Κατάλογος
Κατάλογος

Μαχαίρι χύτευσης HSS "Berlin Profile

27.02.2023 15:00

Μαχαίρι χύτευσης HSS "Berlin Profile

Απάντηση στην αγγελία

1 σετ μαχαιριών καλούπιασμα HSS + εκτροπέας για σοβατεπί και σοβατεπί με προφίλ "Berliner", "Altberliner" ή "Hamburger Profil"

1 σετ μαχαιριών προφίλ HSS + εκτροπείς για την παραγωγή σοβατεπί με προφίλ Βερολίνου, Παλαιού Βερολίνου ή Αμβούργου. Με αυτό το πλήρες σετ, που αποτελείται από 2 μαχαίρια προφίλ και 2 εκτροπείς προφίλ, μπορείτε να κατασκευάσετε εύκολα τα δικά σας σοβατεπιά, σοβατεπιά και σοβατεπιά. Το σετ ταιριάζει απόλυτα ως αξεσουάρ για την κεφαλή κοπής προφίλ ασφαλείας γενικής χρήσης 40 mm και επίσης για την κεφαλή κοπής προφίλ Uni πλάτους 40 mm στο σύστημα Euro. Αυτό το σετ κόφτη συμμορφώνεται με τους κανονισμούς BG και παρέχεται σε πλαστική συσκευασία. Παρακαλούμε σημειώστε ότι η κοπτική κεφαλή, τα εργαλεία σύσφιξης ή άλλα εξαρτήματα δεν περιλαμβάνονται.

Το σετ κοπτικού προφίλ HSS για το σοβατεπί ή το σοβατεπί "Hamburg / Berlin / Altberlin" σχεδιάστηκε για να αναπαράγει το κομψό σχέδιο των σοβατεπιών στυλ Wilhelminian στις μεγάλες πόλεις της βόρειας Γερμανίας και ειδικότερα στο Βερολίνο. Για το λόγο αυτό, έχουν καθιερωθεί διάφορες ονομασίες για τα σοβατεπιά και τις σοβατεπιέδες αυτού του προφίλ. Ωστόσο, το προφίλ σοβατεπί Altberliner συναντάται και σε πολλές άλλες περιοχές της Γερμανίας. Ανάλογα με την περιοχή, το προφίλ αυτό ονομάζεται επίσης "σοβατεπί Αμβούργου", "σοβατεπί Βερολίνου" ή "σοβατεπί Παλαιού Βερολίνου".


Απάντηση στην αγγελία

Κατηγορία
Προσφορές

Κράτος
Γερμανία

Περιοχή
Sachsen

Τοποθεσία
Wurzen