Κατάλογος
Κατάλογος

Eppendorf SE

  • DIN EN ISO 9001
  • ISO 17025
  • ISO 13485

26.08.2022 02:00

Σωλήνες από μαγειρικό λάδι

Απάντηση στην αγγελία

Η νέα γενιά σωληναρίων "Eppendorf Tubes® BioBased" κατασκευάζεται από 90 % "βιο-κυκλική", ανανεώσιμη πρώτη ύλη (ανακυκλωμένη π.χ. από απόβλητα και υπολείμματα τροφικών ελαίων) και 10 % πρώτη ύλη ορυκτής προέλευσης. Έτσι, αυτά τα σωληνάρια στα μεγέθη 5,0 ml, 15 ml, 25 ml και 50 ml με βιδωτό καπάκι κατασκευάζονται από πιστοποιημένο πολυπροπυλένιο με βάση ανανεώσιμες, ανακυκλωμένες πρώτες ύλες και ονομάζονται "BioBased".

Αυτό σημαίνει ότι η Eppendorf δεν εστιάζει πλέον μόνο στην ανάπτυξη νέων προϊόντων, αλλά και σε νέα υλικά κατασκευής. Σύμφωνα με την έννοια "Μείωση, επαναχρησιμοποίηση, ανακύκλωση", ο κύριος στόχος είναι η παραγωγή πολυμερών προϊόντων με έναν πολύ πιο βιώσιμο τρόπο, χωρίς να διακυβεύεται η εγγυημένη ποιότητα και η απόδοση των προϊόντων που απαιτούνται στην ολοένα και πιο απαιτητική έρευνα.

Το κέντρο παραγωγής αναλώσιμων στο Oldenburg/Γερμανία πληροί τις απαιτήσεις του συστήματος πιστοποίησης ISCC PLUS (International Sustainability & Carbon Certification) Επιπλέον, η βιωσιμότητα των σωλήνων πιστοποιείται από το "My Green Lab®" με τα "ACT Certificates" (Accountability, Consistency, Transparency).


Απάντηση στην αγγελία

Κατηγορία
Προσφορές

Κράτος
Γερμανία