Κατάλογος
Κατάλογος

μπαταρία ιόντων λιθίου 48V για ράφι διακομιστή

24.04.2023 17:00

μπαταρία ιόντων λιθίου 48V για ράφι διακομιστή

Απάντηση στην αγγελία

Οι μπαταρίες που τοποθετούνται σε ράφι και προσφέρονται από την Amp Nova παρέχουν μια αξιόπιστη και αποτελεσματική λύση εφεδρικής τροφοδοσίας για κρίσιμα συστήματα. Κατασκευασμένες με προηγμένη τεχνολογία φωσφορικού ιόντος λιθίου, αυτές οι μπαταρίες προσφέρουν πολλά πλεονεκτήματα σε σχέση με τα παραδοσιακά συστήματα μπαταριών.

Ένα βασικό πλεονέκτημα είναι η υψηλότερη ενεργειακή πυκνότητα, η οποία επιτρέπει την αποθήκευση περισσότερης ισχύος σε μικρότερο φυσικό χώρο. Αυτό τις καθιστά κατάλληλες για χρήση σε αίθουσες διακομιστών και κέντρα δεδομένων όπου ο χώρος είναι περιορισμένος. Επιπλέον, αυτές οι μπαταρίες είναι σχεδιασμένες με στιβαρή κατασκευή και προηγμένα συστήματα ψύξης για να εξασφαλίζουν βέλτιστη απόδοση ακόμη και υπό μεγάλα φορτία και ακραίες συνθήκες θερμοκρασίας.

Οι μπαταρίες της Amp Nova που τοποθετούνται σε rack είναι επίσης εξαιρετικά προσαρμόσιμες, με μια σειρά επιλογών για διαφορετικά επίπεδα ισχύος, χρόνο λειτουργίας και συνδεσιμότητα. Αυτό επιτρέπει στις επιχειρήσεις να προσαρμόζουν τη λύση εφεδρικής τροφοδοσίας στις συγκεκριμένες ανάγκες τους, διασφαλίζοντας ότι τα κρίσιμα συστήματα παραμένουν λειτουργικά σε περίπτωση διακοπής ρεύματος ή άλλης διαταραχής.

Με διάρκεια ζωής έως και 10 χρόνια υπό βέλτιστες συνθήκες, αυτές οι μπαταρίες προσφέρουν εξαιρετική αξιοπιστία και μακροζωία. Οι επιχειρήσεις όλων των μεγεθών μπορούν να επωφεληθούν από την προηγμένη τεχνολογία, την στιβαρή κατασκευή και την προσαρμοστικότητα των μπαταριών rack-mountable της Amp Nova για τις κρίσιμες ανάγκες τους σε εφεδρική ισχύ.


Προδιαγραφές:

Τύπος μπαταρίας
LFP-Lithium iron phosphate-LiFePO4
Ονομαστική τάση
51.2V (16 κυψέλες)
Ονομαστική χωρητικότητα
100Ah
Ονομαστική ενέργεια
5.12 KWh
Μέγεθος
W450*H604*D195 mm
Βάρος
55 KG
Οριακή τάση φόρτισης
57.6 V
Οριακή τάση εκφόρτισης
43.2 V
Τυπικό ρεύμα φόρτισης
20A
Μέγιστο ρεύμα φόρτισης
80A
Τυπικό ρεύμα εκφόρτισης
50A
Μέγιστο ρεύμα εκφόρτισης
100A
Θερμοκρασία λειτουργίας
0 - 45 ℃
Λειτουργία BMS
Σύστημα διαχείρισης μπαταρίας (BMS) Ενσωματωμένο, προστασία τάσης και ρεύματος για υπερφόρτιση και εκφόρτιση , υποστήριξη CAN/RS485/RS232


Απάντηση στην αγγελία

Κατηγορία
Προσφορές

Κράτος
Κίνα

Περιοχή
Shenzhen, Guangdong

Τοποθεσία
Shenzhen, Guangdong