Κατάλογος
Κατάλογος

Τα 9 παραδείγματα εφαρμογής του μαγνήτη με επικάλυψη καουτσούκ NdFeb

26.04.2023 01:05

Τα 9 παραδείγματα εφαρμογής του μαγνήτη με επικάλυψη καουτσούκ NdFeb

Απάντηση στην αγγελία

Μαγνήτης με επικάλυψη καουτσούκ, γνωστός ως αδιάβροχος μαγνήτης, μαγνήτης με επικάλυψη καουτσούκ, μαγνήτης καλυμμένος με καουτσούκ. Ο οποίος είναι κατασκευασμένος από ισχυρούς μαγνήτες νεοδυμίου, ανθεκτικά χαλύβδινα μέρη και καλύπτεται με αδιάβροχο καουτσούκ TPV. Οι μαγνήτες με επικάλυψη καουτσούκ παρέχουν ισχυρή κάθετη δύναμη συγκράτησης καθώς και δύναμη διάτμησης αυξάνοντας την επιφανειακή τριβή. Η επικάλυψη από καουτσούκ δεν αφήνει εύκολα γρατζουνιές.

Οι μαγνήτες δοχείων με επικάλυψη από καουτσούκ είναι πολύ δημοφιλείς σε μια σειρά από βιομηχανίες. Το προϊόν αποτελείται από έναν αριθμό ισχυρών μαγνητών νεοδυμίου διαμορφωμένων σε κύκλο και τυλιγμένων σε δίσκο από καουτσούκ. Κάθε αυτοκόλλητο γλάστρας διαθέτει ένα βολικό σημείο πρόσδεσης στο κέντρο. Οι μαγνήτες γλάστρας με επικάλυψη καουτσούκ διαθέτουν σημεία σύνδεσης με εξωτερικό σπείρωμα ή εσωτερικό οπλισμό για άγκιστρα, τρύπες ή βίδες.

Η επικάλυψη καουτσούκ βοηθά στην προστασία του υποκείμενου υλικού από τη διάβρωση και προσθέτει επίσης στην αισθητική του προϊόντος. Λόγω των διαφορετικών χαρακτηριστικών των μαγνητών με επικάλυψη καουτσούκ, Σήμερα οι μαγνήτες με επικάλυψη καουτσούκ χρησιμοποιούνται ευρέως σε διάφορα πεδία, Ακολουθούν 9 τύποι εφαρμογών των μαγνητών με επικάλυψη καουτσούκ.

1. Διαχείριση καλωδίων
Όταν είστε ενοχλητικοί με τα χαοτικά καλώδια, καλώδια και πρέπει να τα διαχειριστείτε με διάφορα άγκιστρα που πρέπει να τοποθετηθούν με σπείρωμα ή να συγκολληθούν στους τοίχους. Οι μαγνήτες με επικάλυψη καουτσούκ με βάση για τα καλώδια θα σας φέρουν τον πιο αποτελεσματικό τρόπο για τη διαχείρισή τους. Απλά τοποθετήστε τον μαγνήτη εκεί που θέλετε και, στη συνέχεια, περάστε τα καλώδια μέσα από τον σφιγκτήρα και η δουλειά είναι έτοιμη.

2. Τοποθέτηση φώτων εργασίας
Οι μαγνήτες με επικάλυψη καουτσούκ μπορούν επίσης να τοποθετηθούν με διάφορα φώτα εργασίας κάπου που θέλετε με την εξαιρετική τους δύναμη συγκράτησης, χρησιμοποιήστε τους εκεί όπου δεν επιτρέπεται η συγκόλληση ή το τρύπημα.

3. Εργαλεία τοποθέτησης για οχήματα
Οι μαγνήτες με ελαστική επικάλυψη παρέχουν ανώτερη συγκράτηση αυξάνοντας την τριβή της επιφάνειας χωρίς να αφήνουν σημάδια ή γρατζουνιές. Μαγνήτες καλυμμένοι με καουτσούκ, για τους οποίους η επιφάνεια επαφής για την προσρόφηση του μαγνήτη είναι καλά προστατευμένη από γρατζουνιές, Η επίστρωση καουτσούκ τους επιτρέπει να τοποθετούνται και να αφαιρούνται χωρίς να καταστρέφεται η βαφή σε αυτοκίνητα, φορτηγά ή τροχόσπιτα. Δεν χρειάζεται συγκόλληση και διάτρηση, Μπορείτε εύκολα να τους τοποθετήσετε ή να τους αφαιρέσετε γρήγορα witout καταστρέφοντας την κατασκευή.

4.κάμερες εξωτερικού χώρου, αισθητήρες και άλλα αξεσουάρ που αναρτώνται
μαγνήτες νεοδυμίου είναι όλα επικαλυμμένα με ένα λεπτό εξωτερικό στρώμα καουτσούκ για την προστασία του μαγνήτη από το περιβάλλον. Οι μαγνήτες με επικάλυψη καουτσούκ έχουν διαφοροποιημένα σενάρια χρήσης, τα οποία μπορούν να χρησιμοποιηθούν στην τοποθέτηση με κάμερες στερέωσης και άλλα αξεσουάρ, προσθέτουν περισσότερη ευκολία στη ζωή.

5. Τοποθέτηση σκάλας με μαγνήτες με επικάλυψη καουτσούκ
Οι μαγνήτες με επικάλυψη καουτσούκ έχουν καλή απόδοση στη δύναμη διάτμησης, οπότε όταν θέλετε να τοποθετήσετε μια σκάλα κάθετα, η δύναμη διάτμησης είναι ο βασικός παράγοντας για την εξασφάλιση της ασφάλειας.

6. Κρέμασμα οργάνων ή άλλων συσκευών
Αυτοί οι μαγνήτες μπορούν να χρησιμοποιηθούν οπουδήποτε θέλετε, για βιομηχανική ή οικιακή χρήση. Απλά να είστε βέβαιοι ότι η επιφάνεια στερέωσης πρέπει να είναι μαγνητικά αγώγιμη.

7. Μαγνήτες με επικάλυψη καουτσούκ για τοποθέτηση με φάρους
Οι μαγνήτες νεοδυμίου υψηλής απόδοσης μας διαθέτουν πολύ υψηλή δύναμη συγκράτησης , όταν χρησιμοποιούνται στην τοποθέτηση φάρων στην οροφή του αυτοκινήτου, οι οποίοι μπορούν να χρησιμοποιηθούν μέχρι την τελική ταχύτητα των 200 km/h .

8. Χρησιμοποιήστε μαγνήτες γλάστρας με επικάλυψη καουτσούκ για την ανάρτηση πινακίδων
Πολλά σούπερ μάρκετ χρησιμοποιούν μαγνήτες γλάστρας με επικάλυψη καουτσούκ για την ανάρτηση πινακίδων ή αφισών. Παρέχουν στιβαρό κράτημα κατά τη χρήση και μπορούν εύκολα να αφαιρεθούν αν χρειαστεί.

9. Οι πόρτες και τα μάνταλα βαρέως τύπου χρησιμοποιούν επίσης μαγνήτες νεοδυμίου με επικάλυψη καουτσούκ.
Οι μαγνήτες νεοδυμίου με επικάλυψη καουτσούκ γίνονται όλο και πιο δημοφιλής επιλογή για πόρτες και μάνταλα βαρέως τύπου. Αυτοί οι ισχυροί μαγνήτες μπορούν να παρέχουν ανώτερη αντοχή και ανθεκτικότητα στα συστήματα κλειδώματος θυρών, καθώς και μεγαλύτερο εύρος κίνησης και ευκολία χρήσης. Επιπλέον, η επίστρωση από καουτσούκ τους προστατεύει από τα στοιχεία της φύσης, καθιστώντας τους ιδανική επιλογή για εφαρμογές σε εξωτερικούς χώρους.

 


Απάντηση στην αγγελία

Κατηγορία
Προσφορές

Κράτος
Κίνα

Περιοχή
Jiangsu

Τοποθεσία
Kunshan