Κατάλογος
Κατάλογος

Shenzhen Colorgood Intelligent Equipment Co., Ltd

Shenzhen Colorgood Intelligent Equipment Co., Ltd

  • ISO9001

Shenzhen Colorgood Intelligent Equipment Co., Ltd

  • ISO9001

19.04.2023 12:00

Διαδικασία εκτύπωσης DTF | Δημιουργία της μεταφοράς DTF

Απάντηση στην αγγελία

Η διαδικασία εκτύπωσης DTF είναι αρκετά απλή. Εκτυπώνετε σε ένα είδος φιλμ - όπως ένα διαφανές φιλμ αν είστε αρκετά μεγάλοι - χρησιμοποιώντας έναν εκτυπωτή inkjet πλήρους χρώματος. Αν χρησιμοποιείτε έναν απλό εκτυπωτή inkjet οικιακού τύπου, βγάλτε το χαρτί από το δίσκο και αντικαταστήστε το με το φιλμ "PET".

Διαδικασία εκτύπωσης DTF | Δημιουργία της μεταφοράς DTF

Βήμα 1: Εκτύπωση στο φιλμ
Τοποθετήστε το φιλμ PET στους δίσκους του εκτυπωτή.
Πατήστε Print.
Ο εκτυπωτής inkjet θα εκτυπώσει "απευθείας στο φιλμ", μεταφέροντας την εικόνα στο φιλμ PET.
Προσέξτε να μην μουτζουρώσετε την εκτύπωση όταν την αφαιρέσετε από το δίσκο!


Βήμα 2: Απλώστε τη σκόνη
Αυτό το βήμα είναι η εφαρμογή της σκόνης θερμής τήξης στο φιλμ που έχει την εκτυπωμένη εικόνα. Πρέπει να εφαρμόσετε τη σκόνη ενώ η εκτύπωση είναι ακόμα υγρή! Βεβαιωθείτε και απλώστε τη σκόνη ομοιόμορφα. Κανονικά θα κρατούσατε ένα δίσκο δίπλα στον εκτυπωτή, θα πασπαλίζατε τη δύναμη πάνω στην εκτύπωση ιστού και στη συνέχεια θαλασσοδέρνετε μπρος-πίσω μέχρι να καλύψει το υγρό μελάνι. Στη συνέχεια, ανακινήστε ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ την περίσσεια. Εναλλακτικά, μπορεί κανείς να χρησιμοποιήσει αυτόματους αναδευτήρες που διατίθενται για πιο πολυσύχναστα καταστήματα προσαρμοσμένων μπλουζών.





Βήμα 3: Λιώστε τη σκόνη
Όπως ακριβώς υποδεικνύει η περιγραφή, το επόμενο βήμα σας είναι να λιώσετε πραγματικά τη σκόνη στη θέση της.Ο πιο συνηθισμένος τρόπος για να το κάνετε αυτό είναι απλά να βάλετε τη μεταφορά απευθείας σε φιλμ DTF σε φούρνο για περίπου 2 λεπτά. Εναλλακτικά, αν ήδη ασχολείστε με την κατασκευή προσαρμοσμένων μπλουζών και κάνετε μεταφορές DTG ή βινυλίου ή λευκού τόνερ από εκτυπωτή, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την πρέσα θερμότητας. Απλά βεβαιωθείτε ότι αιωρείστε και ότι δεν ασκείτε καμία πίεση. Ή ότι το πάνω μέρος της πρέσας δεν έρχεται καθόλου σε επαφή με τη μεταφορά. Εδώ δεν υπάρχουν επίτηδες χρόνοι και θερμοκρασίες για τη σκλήρυνση των μεταφορών DTF. Είναι πάντα καλύτερο να ενημερώνεστε από τον κατασκευαστή!




Βήμα 4: Προεκτύπωση του μπλουζιού
Φυσικά δεν χρειάζεται να είναι μπλουζάκι. Αλλά οτιδήποτε πρόκειται να εφαρμόσετε τη μεταφορά DTF θα πρέπει να είναι εντελώς λείο. Τυχόν ρυτίδες θα φανούν στην εκτύπωση! Και ίσως ακόμη πιο σημαντικό είναι ότι θα στεγνώσει εντελώς το υλικό. Θα εκπλαγείτε από το πόση υγρασία μπορεί να απορροφήσει το ύφασμα από την υγρασία του αέρα και αυτό θα επηρεάσει την ποιότητα της εκτύπωσης. Διαδικασία εκτύπωσης DTF | Κατασκευή του προσαρμοσμένου T-Shirt

Βήμα 5: Εφαρμογή της μεταφοράς DTF
Μόλις δημιουργήσετε μια μεταφορά απευθείας σε φιλμ ΔΕΝ χρειάζεται να τη χρησιμοποιήσετε αμέσως. Όπως και τα περισσότερα άλλα είδη μεταφορών, αποθηκεύονται καλά. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο τόσες πολλές μικρές επιχειρήσεις επικεντρώνονται μόνο στην πώληση των ίδιων των μεταβιβάσεων! Αν αναρωτιέστε ποιον εκτυπωτή DTF να αγοράσετε; δείτε τον σύνδεσμο.
Το φιλμ PET με την εικόνα και η λιωμένη σκόνη τοποθετούνται στο προ-πιεσμένο υλικό στην πρέσα θερμότητας. Στη συνέχεια, θα πιέσετε με θερμική πίεση τη μεταφορά πάνω στο πουκάμισο όπως θα κάνατε με οποιοδήποτε άλλο, ακολουθώντας φυσικά τις οδηγίες του εκάστοτε κατασκευαστή.
Σε αντίθεση με το να ρίξετε ένα πουκάμισο με μεταξοτυπία στο στεγνωτήριο τούνελ, αυτή η διαδικασία συνιστάται συνήθως να διαρκεί λιγότερο από :30.

Βήμα 6: Ξεφλουδίστε τη μεταφορά DTF
Η DTF χρησιμοποιεί COLD PEEL. 100% του χρόνου.
Έτσι, αφού πιέσετε με θερμότητα πάνω σε ένα πουκάμισο, αφήστε το στην άκρη μέχρι να κρυώσει εντελώς το ύφασμα και η μεταφορά.
Αν κάνετε μια σειρά από πουκάμισα, μπορείτε απλά να τα πιέσετε όλα, το ένα μετά το άλλο, και να αρχίσετε το ξεφλούδισμα όταν κρυώσουν όλα.
Το hot-melt καθώς κρυώνει λειτουργεί ως συνδετικό υλικό που δεσμεύει την έγχρωμη χρωστική ουσία στα μελάνια με τις ίνες του υφάσματος.
Μόλις το φιλμ κρυώσει, ξεκολλήστε τη μεταφορά και αφήστε πίσω σας το απαιτούμενο σχέδιο!

Βήμα 7: Τελική πρέσα απευθείας σε φιλμ
Αυτό είναι ένα προαιρετικό βήμα, αλλά πρέπει οπωσδήποτε να το κάνετε σε κάθε εφαρμογή ενδύματος.
Όπως και με τις μεταφορές με εκτυπωτή λευκού τόνερ, η DTF απαιτεί αυτή την τελική πρέσα για να εδραιωθεί πραγματικά η μακροζωία του εκτυπωτή. Βελτιώνει την "αντοχή στο πλύσιμο" κατά πολύ.
Κανονικά, επενδύετε απλώς περίπου 10 έως 15 δευτερόλεπτα παραπάνω για αυτό το τελικό βήμα.
Η DTF (απευθείας σε φιλμ) δεν έχει τους ίδιους περιορισμούς της εξάχνωσης - η οποία δεν μπορεί να εφαρμοστεί σε βαμβάκι - ή της DTG - η οποία δεν μπορεί να εκτυπωθεί σε σκούρα πολυεστέρα.
Παράγει μια αρκετά εκπληκτική μεταφορά. Μπορείτε να την εφαρμόσετε σχεδόν σε οποιοδήποτε ύφασμα!


Απάντηση στην αγγελία

Κατηγορία
Προσφορές

Κράτος
Κίνα

Περιοχή
GuangDong

Τοποθεσία
ShenZhen