Κατάλογος
Κατάλογος

Jinan Mao An Instrument Co.,Ltd

Jinan Mao An Instrument Co.,Ltd

Jinan Mao An Instrument Co.,Ltd

26.11.2022 00:00

Μηχανή υπερκάθαρου νερού

Απάντηση στην αγγελία

Smart-S15/30UF Smart-S15/30 Smart-S15/30UV Smart-S15/30UV

Χαρακτηριστικά και οφέλη

- Το μικρότερο και πιο συμπαγές εργαστηριακό σύστημα καθαρισμού νερού για νερό βρύσης έως υπερκαθαρό νερό, που συνδυάζει προεπεξεργασία, Ro, Di, UV, UF και τελικά φίλτρα σε μία μονάδα.

-Η πλήρης δεξαμενή είναι κατασκευασμένη από μορφοποιημένο υλικό μίας χρήσης με έγχυση: Πολυπροπυλένιο για την αποφυγή της σκουριάς και τη διατήρησή της καθαρή, σύμφωνα με τα πρότυπα glp.

-Το επάνω κάλυμμα του περιβλήματος προεπεξεργασίας μπορεί να ανοίξει γρήγορα για την αντικατάσταση των φυσιγγίων χωρίς να ανοίξει το περίβλημα.

-Το σύστημα λειτουργεί αυτόματα με ηλεκτρονικό αισθητήρα πίεσης και έλεγχο από μικροϋπολογιστή.

-Αυτόματη διακοπή λειτουργίας όταν δεν υπάρχει διαθέσιμο νερό, αυτόματη διακοπή λειτουργίας όταν η δεξαμενή είναι γεμάτη και αυτόματη διακοπή νερού όταν η αντλία είναι απενεργοποιημένη για 24ωρη λειτουργία.

-Αυτόματη λειτουργία αυτόματης έκπλυσης του rotofilm για την παράταση της διάρκειας ζωής του rotofilm

-Online μετρητής αντίστασης με οθόνη LCD με φως ημέρας για τον προσδιορισμό της ποιότητας του απιονισμένου νερού ή του υπερκάθαρου νερού

-Με φορητή πένα δοκιμής tds (ολικά διαλυμένα στερεά)/αγωγιμότητας με ξηρή κυψέλη για τον έλεγχο της ποιότητας του νερού τροφοδοσίας και του ακατέργαστου νερού.

-Διατίθεται προαιρετική εξωτερική δεξαμενή για διαφορετικές απαιτήσεις και για την εξασφάλιση επαρκούς παροχής νερού.

-Σωλήνες και προσαρμογείς με έγκριση nsf και υψηλότερη ποιότητα για τη μείωση των τιμών token και τη διασφάλιση της ποιότητας του υπερκάθαρου νερού

-Μακράς διάρκειας προεπεξεργασία (συμπεριλαμβανομένων των φυσιγγίων ινών PP και ενεργού άνθρακα) για την αποτελεσματική προστασία των μεμβρανών Ro.

-Μονάδα Ro με μεμβράνες Dow για να εξασφαλίζεται μεγάλη διάρκεια ζωής, σταθερή λειτουργία και υψηλοί ρυθμοί αφαλάτωσης

-4 μεμονωμένα φυσίγγια υπερκάθαρου νερού με εξαιρετικά γυαλισμένες ρητίνες παρέχουν ποιότητα υπερκάθαρου νερού έως 18,2 M.cm με ελάχιστα επίπεδα TOC και λειτουργικό κόστος.

-Λαμπτήρας UV με δύο μήκη κύματος (185 & 254 nm) για την αναστολή της ανάπτυξης βακτηρίων και τη μείωση των TOC.

- Μονάδα υπερδιήθησης MWCO 5000D για αποτελεσματική εξάλειψη ενδοτοξινών για καλλιέργεια κυττάρων ακριβείας και in vitro γονιμοποίηση.

-φίλτρο απολύμανσης τερματικού PES διπλής στρώσης (0,45+0,1)um για την εξασφάλιση απολύτως απαλλαγμένου από σκόνη καθαρού νερού τερματικού.


Απάντηση στην αγγελία

Κατηγορία
Προσφορές

Κράτος
Κίνα

Περιοχή
Provinz Shandong

Τοποθεσία
Jinan