Κατάλογος
Κατάλογος

Τοίχος αποθήκευσης ενέργειας ESS 51.2V 100Ah

26.04.2023 01:00

Τοίχος αποθήκευσης ενέργειας ESS 51.2V 100Ah

Απάντηση στην αγγελία

Ο τοίχος αποθήκευσης ενέργειας ESS της Amp Nova τροφοδοτείται από την τελευταία τεχνολογία μπαταριών ιόντων λιθίου, παρέχοντας στους χρήστες ένα αξιόπιστο και φιλικό προς το περιβάλλον εφεδρικό σύστημα τροφοδοσίας. Η οικιακή μας μπαταρία διαθέτει κομψό και μοντέρνο σχεδιασμό, με υψηλή ενεργειακή πυκνότητα και δυνατότητες παραγωγής ισχύος, καθώς και μεγάλη διάρκεια ζωής για πρόσθετη ευκολία και ηρεμία.

Το ESS μας χρησιμοποιεί ένα σύστημα μπαταριών με βάση τα φωσφορικά άλατα για την ελαχιστοποίηση των περιβαλλοντικών επιπτώσεων και τη μείωση του κινδύνου θερμικής διαφυγής, ενώ παράλληλα μειώνει το κόστος παραγωγής. Σε σύγκριση με άλλα προϊόντα της αγοράς, η ηλιακή μπαταρία μας παρουσιάζει ελάχιστη απώλεια χωρητικότητας με την πάροδο του χρόνου, εξασφαλίζοντας συνεπή και αξιόπιστη αποθήκευση ενέργειας για τα επόμενα χρόνια.

Με προηγμένες τεχνολογίες μετατροπής ισχύος και αποθήκευσης ενέργειας, το ESS μας παρέχει αποδοτική κλιμάκωση ισχύος για τη διαχείριση της ζήτησης, την εξομάλυνση των ανανεώσιμων πηγών ενέργειας και τις εφαρμογές κατανομής ισχύος. Το χαρτοφυλάκιο μπαταριών ιόντων λιθίου που διαθέτουμε περιλαμβάνει κυψέλες, μονάδες, ερμάρια (εσωτερικών και εξωτερικών χώρων) και δοχεία, τα οποία προσφέρουν εξαιρετική επεκτασιμότητα και προσαρμοστικότητα για ένα ευρύ φάσμα οικιακών, εμπορικών και κοινωφελών αναγκών αποθήκευσης ενέργειας. Επιλέξτε το ESS της Amp Nova για μια πιο έξυπνη και βιώσιμη λύση αποθήκευσης ενέργειας.

Προδιαγραφές:

Τάση ρυθμού
48V
48V
Χωρητικότητα ρυθμού
100AH
200AH
Ενέργεια
4.8Kwh
9.6Kwh
Διάρκεια ζωής κύκλου
6000cycles 80% DOD
Διάρκεια ζωής σχεδιαστή
10 χρόνια
Ρεύμα φόρτισης
50A
100A
Max.Charge Current
100A
100A
Discharge Current
50A
100A
Max.Ρεύμα εκφόρτισης
100A
100A
Θερμοκρασία φόρτισης
0~55℃
Θερμοκρασία εκφόρτισης
-20~50℃
Θερμοκρασία αποθήκευσης
-10~45℃
Παράλληλη σύνδεση
Max 15P
Θύρα επικοινωνίας
RS485/CAN/στεγνή επαφή
SOC Οθόνη
LED
Οθόνη
LCD
Προστασία
IP30
Πιστοποίηση
CE


Απάντηση στην αγγελία

Κατηγορία
Προσφορές

Κράτος
Κίνα

Περιοχή
Shenzhen, Guangdong

Τοποθεσία
Shenzhen, Guangdong