Κατάλογος
Κατάλογος

Tongling Yuguo Balancing Materials Co.,Ltd

Tongling Yuguo Balancing Materials Co.,Ltd

Tongling Yuguo Balancing Materials Co.,Ltd

26.09.2022 09:00

μονοπροπυλενογλυκόλη από την Ανατολική Κίνα

Απάντηση στην αγγελία

Ακόρεστη πολυεστερική, εποξική, πολυουρεθανική ρητίνη

Η προπυλενογλυκόλη χρησιμοποιείται συχνά στα ηλεκτρονικά τσιγάρα για να βελτιώσει τη γεύση και να δημιουργήσει ένα καλύτερο χτύπημα στο λαιμό.

Ένα μπουκάλι αρωματισμένου "ηλεκτρονικού υγρού" για "άτμισμα" εμφανίζει ως κύριο συστατικό τη γλυκόλη προπυλενίου. Η προπυλενογλυκόλη χρησιμοποιείται συνήθως για την παγοποίηση αεροσκαφών.

Η προπυλενογλυκόλη χρησιμοποιείται επίσης σε διάφορα βρώσιμα είδη, όπως ποτά με βάση τον καφέ, υγρά γλυκαντικά, παγωτά, γαλακτοκομικά προϊόντα με σαντιγί και σόδα.Οι ατμοποιητές που χρησιμοποιούνται για τη χορήγηση φαρμακευτικών προϊόντων ή προϊόντων προσωπικής φροντίδας συχνά περιλαμβάνουν προπυλενογλυκόλη μεταξύ των συστατικών. Η προπυλενογλυκόλη χρησιμοποιείται ως διαλύτης σε πολλά φαρμακευτικά προϊόντα, συμπεριλαμβανομένων των από του στόματος, ενέσιμων και τοπικών σκευασμάτων, όπως για τη διαζεπάμη και τη λοραζεπάμη που είναι αδιάλυτες στο νερό. Ορισμένα σκευάσματα τεχνητών δακρύων, όπως το Systane, χρησιμοποιούν προπυλενογλυκόλη ως συστατικό.Όπως η αιθυλενογλυκόλη, η προπυλενογλυκόλη είναι ικανή να μειώνει το σημείο πήξης του νερού και έτσι χρησιμοποιείται ως υγρό αποπάγωσης αεροσκαφών. Τα μείγματα νερού-προπυλενογλυκόλης που είναι βαμμένα ροζ για να υποδηλώνουν ότι το μείγμα είναι σχετικά μη τοξικό πωλούνται με την ονομασία αντιψυκτικό για τροχόσπιτα ή για πλοία.Η προπυλενογλυκόλη χρησιμοποιείται συχνά ως υποκατάστατο της αιθυλενογλυκόλης σε χαμηλής τοξικότητας, φιλικό προς το περιβάλλον αντιψυκτικό για αυτοκίνητα. Η προπυλενογλυκόλη χρησιμοποιείται στην κτηνιατρική ως από του στόματος θεραπεία για την υπερκετοναιμία στα μηρυκαστικά. Η γλυκόζη, η οποία μπορεί να χρησιμοποιηθεί στα μη μηρυκαστικά για το σκοπό αυτό, δεν είναι αποτελεσματική λόγω της κατανάλωσής της από τα μόνιμα μικρόβια του κόλουρου.Η προπυλενογλυκόλη μεταβολίζεται μερικώς στο κόλουρο σε προπιανικό άλας το οποίο μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως πηγή ενέργειας.

Το υπόλοιπο απορροφάται στην κυκλοφορία του αίματος και χρησιμοποιείται από το συκώτι για τη γλυκονεογένεση. C3H8O2Καθαρότητα99,95%ΕμφάνισηΆχρωμο, διαυγές, υγροσκοπικό υγρόΚατηγορίαΓενικό φορτίοCAS NO.57-55-6H.S Code29053200EINECS NO.200-338-0Υγρασία≤0.2Ελεύθερο οξύ ppm≤75Ash ppm≤80Σημείο ζέσεως188.2℃Μοριακό βάρος76.09BRN NO.1340498Σχετική Πυκνότητα1.0362(20℃, 4℃)Διάθλαση1.4329Σημείο ανάφλεξης98.9℃(Close)/107℃(Open)ΤοξικότηταΧαμηλή Σημείο τήξης-60


Απάντηση στην αγγελία

Κατηγορία
Προσφορές

Κράτος
Κίνα

Περιοχή
Anhui

Τοποθεσία
Tongling