Κατάλογος
Κατάλογος

Κλωστοϋφαντουργικά προϊόντα για τη βιομηχανία φιλοξενίας

17.03.2023 00:00

Κλωστοϋφαντουργικά προϊόντα για τη βιομηχανία φιλοξενίας

Απάντηση στην αγγελία

Η DPF TEXTILE είναι κορυφαίος κατασκευαστής και εξαγωγέας κλωστοϋφαντουργικών προϊόντων υψηλής ποιότητας για τη βιομηχανία φιλοξενίας σε όλο τον κόσμο.

Η Shanghai DPF Textile Co, Ltd ιδρύθηκε το 2006. Ένας από τους καλύτερους προμηθευτές χονδρικής της Κίνας. Η κύρια επιχείρησή μας είναι η προμήθεια των ξενοδοχείων και άλλων εγκαταστάσεων σε τοπικό επίπεδο και σε όλο τον κόσμο με όλα τα είδη προϊόντων, όπως τα λευκά είδη μπάνιου / δωματίου / εστιατορίου.

Το έμπειρο προσωπικό μας είναι έτοιμο να ανταποκριθεί στη ζήτηση των πελατών σε περισσότερες από 100 χώρες και να τους παράσχει άψογη εξυπηρέτηση για την ανάγκη τους να προωθήσουν την επιχείρησή τους από το πρότυπο 3-5 αστέρων.
Το εργοστάσιό μας βρίσκεται στην πόλη Nantong, καλύπτοντας έκταση 30.000 τετραγωνικών μέτρων. Με συνολικά 200 μέλη του προσωπικού. Η γραμμή παραγωγής μας χρησιμοποιεί την τελευταία λέξη της τεχνολογίας στην επεξεργασία και την παραγωγή όλων των ειδών υφασμάτων σε ένα σύστημα ελέγχου με ηλεκτρονικό υπολογιστή για την τελειοποίηση του προϊόντος σε αργαλειούς πετσετών, λεύκανση, βαφή. Όλα γίνονται με ακρίβεια και συμμορφώνονται με την πιστοποίηση προϊόντων ISO9001.

Εξάγουμε με επιτυχία τα προϊόντα μας στην Ασία/Ευρώπη/Βόρεια Αμερική/Νότια Αμερική/Μέση Ανατολή/Αφρική και Ωκεανία. Στόχος μας είναι να επεκτείνουμε την αγορά μας σε όλο τον κόσμο, σε όλες τις χώρες. Ως εκ τούτου, είστε ευπρόσδεκτοι να επικοινωνήσετε μαζί μας μέσω της ιστοσελίδας μας ή μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου για να εξερευνήσετε την επιχείρησή μας στην αγορά σας και ελπίζουμε να λάβουμε σύντομα νέα σας.


Απάντηση στην αγγελία

Κατηγορία
Επαφές

Κράτος
Κίνα

Περιοχή
Shanghai