Κατάλογος
Κατάλογος

Linyi Zhuojie Machinery Co., LTD

Linyi Zhuojie Machinery Co., LTD

  • ISO9001
  • ISO9002

Linyi Zhuojie Machinery Co., LTD

  • ISO9001
  • ISO9002

29.09.2022 10:00

Οι καλύτεροι κατασκευαστές αυτόματων μηχανών χύτευσης της Κίνας

Απάντηση στην αγγελία

ZhuoJie μηχανήματα κατασκευής και πώλησης της αυτόματης μηχανής χύτευσης, πλήρως αυτόματη μηχανή χύτευσης είναι ένα είδος εξοπλισμού χύτευσης άμμου πηλού, κυρίως για την παραγωγή εξαρτημάτων αυτοκινήτων, καλύμματα φρεατίων, γκρι σίδηρο, χυτά χυτά από όλκιμο σίδηρο, όπως η αντλία, υψηλή απόδοση, κάθε ένα από το καλούπι άμμου για 25 δευτερόλεπτα, εξοικονομήστε ανθρώπινο δυναμικό, και ένας εργαζόμενος να επιβλέπει την εργασία της μηχανής, υψηλή ποιότητα προϊόντος, μηχανή πιέζεται από τη σκληρότητα του καλουπιού άμμου, χωρίς σφάλματα κουτί.

Η Linyi Zhuojie Machinery Co., Ltd. βρίσκεται στο βιομηχανικό πάρκο επιστήμης και τεχνολογίας Linyi Mold, το υποκατάστημα βρίσκεται στο Suqian, Jiangsu, από την ίδρυσή της τον Φεβρουάριο του 2010, έχει δεσμευτεί να παρέχει στην πλειοψηφία των μικρών και μεσαίων επιχειρήσεων χύτευσης με υψηλή νοημοσύνη, υψηλή αξιοπιστία, αυτόματο εξοπλισμό χύτευσης υψηλής απόδοσης κόστους. Το πνεύμα της εταιρείας της επιχειρηματικής φιλοσοφίας "καινοτομία, αρμονία και win-win", τηρεί πάντα την ανεξάρτητη έρευνα και ανάπτυξη του σχεδιασμού και εφαρμόζει συνεχώς νέα τεχνολογία, νέα υλικά, νέα διαδικασία, στη χύτευση, ειδικά τα εξαρτήματα αυτοκινήτων, τη βιομηχανία υλικού, έχει χρησιμοποιηθεί ευρέως και έχει αναγνωριστεί ιδιαίτερα, οι πωλήσεις αυξήθηκαν χρόνο με το χρόνο, έως και 90 εκατομμύρια γιουάν ετησίως. Ως βιομηχανία υψηλής τεχνολογίας, η Linyi Zhuojie έχει δημιουργήσει μια μακροχρόνια σχέση συνεργασίας με το Τεχνολογικό Πανεπιστήμιο του Qingdao, υλοποιώντας τη "συνεργασία σχολείου-επιχείρησης, βιομηχανία-πανεπιστήμιο win-win". Με την ισχυρή υποστήριξη των ταλέντων και των πολιτικών, τα προϊόντα της εταιρείας έχουν κερδίσει περισσότερα από 50 εθνικά διπλώματα ευρεσιτεχνίας και κέρδισαν το "Εθνικό Βραβείο Καινοτομίας Εξοπλισμού Χυτηρίου" και το "SX26070 πάνω και κάτω από την άμμο γυρίσματα αυτόματη μοντελοποίηση και Εθνικό Βραβείο Καινοτομίας Εξοπλισμού Χυτηρίου" που εκδίδεται από την Ένωση Χυτηρίων της Κίνας. Έχει ηγηθεί της αναβάθμισης του εγχώριου εξοπλισμού χύτευσης.
Προκειμένου να διασφαλιστεί η υψηλή σταθερότητα του εξοπλισμού, επιμένουμε στην υιοθέτηση των διεθνών προμηθευτών εξαρτημάτων γραμμής, η ηλεκτρική χρήση της Siemens της Γερμανίας, η πνευματική υιοθετεί την Ιαπωνία SMC, τα εξαρτήματα CKD, το υδραυλικό σύστημα υιοθετεί τη Γερμανία rexroth, την έρευνα πετρελαίου της Ιαπωνίας κ.λπ., μετά από έλεγχο, αναγνώριση της αγοράς και υποστήριξη, στην ομάδα πελατών άλλαξε το παρελθόν του φαύλου ανταγωνισμού στην τιμή Οδηγήστε την καλοήθη ανάπτυξη της βιομηχανίας κατασκευής εξοπλισμού χύτευσης.
Με την πάροδο των ετών δεν ξεχνάμε την αρχική πρόθεση, προσγειωμένη, σκληρή για να κάνει τα προϊόντα και τις υπηρεσίες, στη βιομηχανία για να κερδίσει μια φήμη. Ως προμηθευτές εξοπλισμού, γνωρίζουμε ότι η επιτυχία οποιουδήποτε επιτεύγματος από όλους τους πελάτες και την ανάπτυξη, ως εκ τούτου πάντα θα δώσει απόλυτη προτεραιότητα στα συμφέροντα των πελατών, οι πωλήσεις και το προσωπικό σχεδιασμού μας θα ακούσει προσεκτικά τα αιτήματα και τις προτάσεις σας, όχι στον εξοπλισμό ως απώτερο στόχο των πωλήσεων, την επιτυχία των πωλήσεων, είναι μόνο η αρχή της υπηρεσίας μας, ZhuoJie μετά από 7 * 24 ώρες, Παρέχετε δια βίου τεχνική υποστήριξη στους πελάτες. Αυτή είναι η εμπιστοσύνη στο προϊόν, αλλά και υπεύθυνη για τον πελάτη. Η εταιρεία ήταν πάντα προσκολλημένη στην 100% ικανοποίηση του πελάτη του σκοπού της υπηρεσίας, για την πλειοψηφία των νέων και παλαιών πελατών για να παρέχει πιο ολοκληρωμένη, προσεκτική, γρήγορη εξυπηρέτηση. Στο μέλλον, η Linyi Zhuojie θα πάει στον κόσμο με το πνεύμα του τεχνίτη της αριστείας και θα αναζωογονήσει τη χώρα με την επιστήμη και την τεχνολογία.


Απάντηση στην αγγελία

Κατηγορία
Προσφορές

Κράτος
Κίνα

Περιοχή
linyi

Τοποθεσία
Luozhuang Mould Industrial Park