Κατάλογος
Κατάλογος

Φρουκτόζη κρυσταλλική

06.03.2023 11:00

Φρουκτόζη κρυσταλλική

Απάντηση στην αγγελία

Η κρυσταλλική φρουκτόζη, είναι ένα ιδανικό υγιεινό γλυκαντικό που έχει υποστεί επεξεργασία από καλαμπόκι. Εκτιμάται ότι είναι περίπου 20% πιο γλυκιά από την επιτραπέζια ζάχαρη και 5% πιο γλυκιά από την HFCS.

Αξία του προϊόντος:
1) είναι ένα φυσικό γλυκαντικό αντί για τεχνητό γλυκαντικό, καθώς η φρουκτόζη απαντάται φυσικά στα φρούτα και τα λαχανικά, καθώς και στο μέλι.
2) έχει την υψηλότερη γλυκύτητα μεταξύ των σακχάρων που απαντώνται στη φύση. Η γλυκύτητά της είναι 1,3 έως 1,8 φορές μεγαλύτερη από εκείνη της σακχαρόζης. Για να επιτευχθεί η ίδια γλυκύτητα, η χρήση της μπορεί να μειωθεί σε σύγκριση με τη σακχαρόζη. Η γλυκύτητα είναι το σημαντικότερο χαρακτηριστικό της έναντι άλλων πλεονεκτημάτων. Η γλυκύτητά του δεν είναι σταθερή, αλλά μεταβάλλεται με τη θερμοκρασία. Όσο χαμηλότερη είναι η θερμοκρασία, τόσο μεγαλύτερη είναι η γλυκύτητα.
3) οι γευστικοί κάλυκες της γλώσσας αντιλαμβάνονται πρώτα τη φρουκτόζη σε σύγκριση με τη γλυκόζη και τη σακχαρόζη και η αντίληψη εξαφανίζεται γρήγορα. Δεν καλύπτει τη γευστική απελευθέρωση της γλυκόζης και της σακχαρόζης, καθώς η αιχμή της γευστικής απελευθέρωσής της εμφανίζεται πριν από τη γλυκόζη και τη σακχαρόζη. Ως αποτέλεσμα, η γεύση του ποτού δεν θα βελτιωθεί ή/και δεν θα διατηρηθεί με την προσθήκη κρυσταλλικής φρουκτόζης.
4) δεν είναι πιθανό να μετατραπεί σε οξύ από τον στρεπτόκοκκο στη στοματική κοιλότητα. Σε αντίθεση με τη σακχαρόζη, δεν θα χρησιμοποιηθεί από τον στρεπτόκοκκο για την παραγωγή γλυκάνης, εμποδίζοντας έτσι τη δημιουργία τερηδόνας. Ως εκ τούτου, μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως γλυκαντικό σε προϊόντα για παιδιά.
5) λόγω του χαμηλού γλυκαιμικού δείκτη του, η γλυκόζη στο αίμα αυξάνεται αργά μετά την κατάποση και απαιτεί λιγότερη ινσουλίνη από άλλα σάκχαρα, γεγονός που είναι ευεργετικό για άτομα με διαβήτη τύπου 2 και παχυσαρκία.

Χρήση του προϊόντος: χρησιμοποιείται συνήθως ως θρεπτικό γλυκαντικό σε τρόφιμα και ποτά. Επίσης, μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως υγραντικό στα καλλυντικά.


Απάντηση στην αγγελία

Κατηγορία
Προσφορές

Κράτος
Κίνα

Περιοχή
Shanghai

Τοποθεσία
No.201 Xin Jinqiao Road