Κατάλογος
Κατάλογος

ITT Enidine GmbH

23.09.2022 01:00

Αμορτισέρ σειράς PXR

Απάντηση στην αγγελία

Σταθερή, αξιόπιστη απόδοση σε ένα συμπαγές αμορτισέρ

Η σειρά σταθερών υδραυλικών αμορτισέρ PXR Small-Bore της Enidine μπορεί να προσαρμοστεί σε ένα ευρύ φάσμα συνθηκών εισόδου ενέργειας. Αυτή η νέα, διευρυμένη σειρά ανθεκτικών στην παραβίαση βιομηχανικών αμορτισέρ προσφέρει σταθερή απόδοση, από κύκλο σε κύκλο. Τα νέα μοντέλα PXR έχουν σχεδιαστεί για να απορροφούν τη μέγιστη δυνατή ενέργεια σε ένα συμπαγές μέγεθος περιβλήματος. Με αυτόν τον τρόπο, επωφελείστε από τη σταθερή απόδοση καθ' όλη τη διάρκεια ζωής του προϊόντος.

Με τον αυτοαντισταθμιζόμενο σχεδιασμό της, η σειρά PXR επιτρέπει την απορρόφηση ενέργειας σε εφαρμογές με χαμηλές ταχύτητες και υψηλές δυνάμεις κίνησης. Η σειρά PXR προσφέρει επίσης το περαιτέρω πλεονέκτημα των ανθεκτικών στη διάβρωση, επινικελωμένων εξαρτημάτων και των σταθερών στομίων. Τα μοντέλα είναι κατάλληλα για ένα ευρύ φάσμα συνθηκών λειτουργίας με διαφορετικές μάζες και προωθητικές δυνάμεις.

Τεχνικά στοιχεία
  • Μια ολοκληρωμένη γκάμα προϊόντων σταθερής διακοπής δημιουργεί ευελιξία ως προς το μέγεθος και την απορρόφηση ενέργειας για να καλύψει ένα ευρύ φάσμα απαιτήσεων εφαρμογών.
  • Ο σχεδιασμός ανθεκτικός στην παραβίαση εξασφαλίζει συνεχή υψηλή απόδοση.
  • Ειδικά υλικά και επεξεργασίες επιφάνειας είναι διαθέσιμα για την ικανοποίηση ειδικών απαιτήσεων.
  • Τα προαιρετικά πακέτα υγρού και στεγανοποίησης επεκτείνουν το τυπικό εύρος θερμοκρασιών λειτουργίας από (15°F έως 180°F) έως (-30°F έως 210°F).
  • Οι κύλινδροι με εξωτερικό σπείρωμα προσφέρουν ποικιλία επιλογών τοποθέτησης και παρέχουν καλύτερη απαγωγή θερμότητας λόγω της μεγαλύτερης επιφάνειας.
  • Η επινικελωμένη επιφανειακή επεξεργασία διατηρεί την αρχική ποιοτική εμφάνιση και παρέχει τη μεγαλύτερη προστασία από τη διάβρωση.
  • Τα πρότυπα ποιότητας ISO εξασφαλίζουν αξιόπιστη λειτουργία και μεγάλη διάρκεια ζωής.

Απάντηση στην αγγελία

Κατηγορία
Προσφορές

Κράτος
Γερμανία