Κατάλογος
Κατάλογος

Asianstar CNC Machining Company

Asianstar CNC Machining Company

Asianstar CNC Machining Company

20.02.2023 14:00

ΜΈΡΗ ΜΗΧΑΝΙΚΉΣ ΚΑΤΕΡΓΑΣΊΑΣ CNC

Απάντηση στην αγγελία

Asianstar CNC Machining Factory, ξεκινώντας από το έτος 2005 που βρίσκεται στην πόλη Dongguan, επαρχία Guangdong, Κίνα, είναι μια επαγγελματική CNC Machining Parts Κατασκευαστής, με μακροχρόνια ανάπτυξη, τώρα έχουμε περισσότερους από 80 εργαζόμενους με εγκαταστάσεις 135 μηχανημάτων και περιοχή παραγωγής 2500SM.

Με την έμπειρη ομάδα ικανών μηχανικών μας, παρέχουμε υψηλής ποιότητας έθιμο CNC μέταλλο και πλαστικά μέρη σε παγκόσμιους πελάτες σε πολλές βιομηχανίες τομέα. Εκτιμούμε πάντα την υψηλή ποιότητα ανοχής και την υπηρεσία μιας στάσης πολλαπλών διαδικασιών. Τώρα εργαζόμαστε για τους συνεργάτες των πελατών από τις ΗΠΑ, το ευρώ, τη Μέση Ανατολή, την Ασία, υποστηρίζοντας τα έργα των πελατών με εξαιρετική ποιότητα, χαμηλό κόστος και γρήγορο χρόνο παράδοσης.

Μέχρι τώρα, παρέχουμε υπηρεσίες που περιλαμβάνουν CNC τόρνευση, CNC φρεζάρισμα, CNC τόρνευση και φρεζάρισμα, CNC διάτρηση, λείανση, εξώθηση αλουμινίου, σφυρηλάτηση, κατασκευή λαμαρίνας, κλπ. Και εφαρμόζουμε διάφορες κατεργασίες επιφανειακού φινιρίσματος στα προϊόντα σύμφωνα με τις απαιτήσεις της παραγγελίας.

Τα υλικά που χρησιμοποιούμε στη διαδικασία κατεργασίας CNC είναι κυρίως μέταλλα και πλαστικά, όπως αλουμίνιο, ορείχαλκος, χαλκός, ανοξείδωτος χάλυβας, μαλακός χάλυβας, τιτάνιο, ABS, HDPE, LDPE, PEEK, νάιλον, PTFE κ.λπ. Η ομάδα μηχανικών μας κατανοεί σε βάθος τα υλικά και χρησιμοποιούμε τα σωστά υλικά για την παραγωγή ανάλογα με τις λειτουργίες παραγωγής. Επιλέγουμε επίσης τις καλύτερες λύσεις παραγωγής και εργαλεία και κοπτικά για μοναδικά υλικά.

Εκτός από την άφθονη εμπειρία παραγωγής, έχουμε επίσης δημιουργήσει αυστηρό σύστημα QC για τον έλεγχο της ποιότητας των προϊόντων μας. Διαθέτουμε σύστημα ελέγχου QC το οποίο περιλαμβάνει το αρχείο ελέγχου διαδικασιών QC πριν από την έναρξη της παραγωγής, ελέγχει τη διαδικασία παραγωγής αυστηρά ακολουθώντας τις λεπτομέρειες ποιότητας και έχουμε παρακολούθηση του ελέγχου QC κατά τη διάρκεια της διαδικασίας παραγωγής, μετά από όλα, έχουμε τελική επιθεώρηση QC σε κάθε στοιχείο πριν από τη συσκευασία. Με αυτό το ανεπτυγμένο σύστημα QC, είμαστε σε θέση να ελέγχουμε την ακρίβεια της παραγωγής και την εμφάνιση του προϊόντος σε τέλεια και να υποβάλλουμε στους πελάτες υπέροχα προϊόντα.

 


Απάντηση στην αγγελία

Κατηγορία
Προσφορές

Κράτος
Κίνα

Περιοχή
Guangdong

Τοποθεσία
Dongguan