Κατάλογος
Κατάλογος

Shenzhen Colorgood Intelligent Equipment Co., Ltd

Shenzhen Colorgood Intelligent Equipment Co., Ltd

  • ISO9001

Shenzhen Colorgood Intelligent Equipment Co., Ltd

  • ISO9001

17.02.2023 00:00

Προμήθεια εκτυπωτή A1 A2 A3 DFT από την ColorGood - Ανάγλυφο μπλουζών

Απάντηση στην αγγελία

Εκτυπωτής DTF με λευκό μελάνι

Περιοχή εφαρμογής:
Χαρακτηριστικά των ανάγλυφων T-shirts: τεχνολογία σκόνης προστασίας του περιβάλλοντος, υψηλή ελαστικότητα, δυνατότητα πλύσης, αντοχή στην τριβή, απαλή αφή.
Χαρακτηριστικά των ρούχων με ανάγλυφο: προστασία του περιβάλλοντος, υψηλή ελαστικότητα, δυνατότητα πλύσης,
Χαρακτηριστικά των βαλιτσών με ανάγλυφο: προστασία του περιβάλλοντος, υψηλή αδιαφάνεια, αντοχή σε ξηρή τριβή, υψηλή αντοχή, χωρίς τσακίσματα και ρυτίδες.
Χαρακτηριστικά της αντανακλαστικής/φωτεινής θερμής σφράγισης: Προστασία του περιβάλλοντος, υψηλή ελαστικότητα, δυνατότητα πλύσης, αντοχή στην τριβή.
Η θερμή σφράγιση με λευκό μελάνι είναι πιο κατάλληλη για online παραγγελίες, όπως εξατομικευμένα ρούχα για εραστές, ρούχα γονέα-παιδιού Δεν απαιτείται η κατασκευή πλάκας. Μπορεί να εκτυπωθεί σε ένα μόνο τεμάχιο ή να παραχθεί σε παρτίδες.
Η θερμή σφράγιση με λευκό μελάνι εστιάζει στη μεγάλη ανάπτυξη της εξατομίκευσης. Η ημερήσια παραγωγή ενός συνόλου πρεσών θερμής σφράγισης μπορεί να υπερβαίνει τα 500 τεμάχια. Ένα άτομο είναι μια γραμμή παραγωγής και μπορεί εύκολα να ελεγχθεί χωρίς εμπειρία. Σε σύγκριση με άλλο μικρό εξοπλισμό, η χωρητικότητα του εκτυπωτή θερμής σφράγισης λευκού μελανιού της Shenzhen Coke Valley είναι σχετικά υψηλή. Τα πλεονεκτήματα της παραγωγής "ένα προς ένα", καθώς και της παραγωγής παρτίδων, επιτρέπουν σε άλλες επιχειρήσεις να λαμβάνουν μεγάλες παραγγελίες από εργοστάσια και μικρές παραγγελίες από δίκτυα.


Απάντηση στην αγγελία

Κατηγορία
Προσφορές

Κράτος
Κίνα

Περιοχή
GuangDong

Τοποθεσία
ShenZhen