Κατάλογος
Κατάλογος

BTMA-Group - Henan Benteng Machinery Co., Ltd.

BTMA-Group - Henan Benteng Machinery Co., Ltd.

BTMA-Group - Henan Benteng Machinery Co., Ltd.

27.04.2023 13:09

ελαιοτριβείο σπόρων, ελαιοτριβείο, φίλτρο λαδιού, πρέσα ηλιέλαιου.

Απάντηση στην αγγελία

Επικοινωνήστε μαζί μας Είμαι Ivy από την Henan Benteng Machine Co., LTD στην Κίνα, επαγγελματική κατασκευή ελαιοτριβείου στην Κίνα, με περισσότερα από 20 χρόνια εμπειρίας.Ειδικευόμαστε στην παραγωγή ελαιοτριβείου με βίδα και αυτόματης πρέσας λαδιού και υδραυλικής πρέσας λαδιού και άλλου βοηθητικού εξοπλισμού, είμαστε ο ηγέτης της γραμμής πρέσας λαδιού και της γραμμής πρέσας λαδιού με πλήρη εμπειρία πάνω από 20 χρόνια, αν έχετε ανάγκη για το μηχάνημα, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας οποιαδήποτε στιγμή. Η πρέσα λαδιού μας μπορεί να χρησιμοποιηθεί για διάφορους ελαιούχους σπόρους και έχει υψηλό ποσοστό απόδοσης λαδιού. Σας εγγυόμαστε ότι θα σας προσφέρουμε την καλύτερη ποιότητα και εξυπηρέτηση με την πιο ευνοϊκή τιμή. Υπάρχουν επίσης πολλές ειδήσεις και βιομηχανικά άρθρα στην ιστοσελίδα μας.

Είμαστε η Benteng Machine, ο ηγέτης της ελαιοτριβής και της γραμμής ελαιοτριβής, εάν έχετε ανάγκη, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας οποιαδήποτε στιγμή, θα εγγυηθούμε την καλύτερη ποιότητα και εξυπηρέτηση με τη χαμηλότερη τιμή.

1Q: Η πρέσα πετρελαίου σας εξοικονομεί ηλεκτρική ενέργεια;

A: Η πρέσα πετρελαίου μας είναι εξοικονόμηση ενέργειας. Our production models that 3-5kg/h,8-12kg/h,50-75kg/h,100-200kg/h,200-250kg/h,250-350kg/h,300-400kg/h,350-500kg/h,500-600kg/h,700-1000kg/h. Διαφορετικοί τύποι λαδιού έχουν διαφορετική ισχύ, η τάση είναι 380v, αλλά μπορούμε επίσης να το σχεδιάσουμε σε 220v, 440v, και μπορούμε να σχεδιάσουμε σύμφωνα με τις απαιτήσεις σας.

2Q: Είναι καλή η λειτουργία της πρέσας λαδιού Εξοικονομεί εργατικό δυναμικό;

Α:Η πρέσα λαδιού μας χρειάζεται μόνο ένα άτομο για να λειτουργήσει, απλή και βολική, εξοικονομώντας εργατικό δυναμικό.Έχουμε πρέσα λαδιού για οικιακή χρήση, πρέσα λαδιού μονής βίδας, αυτόματη συνδυασμένη πρέσα λαδιού και υδραυλική πρέσα λαδιού. Με κάθε τρόπο, εξοικονομείται εργατικό δυναμικό

3Q:Είναι το ελαιοτριβείο παραγωγικό;

A:Σίγουρα, το ελαιοτριβείο μας έχει υψηλή απόδοση λαδιού και το υπολειμματικό λάδι είναι < 6,5%.

4Q:Τα ελαιοτριβεία σας έχουν ποιοτική και τεχνική εγγύηση; Υπάρχει εξυπηρέτηση μετά την πώληση μετά την αγορά

Α: Ναι, η ποιότητά μας είναι στο κορυφαίο επίπεδο και η πρέσα λαδιού μπορεί να έχει ένα έτος για εγγύηση μετά την πώληση, έχουμε επαγγελματίες μηχανικούς, μπορούμε να προσφέρουμε online υπηρεσία υποστήριξης ανά πάσα στιγμή.

5Ε: Ποια είναι η διαφορά μεταξύ της ενιαίας πρέσας λαδιού και της αυτόματης συνδυασμένης πρέσας λαδιού;

Α: Η ενιαία πρέσα λαδιού είναι μόνο μια πρέσα λαδιού, η αυτόματη συνδυασμένη πρέσα λαδιού είναι πρέσα λαδιού με δύο φίλτρα λαδιού κενού, εφαρμόζεται στην τελευταία τεχνολογία, μπορεί να πιέσει το ακατέργαστο λάδι και το διηθημένο λάδι ταυτόχρονα, μπορείτε να πάρετε το καθαρό βρώσιμο λάδι άμεσα.


Απάντηση στην αγγελία

Κατηγορία
Προσφορές

Κράτος
Κίνα

Περιοχή
Henan

Τοποθεσία
Zhengzhou