Κατάλογος
Κατάλογος

Μαγνήτες νεοδυμίου με επικάλυψη καουτσούκ

23.04.2023 11:00

Μαγνήτες νεοδυμίου με επικάλυψη καουτσούκ

Απάντηση στην αγγελία

Το χρώμα παίζει επίσης ρόλο στους μαγνήτες νεοδυμίου με επικάλυψη καουτσούκ

Όταν επιλέγετε μαγνήτες για μια συγκεκριμένη εφαρμογή, ο τύπος της επικάλυψης που χρησιμοποιείται είναι σημαντικός. Οι μαγνήτες με επικάλυψη από καουτσούκ προσφέρουν μοναδικά πλεονεκτήματα σε σύγκριση με άλλους τύπους επικάλυψης. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν διαφορετικά χρώματα επίστρωσης από καουτσούκ για την ενίσχυση της αισθητικής ή τη βελτίωση της απόδοσης των μαγνητών σε ορισμένες εφαρμογές. Επίσης, αυτές οι έγχρωμες επιστρώσεις προσφέρουν πρόσθετη προστασία από τις ακτίνες UV, καθιστώντας τους ιδανικούς για εφαρμογές σε εξωτερικούς χώρους.

Αυτές οι επικαλύψεις παρέχουν μεγάλη ποικιλία χρωμάτων που κυμαίνονται από κόκκινο και μπλε έως πράσινο και κίτρινο κ.λπ. Τα διάφορα χρώματα μπορούν να έχουν διαφορετικές χρήσεις ανάλογα με την εφαρμογή. Αυτό τα καθιστά ευέλικτα εργαλεία για διάφορες εργασίες και βιομηχανίες.

Η WZ Magnetics ως κατασκευαστής μαγνητών με επικάλυψη καουτσούκ προσφέρει μια ποικιλία πλεονεκτημάτων όταν χρησιμοποιείται σε διάφορες εφαρμογές. Η επίστρωση καουτσούκ δεν προσθέτει μόνο στην αισθητική ελκυστικότητα του μαγνήτη. Αλλά παρέχει επίσης υψηλή τριβή και αποτρέπει την ολίσθηση ή το ξύσιμο στις επιφάνειες επαφής. Επιπλέον, η γκάμα των χρωμάτων των μαγνητών τοποθέτησης με επικάλυψη καουτσούκ που διατίθενται για τις επικαλύψεις καουτσούκ παίζει επίσης σημαντικό ρόλο στις πραγματικές εφαρμογές.

Τα περισσότερα χρώματα των μαγνητών με επικάλυψη καουτσούκ είναι μαύρα, αλλά δεν είναι όλα τα χρώματα της επικάλυψης καουτσούκ μαύρα. Υπάρχουν και άλλα χρώματα που μπορούν να παραχθούν σύμφωνα με τις απαιτήσεις σας, όπως μπλε, κόκκινο, κίτρινο και πορτοκαλί. Ο λευκός μαγνήτης με επικάλυψη από καουτσούκ χρησιμοποιείται κυρίως για διακόσμηση στην οροφή, στον πίνακα κ.λπ. Δεδομένου ότι το λευκό χρώμα είναι εύκολο να συνδυαστεί με άλλα χρώματα. Το κόκκινο και το πορτοκαλί χρώμα ξεχωρίζουν, μπορούν να χρησιμοποιηθούν σε μέρη που πρέπει να τραβήξουν την προσοχή κάποιου.

Αυτές οι πολύχρωμες επικαλύψεις είναι συμβατές με Rohs & Reach και επίσης πιστοποιημένες με ISO-9001 Μαγνήτες με ελαστική επικάλυψη Κατασκευαστής. Είναι εξίσου καλές με τις μαύρες σε αντοχή στην υπεριώδη ακτινοβολία, αντιγηραντικές ιδιότητες κ.λπ. Είμαστε σε θέση να κάνουμε άλλα χρώματα επίστρωσης των μαγνητών νεοδυμίου με καουτσούκ, ανάλογα με την απαίτηση της πραγματικής εφαρμογής.


Απάντηση στην αγγελία

Κατηγορία
Προσφορές

Κράτος
Κίνα

Περιοχή
Jiangsu

Τοποθεσία
Kunshan