Wuhan mengyang biotechnology co.,ltd
11.11.2022 05:00
Συντηρητικό για χημικά πρόσθετα τροφίμων για ερευνητικούς σκοπούς, σε απόθεμα και ασφαλές στη χρήση.
Περιγραφή προϊόντος
Συντηρητικό CAS 24634-61-5 Σορβικό κάλιο
Χημικό όνομα. Σορβικό κάλιο
Μοριακός τύπος: C6H Μοριακός τύπος: C6H7KO2
Μοριακό βάρος: 150,22
Ιδιότητες: Λευκοί κρύσταλλοι ή κρυσταλλικοί κόκκοι
Λευκοί κρύσταλλοι ή κρυσταλλικοί κόκκοι
Μπορούμε επίσης να προμηθεύσουμε σε μορφή σκόνης
Το σορβικό κάλιο είναι το άλας καλίου του σορβικού οξέος με χημικό τύπο C6H7KO2. Η κύρια χρήση του είναι ως συντηρητικό τροφίμων.
Το σορβικό κάλιο είναι αποτελεσματικό σε μια ποικιλία εφαρμογών, συμπεριλαμβανομένων των τροφίμων, του κρασιού και των προϊόντων προσωπικής φροντίδας.
Το σορβικό κάλιο παράγεται με την αντίδραση του σορβικού οξέος με ίση ποσότητα υδροξειδίου του καλίου. Το προκύπτον σορβικό κάλιο μπορεί να κρυσταλλωθεί από υδατικό διάλυμα αιθανόλης.
Στοιχείο FCC-V/E202 Αποτέλεσμα
Σήμανση Met Standard Met Standard
Εμφάνιση Λευκοί κόκκοι ή σκόνη Λευκοί κόκκοι
Αποτέλεσμα δοκιμής 99,0% - 101,0% 100,71%
Ελεύθερο οξύ (ως σορβικό οξύ) max 1% Δεν ανιχνεύεται
Ελεύθερη βάση (ως K2CO3) max 1% 0,7%
Βαρέα μέταλλα (ως Pb) ≤ 10 ppm < 10 ppm
Αρσενικό (ως As) ≤ 3 ppm < 3 ppm
Απώλεια κατά την ξήρανση ≤ 1,0% 0,38
Μόλυβδος ≤ 2 ppm < 2 ppm
Σημείο τήξης (ως σορβικό οξύ) 133,0°C-135,0°C 133,0ºC-135,0ºC
Υδράργυρος ≤ 1 ppm 0,0016 ppm
Αλδεΰδες ≤ 0,1% 0,002%
Ο ρόλος του σορβικού καλίου
Το σορβικό κάλιο μπορεί να αναστείλει αποτελεσματικά την ανάπτυξη και τον πολλαπλασιασμό επιβλαβών μικροοργανισμών, όπως μούχλες, ζύμες και οξυγονικά βακτήρια, Staphylococcus aureus και Salmonella, αλλά είναι αναποτελεσματικό έναντι ωφέλιμων μικροοργανισμών, όπως αναερόβια βακτήρια.τικών μικροοργανισμών, όπως οι αναερόβιοι βακίλοι και ο Lactobacillus acidophilus, σχεδόν πιο ισχυρός κατά της ανάπτυξης από ό,τι κατά της αποστείρωσης, παρατείνοντας αποτελεσματικά τη διάρκεια ζωής των τροφίμων και διατηρώντας την αρχική τους γεύση
Σορβικό κάλιο Εφαρμογές
1. Χρησιμοποιείται ευρέως στα τρόφιμα, τα καλλυντικά, τη γεωργία και άλλες βιομηχανίες. Αναστολείς μούχλας και ζύμης, τρόφιμα, μυκητοκτόνα, μετουσιωτικά για την ξήρανση λαδιού, βακτηριοκτόνα κ.λπ.
2. Σορβικό οξύ σε αλκοόλ και ποτά.
3. 3. σορβικό οξύ σε σάλτσα σόγιας, προϊόντα σάλτσας σόγιας και τουρσιά.
4. Σορβικό οξύ και κάλιο σε υδρόβια προϊόντα.
5. Σορβικό οξύ στο κρέας και τα λουκάνικα.
6. Σορβικό οξύ σε φρέσκα λαχανικά και φρούτα.
7. Το σορβικό οξύ στη συντήρηση των προϊόντων αρτοποιίας.
8. Σορβικό οξύ σε κονσερβοποιημένα τρόφιμα, ζαχαρωτά και νωπά τρόφιμα.
9. Σορβικό οξύ σε φρέσκα τυριά.
10. Το σορβικό οξύ στη συντήρηση της μαργαρίνης.
11. Συντηρητικό φρέσκων τροφίμων, σορβικό οξύ σε άλλα προϊόντα.
Κατηγορία
Προσφορές
Κράτος
Κίνα
Περιοχή
Hubei
Τοποθεσία
Wuhan