Κατάλογος
Κατάλογος

Ταινία πολυϊμιδίου FEP 6251

08.11.2022 00:00

Ταινία πολυϊμιδίου FEP 6251

Απάντηση στην αγγελία

Το φιλμ πολυιμιδίου FEP Series είναι φιλμ πολυιμιδίου επικαλυμμένο με FEP στη μία ή και στις δύο πλευρές, προσδίδει δυνατότητα θερμικής σφράγισης, παρέχει φράγμα υγρασίας και ενισχύει τη χημική αντοχή. Χρησιμοποιείται κυρίως στη μόνωση μαγνητικών συρμάτων, στη μόνωση διαμορφωμένων πηνίων, στο CPTC και στην επένδυση απελευθέρωσης.

Τύπος Μεμβράνη πολυιμιδίου FEP Κατασκευές
Σε αυτή τη σειρά ο κωδικός παραγγελίας είναι τριψήφιος, το πρώτο και το τρίτο ψηφίο αντιπροσωπεύουν το κανονικό πάχος της επικάλυψης FEP, το σύμβολο 9 χρησιμοποιείται για να αντιπροσωπεύει 12,7um (0,5 mil),6 έως 2,54 um. Το HF χρησιμοποιείται για να αντιπροσωπεύει φιλμ πολυιμιδίου επικαλυμμένο με FEP σε μονή πλευρά και το FHF σε διπλή πλευρά.

η ταινία πολυιμιδίου 6251 είναι μια γενική μεμβράνη πολυιμιδίου η οποία είναι επικαλυμμένη ή πλαστικοποιημένη στη μία ή και στις δύο πλευρές με φθοροπολυμερές FEP, το οποίο προσδίδει θερμοσυγκολλησιμότητα, παρέχει φράγμα υγρασίας και ενισχύει τη χημική αντοχή.Η ταινία πολυιμιδίου 6251 συνιστάται σε εφαρμογές που απαιτούν μια μεμβράνη θερμοσυγκολλησιμότητας ή αντοχή στην υγρασία και τη χημική αντοχή πέρα από τις δυνατότητες της μη επικαλυμμένης μεμβράνης πολυιμιδίου.

Εφαρμογές

● Σωληνώσεις

● Κυκλώματα θέρμανσης

● Σακούλες που σφραγίζονται με θερμότητα

● Μεμβράνες και πολλαπλοί συλλέκτες αυτοκινήτων

● Ηλεκτρική μόνωση

Προμήθεια προϊόντος

1. Πλάτος: 5~500mm θα μπορούσε να κοπεί.

2.iD πυρήνα: 40,50,76mm OD ρολού: 200~250mm

3. Συσκευασία: Μέσα: Πολυαιθυλένιο φιλμ, Εξωτερικά:

4. Πληρωμή:

5. Χρόνος παράδοσης: 14 ημέρες μετά την παραλαβή της προκαταβολής σας ή της συμβουλής L/C

6. MOQ: 200kgs


Απάντηση στην αγγελία

Κατηγορία
Προσφορές

Κράτος
Κίνα

Περιοχή
Tianjin

Τοποθεσία
Tianjin