Κατάλογος
Κατάλογος

Μαγνήτες γλάστρας με επικάλυψη καουτσούκ από την Κίνα

24.04.2023 11:05

Μαγνήτες γλάστρας με επικάλυψη καουτσούκ από την Κίνα

Απάντηση στην αγγελία

Οι μαγνήτες δοχείου με επικάλυψη καουτσούκ ονομάζονται επίσης καουτσούκ μαγνήτες, οι οποίοι είναι κατασκευασμένοι από ισχυρούς μαγνήτες νεοδυμίου, ανθεκτικά χαλύβδινα μέρη και καουτσούκ TPV. Η WZ Magnetics κατασκευάζει πλήρως πλήρη γκάμα μαγνητών με επικάλυψη καουτσούκ για συγκράτηση και στερέωση χωρίς διάτρηση και συγκολλήσεις.

Η WZ Magnetics είναι ένας πάροχος λύσεων για μαγνητικά προϊόντα, Παρέχει διάφορα μαγνητικά προϊόντα/συστήματα/λύσεις για την αντικατάσταση των παραδοσιακών λύσεων στη στερέωση, τον καθορισμό, τη συγκράτηση κ.λπ.

Επικεντρώνεται στην παροχή των καλύτερων μαγνητικών λύσεων στερέωσης. Η WZ Magnetics είναι υπερήφανη για την παροχή προϊόντων υψηλής ποιότητας που έχουν σχεδιαστεί για να ανταποκρίνονται στις ανάγκες και τις απαιτήσεις των πελατών. Η εταιρεία μας δεσμεύεται να παρέχει το σωστό προϊόν στον σωστό χρόνο, με ασυναγώνιστη ποιότητα, καινοτομία και εξυπηρέτηση. Έχουμε εμπειρία στην παροχή πλήρους υποστήριξης από την κατασκευή πρωτοτύπων έως τις παρτίδες και στη διατήρηση μακροπρόθεσμου επιπέδου ποιότητας για παρτίδες μεγάλης ποσότητας.

Η WZ Magnetics διαθέτει μια έμπειρη ομάδα που ειδικεύεται στην παραγωγή διαφόρων τύπων μόνιμων μαγνητών, συμπεριλαμβανομένων των συσσωματωμένων και συνδεδεμένων NdFeB, των χυτών και συσσωματωμένων Alnico, των συσσωματωμένων SmCo μαγνητών και των σχετικών μαγνητικών συγκροτημάτων.


Απάντηση στην αγγελία

Κατηγορία
Προσφορές

Κράτος
Κίνα

Περιοχή
Jiangsu

Τοποθεσία
Kunshan