον αέρα, τα υγρά και τα αέρια.


Απάντηση στην αγγελία

Κατηγορία
Προσφορές

Κράτος
Κίνα

Περιοχή
Hebei

Τοποθεσία
Shijiazhuang