Κατάλογος
Κατάλογος

Jinan Mao An Instrument Co.,Ltd

Jinan Mao An Instrument Co.,Ltd

Jinan Mao An Instrument Co.,Ltd

16.11.2022 00:00

Γεννήτριες υδρογόνου για εργαστηριακή χρήση

Απάντηση στην αγγελία

HX-300D/600D

Το μηχάνημα είναι εξοπλισμένο με την παγκοσμίως προηγμένη τεχνολογία Spe (Solid Polymer Electrolyte), γνωστή και ως PEM (Proton Exchange Membrane). Το υδρογόνο υψηλής καθαρότητας έως και 99,99% παράγεται με ηλεκτρόλυση καθαρού νερού με πολύ σταθερό ρεύμα και πίεση εξόδου υδρογόνου. Το όργανο διαθέτει μεγάλη ψηφιακή οθόνη: Η2, συνθήκες εργασίας Η2, καθαρότητα Η2, με 1 -. 6 ώρες, ένδειξη υπολειπόμενων ωρών και λεπτών, λειτουργία συναγερμού χαμηλής στάθμης νερού, λειτουργία υψηλής στάθμης TDS. Υπάρχει επίσης λειτουργία αναστολής λειτουργίας με δυνατότητα χρήσης μόνο καθαρού υδρογόνου ή υδρογόνου και οξυγόνου μαζί.

Η συσκευή διαθέτει ένδειξη στάθμης νερού και διάφορα χαρακτηριστικά ασφαλείας που διασφαλίζουν την ασφαλή χρήση. Στο εσωτερικό του μηχανήματος έχουμε εγκαταστήσει έναν εξαιρετικά αποτελεσματικό καθαριστή που καθαρίζει το νερό και ο πελάτης χρειάζεται να αντικαταστήσει το νερό μόνο μετά από έξι μήνες. Αυτά τα μηχανήματα μεγάλης διάρκειας ζωής μπορούν να παράγουν υδρογόνο για 5 έως 10 χρόνια χωρίς καμία βλάβη, επειδή χρησιμοποιούνται μόνο εξαρτήματα υψηλής ποιότητας.

Ολόκληρο το μηχάνημα είναι κατασκευασμένο από σίδηρο εξωτερικά, γεγονός που το καθιστά πιο σταθερό και ανθεκτικό στη χρήση. Διατίθεται σε δύο χρώματα, λευκό και χρυσό.


Απάντηση στην αγγελία

Κατηγορία
Προσφορές

Κράτος
Κίνα

Περιοχή
Shandong Province

Τοποθεσία
Jinan