Κατάλογος
Κατάλογος

  • Αγγελίες

Ομοιογενές δάπεδο Saturn

24.03.2023 00:00

Ομοιογενές δάπεδο Saturn

Η διαφήμιση έληξε

Το Saturn™ είναι ένα ομοιογενές, πρεσαριστό δάπεδο με μη επαναλαμβανόμενη διάταξη, βαμμένο σε ένα πρωτότυπο μείγμα αποχρώσεων που εξασφαλίζει ομοιογενή πυκνότητα χρώματος σε όλη την επιφάνεια και ματ φινίρισμα. Πρόκειται για μια πυκνή επιφάνεια που βελτιώνει την αντοχή στη φθορά και διευκολύνει επίσης τη συντήρηση.

Τα βινυλικά δάπεδα ψαροκόκαλο της Frontier έχουν υποστεί επεξεργασία με PUR Therapy, μια βελτίωση της ειδικής θεραπείας φροντίδας για την πολυουρεθάνη που επιτυγχάνεται σήμερα μέσω της διασύνδεσης με λέιζερ UV. Το PUR Therapy αποτρέπει τον αποχρωματισμό από χημικά προϊόντα όπως Betadine, Eosin ή αντιβακτηριδιακό τζελ χεριών και αυξάνει την αντοχή του δαπέδου. Δεν χρειάζεται αποτρίχωση για μια ζωή!
Η σειρά Trioflor Homogeneous Flooring China Non-directional περιέχει αντιβακτηριακές και αντιμυκητιακές ιδιότητες. Το δάπεδο συμμορφώνεται με το πρότυπο EN 649 (34-43) και έχει αντοχή στην τριβή της ομάδας Τ. Είναι κατάλληλο για χρήση σε χώρους πολύ υψηλής κυκλοφορίας. Διατίθεται σε 50 κλασικές και κομψές αποχρώσεις.
Για περισσότερες πληροφορίες, κάντε κλικ εδώ.


Η διαφήμιση έληξε

Κατηγορία
Προσφορές

Κράτος
Κίνα

Περιοχή
Hebei Province

Τοποθεσία
Shijiazhuang

Ημερομηνία λήξης
23.02.2024 16:05